DeaN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Tamamı : http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/ulkeyi-hileyle-yoneten-akp-liler-fena-yakalandi-haberi-35695 http://haber.sol.org.tr/sites/default/files/imagecache/makale_genel/images/veysi_kaynak.jpg said: “Görevi kötüye kullanma” suçuna af getiren yasa tasarısıyla bilinen AKP Milletvekili Veysi Kaynak, görevi kötüye kullanırken yakalandı. Kaynak, mecliste olmayan vekiller adına toplu oy kullanırken fotoğrafı çekildi. AKP Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak, Meclis Genel Kurulu’nda oy kullanım esnasında bulunmayan milletvekilleri için topluca oy kullanırken kameralara yakalandı. Vatan gazetesinden Barış Oral’ın haberine göre AKP'lilerin “maydanoz” olarak nitelendirdiği “görevi kötüye” kullanma suçunda cezaların indirilmesini öngören yasa teklifiyle kamuoyunun gündemine gelen AKP’li vekil Veysi Kaynak, Meclis Genel Kurulu’nda görüşülen 22 uluslararası sözleşmelerle ilgili düzenlemelerin Meclis’ten geçmesi için toplu oy kullanırken yakalandı. Çok sayıda milletvekili, hac, toplantı ve gezi gibi programlar nedeniyle Ankara dışında bulunduğu AKP’de, yeterli vekil sayısına erişilememesi durumu göz önünde bulundurularak, Ankara’da olmayan vekillere daha önceden imzalattırılmış oy pusulaları kullanıldı. AKP, böylece ülkeyi yönetirken karşılaştığı sorunlar karşısında yapabilecekleri arasında her türlü hile olduğunu da bir kez daha kanıtladı. Hileyi, sayısız hukuksuzluk ve yolsuzlukla gündemden düşmeyen Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek’in gündeme getirdiği “görevi kötüye kullanma suçunu işleyen kamu görevlilerine af” konusunu düzenleyen yasa teklifini meclise getiren vekil Veysi Kaynak’ın yapması da manidâr. Pusula operasyonunda bir diğer AKP’li vekil Ahmet Aydın da, Kaynak’a yardımcı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 e parmak iziyle oy kullanma şeysi vardı niye pusulaya dönmüşler yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 niye acaba hmm hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ahmedinejad said: e parmak iziyle oy kullanma şeysi vardı niye pusulaya dönmüşler yinekapalı oylamada pusula usulu açık oylamalarda parmak izi nadiren kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 şu akp fanlarının konu hakkındaki görüşlerini merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Ben de kimin nasıl hesap sorabileceğini merak ediyorum aslında. Kaldı mı hesap sorabilcek bi kurum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 doğru birşey değil.haklarında partinin soruşturma açması gerekir bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 yoklamayla karşılaştırılmıyor mu total oy sayısı. ne kadar saçma bir sistem var, kontrol nasıl sağlanıyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 aslında gelenlere verilen "beni kayırsana! bana torpil yapsana!" için de soruşturma açılması gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 lan üniversite mi orası "kanka bnm yerimede imza atsana" yapıolar?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 abi türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 teknoloji biraz daha gelişsin de doğrudan demokrasiye dönelim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 AKP tipi demokrasi böyle oluyor abi. yetemedi halen YES YES OH YES OH OH YES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 oh no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 nononononono böyle tempolu bir şekilde söyleyince çok sempatik oluyor. işyerinde yapıyoruz eğleniyoruz da (evet işyerim çok sıkıcı) toplantıda koca şirketin genel müdürüne böyle dudaklarımı büküm büküm bükerek demem hoş olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 buz gibi pusulalar seçimde patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ya niye elestiriyorsunuz anlamiyorum, vekiller gitsede bir fark yaratmiycakki hani temsili demokrasi, he il her bolge kendi temsilcisini seciyor bu temsilci onlarin goruslerini belirtiyro hesapta parti baskanindan farkli gorus versinelrde goriyim ben onlari secimle kral seciyoruz iste, ileri demokrasilerde eh peh isliyor temsili demokrasi anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 bi zahmet bayram tatiline iki gün erken çıkmayıp geliversinler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 turkçeplease'in vergileriyle orada oturuyorlar onlar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar