imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ne salak bi program bu ya görmüşken nefretimi kusayım. kızın tekini dayımın oğlu koray diye kaydettim kazayla ne yaptıysam düzeltemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 artık o kız dayının oğlu koray olarak kalacak imam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 telefonun rehberinden düzeltiyosun whatsapp'ta da düzeliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ne yaptıysam düzelmedi ya. sabaha kadar uğraştım. kurdum yükledim sildim ettim olmadı. kız dayı oğlu koray diye kaldı listede. yemin ederim kızdan soğudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 off borc para da ister o simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 imamizer said: ne yaptıysam düzelmedi ya. sabaha kadar uğraştım. kurdum yükledim sildim ettim olmadı. kız dayı oğlu koray diye kaldı listede. yemin ederim kızdan soğudum. Theridone said: off borc para da ister o simdi AHAHAHAHHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 sdfhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 imamizer said: ne yaptıysam düzelmedi ya. sabaha kadar uğraştım. kurdum yükledim sildim ettim olmadı. kız dayı oğlu koray diye kaldı listede. yemin ederim kızdan soğudum. Google yedeklemesindende düzeltme yap. Yoksa habire dayı oğlu kaliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Sync yap değiştirdikten sonra hem google contacts da hem whatsappda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 whatsapp artık masaüstüne geldi. chrome ile girebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 https://web.whatsapp.com/ whatsapp'ın en güncel sürümüne sahip olmanız gerekiyor. eğer belirtilen menü işlevi yoksa silip tekrar kurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 iPhone henuz gelmedi yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 iphone ne ya hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 msn günleri hatrına kullanırım arada sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Shean said: iphone ne ya hahahah tek bir hardware ile pazarın %15ine sahip smartfon. hadi biraz apple vs. others kavgası yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 iphone çok outdated artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Her update ile uygulamalarının yarısı patlayan androidci arkadaşları görebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Ya da şarj problemi çekenleri? kermit said: Telefon xperia z Normalde sabah 100% ile evden çıkar, 2 saat boyunca müzik dinler, gün içindede rahat 2 saat telefondan bişilere bakardım. Watsapa zaten sürekli bakıyorum. Eve döndüğümde %40ın altına düşmezdi şarj. 5 gün önce telefona bi güncelleme yaptım baya erteliyodum, artık dolu dolu kullanmaktan korkar oldum. Eve döndüğümde %10 u görüyorum çok sık kullanmamama rağmen. Hatta dün gece 100% şarj varken uyudum, sabah kalktığımda kullanılmayan telefonda %53 şarj vardı. Android prosu değilim çok kurcalamadım ama vardır bi pisliği. Ne ayarı çekeyim buna ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 dedi fellik fellik ayfon şarjınız var mı diyen komünite üyesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ios gibi işletim sistemi daha gelmedi dünyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 hala alamadim iphone6, yenisi cikicak anasini satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 o telefona cekilecek tek ayar iphone ile degistirilmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Xaenin said: Ya da şarj problemi çekenleri? kermit said: Telefon xperia z Normalde sabah 100% ile evden çıkar, 2 saat boyunca müzik dinler, gün içindede rahat 2 saat telefondan bişilere bakardım. Watsapa zaten sürekli bakıyorum. Eve döndüğümde %40ın altına düşmezdi şarj. 5 gün önce telefona bi güncelleme yaptım baya erteliyodum, artık dolu dolu kullanmaktan korkar oldum. Eve döndüğümde %10 u görüyorum çok sık kullanmamama rağmen. Hatta dün gece 100% şarj varken uyudum, sabah kalktığımda kullanılmayan telefonda %53 şarj vardı. Android prosu değilim çok kurcalamadım ama vardır bi pisliği. Ne ayarı çekeyim buna ben bu problemim düzeldi kardeş karabiber tuz göt oldun sus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ne yapçaz abi o kodu. chromeda açıyor invalid diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar