Sylian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ZAzYM3YNPEo&has_verified=1 'Merica fuck yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 konu başlığı değiştirilsin aramızda aç insanlar olabilir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Gün geçtikçe buna yaklaşıyoruz sanırım. Korkuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 sondaki böğürüşleri ahahahah şişko insanlar komik ya oh wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 dövüşmüyo bunlar sevişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 abi ya. önce dedim temiz bi dayak hakediyor da, sonra direk yere düşünce, o koca götü, koca koca bacakları falan açılınca, böyle şişkoluğunun verdiği "zayıflıkla" yerde kıvrandığını görünce yemin ediyorum içim gitti ya. o adam şimdi eve gittiğinde hüngür hüngür ağlamıştır. patetik hayatına dönmüştür, 2 gün sonra falan da kendini bi çatıdan bırakmıştır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Adam direk şorta çalıştı yalnız, belaltı var sayılmaz. Ama Türkiye'dede böyle "Çizburger istiyorum lan ben" diyerekten tek başına artislik yapan, huzuru bozan, millete laf atan bir tip, 10 sn'den fazla yaşayamaz. Bu yüzden dir ki " This is AMERICA " . Ayrıca bunu buldum : Bak ne güzel barışmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 turkiyede olsa zaten mudur elinde bicakla cikar arkadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 zaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 aahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar