Eralp Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Hiç hoş olmamış. Çok seviyesizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Hao said: paticikteki bazı fanatik kardeşlerin yansıması gibi olmuş, nerdeler, yorum yapsınlar meraklar içersindeyim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 lol ilkokullulara mı hazırlatmışlar.eğer öyleyse biri şunlara söylesin 23 nisan değil bugün. ama öyle değilse daha da vahim laan. düşünsenize 40 yaşında 50 yaşında adamlar toplanıyolar, resimlerle oynayıp konuşma balonu çiziyolar filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Hao said: paticikteki bazı fanatik kardeşlerin yansıması gibi olmuş, nerdeler, yorum yapsınlar meraklar içersindeyim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 kutuplaştıysanız başlatıyorum http://www.flashoyunlarioyna.com/oyunresim/nrbYhnxN8Y.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 http://mailbox.gazetevatan.com/MailFoto/22_54_1526079_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Sam said: Hao said: paticikteki bazı fanatik kardeşlerin yansıması gibi olmuş, nerdeler, yorum yapsınlar meraklar içersindeyim. (tu) yapıyoruz zaten hiç merak etmeyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 aynı kareye girmeleri bile leş bir durum. gerizekalı sözcü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 acaba vakit gazetesi aynı imaj ile kemal kılıçdaroğluna " Bak kemal ! akıllı ol " ya da " Dimi Kemal ! " , tayyibe de " Naber tayyip " dese nasıl tepkiler alırdık merak etmiyor değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 bizarro world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Taraf gözümde ne bok ise gözcüde aynı bok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Bella said: aynı kareye girmeleri bile leş bir durum. gerizekalı sözcü. aa emin çölaşan, selam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 fede said: kutuplaştıysanız başlatıyorum http://www.flashoyunlarioyna.com/oyunresim/nrbYhnxN8Y.jpg ARARARARA bi numara olmuş. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 bayağı edit: sözcü için dedim fedeye demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 of adamlar atatürk RP'si yapmış komik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 2 X Mirror , sonuncusunda brightness 70 filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Okumayı öğrenin lan Gözcü değil, bahsedilen gazete sözcü. Ana sayfaları her zaman rezalet ayrıca. Yeni bir şey görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Kotu bir sey yok ya. Hatta gayet guzel bir sey yapmaya calismislar da cumleler falan cok bayagi kalmis becerememisler. Seda Sayan da benzer sekilde sacmalamisti gecen sene hatirlarsaniz. Yalniz su... Best of fede arasinda yer alacak bir post olmus. Senelerce hatirlanmali. =) fede said: kutuplaştıysanız başlatıyorum http://www.flashoyunlarioyna.com/oyunresim/nrbYhnxN8Y.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 o VS niye oyle damarli damarli lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 sözcü okuyorum ama sözcü phail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 3 tane keko saydım Gözcü diyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 sözcü. usta. oduncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 şunu 9 kasım gecesi hazırladılar bence. biri atatürk olsaydı nolurdu temalı yapalım dedi gündüz, gece de hemen yapıştırdılar balonları. sokaktan annesi babası chpli 5 çocuk çevirsen atatürk - chp temalı manşet yap desen bunu yapar. tayyip e abdullah a "bak tayyip!" "herkesin cumhurbaşkanı ol abdullah!" diye giriyor. kemal beye adaş nasılsın. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Kojiroh said: Baya leşmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar