matama Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 blackberry lerde duzgun calismiyor bu nane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 viber daha iyi değil mi, hem mesaj hem sesli konuşma sunuyor. Ses kaliteside skype'dan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 yaygın değil ayrıca wirless dibinde bile olsa parazit yapıyor ses akıcı konuşamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 çünkü mobil cihazlara açmışsın konuyu ondan watsap cihaz değildır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 beyler tüm postları okumadım, ama kafaların karıştığı bi konuya açıklık getireyim: karşı tarafta ki whatsapp kullanıcısı iphone kullanıyorsa: attığınız mesaj tek tikte kalır, bu esnada iPhone'a bildirim olarak gözükür mesaj. buradan okunabilir fakat kullanıcı gidip özellikle whatsapp programını açmazsa 2'nci tik gelmez ve kullanıcı whatsapp'ta online olmaz. eğer ki gider whatsapp'ı açarsa hem 2 tik olur hem de kullanıcı online olur. blackberry kullanıyorsa: siz mesaj attığınız gibi sırasıyle şunlar gerçekleşir: 1. mesajınız whatsapp sunucusuna ulaşır ( tek tik ) 2. karşı taraf otomatik whatsapp'ta online olur 3. mesaj karşı tarafın telefonuna iletilir ( çift tik ) bu durumda da karşı tarafın mesajı okuyup okumadıgını anlamak imkanlı değil. en son gece 3'te online gözükmüşseniz eğer, blackberry kullanıcısısınız ve gece 3'te biri size whatsapp'tan mesaj atmış demektir. illa sizin uyanık olup açmanıza gerek yok bu durumda. android kullanıyorsa: blackberry'ye benziyor olması lazım ama tam bilmiyorum test etmek lazım, etrafımda android kullanan kimse yok konuştuğum. symbian kullanıyorsa: bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 photographer said: çünkü mobil cihazlara açmışsın konuyu ondan watsap cihaz değildır Yukarda sticky olmuş "Android App" ları diye bir konu var , söylere mod lara onu da taşısınlar o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 bi sorum olcak. iphone kullanıyorum. whatsapp gelen mesaj sesini değiştirmek istiyorum fakat kendim itunesten attığım sestonlarını ayarlamak istiyorum mümkün mü? sadece 4 5 çeşit ses tonu var whatsappta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Şimdi baktım da sadece sistem ses tonlarını ayarlıyabiliyorsun whatsapp için, sistem içine msg sesi olarak ses eklediğinde olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 şimdi bu vatsap ta mesela mesajı yolluyosun önce 1 tik oluyo sonra ikinci tik geliyo bu ne demek oluyo 1. tik karşı tarafın telefonuna mesajın gitti 2.tik karşı taraf mesajı okudu mu oluyo.. yada 1. tik mesaj başarıyla gitti 2.tik mesaj karşı tarafın telefonuna ulaştı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 1. gönderim 2. karşı görüntülenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ama abi şimdi ben mesajı karşı tarafa atıyorum 2 tik gözüküyo mesajın yanında ama son online görülme saati mesela ben mesajı atmadan 1 saat önce diyo. kaç kere arkadaşlarla kavga ettim bu yüzden. mesaj okundu görünüyo ne cevap vermiyon lan top diye. önemli olan son online görülme zamanı sanırım. çünkü iki tik görülüp de mesajı okumamış oluyolar kimi zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 o arkadaşlarının seni miklemediğinden oluyor ne yazık ki. okuyorlar ama yanıt vermeye gerek duymuyorlar sana. whatsapp'da bunun çözümü yok, fark yerlerde aramalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ben şöyle yorumlamıştım. 1 tik sen yolladın. 2 tik karşı taraf aldı. yani adamın telefon kapalıysa, çekmiyorsa 1 tik. sende sorun varsa 1 tik de yok. adamın ekranına düştü ama whatsapp ı açıp orada bakmasa bile 2 tik oluyor. kavga etmeyin insalarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 barbu said: ben şöyle yorumlamıştım. 1 tik sen yolladın. 2 tik karşı taraf aldı. yani adamın telefon kapalıysa, çekmiyorsa 1 tik. sende sorun varsa 1 tik de yok. adamın ekranına düştü ama whatsapp ı açıp orada bakmasa bile 2 tik oluyor. kavga etmeyin insalarla. evet aynen öyle bence de. adamın okuyup okumadığını anlamak için de son online olduğu saate bakmak yeterli gibi bişey. bide adam dedik adam olmasın o bayan olsun.. bayanlarla yazışıyom ben adam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 valla sizin whatsapp'ları bilmem ama mesela kız arkadaşım bana gece mesaj attı uyurken, o 1 tık olarak görüyor, ben ne zaman mesajı görür ve whatsapp'ı açarsam mesaj ekranını görürsem o zaman 2. tık çıkıyor. eğer sizinki farklı değilse yine aynı şeyi söylüyorum, kız okuyor "off yine mi bu yhaaa" diyor ve geçiştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Bu platformlar arası mı sapıtıyor acaba? Yani iosdan iosa süper çalışıyor ama androide gönderince sanki okunmadan iki tik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 barbu said: ben şöyle yorumlamıştım. 1 tik sen yolladın. 2 tik karşı taraf aldı. yani adamın telefon kapalıysa, çekmiyorsa 1 tik. sende sorun varsa 1 tik de yok. adamın ekranına düştü ama whatsapp ı açıp orada bakmasa bile 2 tik oluyor. kavga etmeyin insalarla. doğru olan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ios to ios gayet öyle değil*. telefona mesaj geldiğin ekranda görüyorsun ama swipe yapıp o mesajı açana kadar 2. tık görünmüyor. neler yazmışım sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 -Deno- said: barbu said: ben şöyle yorumlamıştım. 1 tik sen yolladın. 2 tik karşı taraf aldı. yani adamın telefon kapalıysa, çekmiyorsa 1 tik. sende sorun varsa 1 tik de yok. adamın ekranına düştü ama whatsapp ı açıp orada bakmasa bile 2 tik oluyor. kavga etmeyin insalarla. doğru olan bu android için böyle, ios'te girip okuyunca 2 tik oluyor. kız arkadaşıma android'de okumadan 2 tik olduğunu kanıtlarla gösterene kadar ne tripler yedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ios to bb de ayni durum mevcut. Push notification yaptigi anda iletildi kabul ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 sabonis said: -Deno- said: barbu said: ben şöyle yorumlamıştım. 1 tik sen yolladın. 2 tik karşı taraf aldı. yani adamın telefon kapalıysa, çekmiyorsa 1 tik. sende sorun varsa 1 tik de yok. adamın ekranına düştü ama whatsapp ı açıp orada bakmasa bile 2 tik oluyor. kavga etmeyin insalarla. doğru olan bu android için böyle, ios'te girip okuyunca 2 tik oluyor. kız arkadaşıma android'de okumadan 2 tik olduğunu kanıtlarla gösterene kadar ne tripler yedim... şu bilgi altın değerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 facebook chat te karşıdakinin mesajı gördüğünü söyleyen ibare yüzünden ne sexler kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 yalnız popup notification çıkınca da 2 tik oluyor sanırım. yani adam senin mesajını görüp sallamamış da olabilir. doğru mu düşünüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ben de bazen gonderilen mesajlar notifikasyonda gorunmeyo anca programi acinca gorunuyor neden olabiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 whatsapp ney lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar