Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Whatsapp

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
imamizer said:

ne yaptıysam düzelmedi ya. sabaha kadar uğraştım. kurdum yükledim sildim ettim olmadı. kız dayı oğlu koray diye kaldı listede. yemin ederim kızdan soğudum.

Theridone said:

off borc para da ister o simdi

AHAHAHAHHAA
Mesaj tarihi:
imamizer said:

ne yaptıysam düzelmedi ya. sabaha kadar uğraştım. kurdum yükledim sildim ettim olmadı. kız dayı oğlu koray diye kaldı listede. yemin ederim kızdan soğudum.

Google yedeklemesindende düzeltme yap. Yoksa habire dayı oğlu kaliyor
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
https://web.whatsapp.com/

whatsapp'ın en güncel sürümüne sahip olmanız gerekiyor. eğer belirtilen menü işlevi yoksa silip tekrar kurun.
Mesaj tarihi:
Ya da şarj problemi çekenleri?

kermit said:

Telefon xperia z
Normalde sabah 100% ile evden çıkar, 2 saat boyunca müzik dinler, gün içindede rahat 2 saat telefondan bişilere bakardım. Watsapa zaten sürekli bakıyorum. Eve döndüğümde %40ın altına düşmezdi şarj.
5 gün önce telefona bi güncelleme yaptım baya erteliyodum, artık dolu dolu kullanmaktan korkar oldum. Eve döndüğümde %10 u görüyorum çok sık kullanmamama rağmen. Hatta dün gece 100% şarj varken uyudum, sabah kalktığımda kullanılmayan telefonda %53 şarj vardı.
Android prosu değilim çok kurcalamadım ama vardır bi pisliği. Ne ayarı çekeyim buna ben
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Ya da şarj problemi çekenleri?

kermit said:

Telefon xperia z
Normalde sabah 100% ile evden çıkar, 2 saat boyunca müzik dinler, gün içindede rahat 2 saat telefondan bişilere bakardım. Watsapa zaten sürekli bakıyorum. Eve döndüğümde %40ın altına düşmezdi şarj.
5 gün önce telefona bi güncelleme yaptım baya erteliyodum, artık dolu dolu kullanmaktan korkar oldum. Eve döndüğümde %10 u görüyorum çok sık kullanmamama rağmen. Hatta dün gece 100% şarj varken uyudum, sabah kalktığımda kullanılmayan telefonda %53 şarj vardı.
Android prosu değilim çok kurcalamadım ama vardır bi pisliği. Ne ayarı çekeyim buna ben

bu problemim düzeldi kardeş
karabiber tuz göt oldun sus...
  • Yeni Oluştur...