Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Böyle bir reklam olamaz bu nedir arkadaş? Kaynak:Kaynak malesef chip olsada not düşmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 http://img707.imageshack.us/img707/9872/63811450.png haklı reklam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 video sanıp tıkladım... http://video.vidivodo.com/vidservers/server01/videos/2010/07/30/01/v201007300142350406975.flv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 /summon penth rakip firmalar microsoft'a bok atınca iyi,microsoft yapınca tü kaka mı oldu? ilginç. /unsummon penth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 adamlar haklı yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 openoffice kadar hayata küstüren bir şey daha görmedim ben. MS Office her türlü parasını son kuruşuna kadar hakeden bir program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 gayet güzel bir reklam. tam bi pazarlama işte... kötü tarafını göremedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 MS Office daha basarili kabul ediyorum da, yanlis yerlerden de saldirmis. Office piyasasinin ms tekelinde olmasi ve openoffice'in bu compatibility konusunda sorun yasamasi openoffice'in kotu oldugu anlamina gelmiyor bence. Ayrica free software i kim fix edicek sorusu da oldukca sacmaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 abi kalkıp ms office programlarından daha iyilerini yapsınlar da ms ayak uydurmak zorunda kalsın o zaman. yanına yaklaşabilen bile yok. bir ara openoffice kullanmak zorunda kalmıştım da tüm iyi niyetime ve pozitif ön yargılarıma rağmen tonla küfür edip daha çok küfür etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 tamamda openOffice e niye küfür ediyorsun ki? para verip karşılığını alamadın mı? hani sonuçta parayla alınan bir hizmet değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 eh.. denilenler çok hatalı değil. ha gerekli de değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 yok ben openoffice e küfür etmedim, kullanmak zorunda olmama küfür ettim. manyak mıyım niye open office e küfredeyim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Tamam arkadaş başarılısında niye başka bir ürün üzerinden saldırıyorsun onu çözemedim ki koca mikrozort bunu yapan. yazık walla köşeye sıkışmış gibi hal ve tavırlar yakışmamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 frustrated, productive felan diyor da, kenk, microsoft office'de hazırladığım dosyayı başka bir kişiye yolluyorum, açamıyor. mo'ların versiyonları arasında bile uyumsuzluk oluyor. yazılar bozuk gözüküyor felan. free program değil demişler, haha iyiymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ya yatıcam yatamıyorum penth buraya gelip microsoft'u ölümüne savunan bir yorum yazmadan. 2 neşeli yatalım dedik yine olmadı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 barnacle said: video sanıp tıkladım... http://video.vidivodo.com/vidservers/server01/videos/2010/07/30/01/v201007300142350406975.flv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bülent kim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Hakikaten o büloyu bende merak ettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 abi tamamda sonucta para vermiyosun binlerce dolar microsofta bide niye agliyosun askerlik subeleri dahil devlet ofislerinde catir catir pars ustune open ofis calisiyolar open ofisin tek sikintisi tam olarak ofisi emule etmiyo ofiste yazilan seyler mukemmel olmuyo openofisde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 1- yanlis bisey soyleyen yok videoda 2- amerika'da reklamlar bu sekilde, o yuzden Avrupa'ya enteresan geliyor olabilir. burada reklam = rakibi bashlemek. ben katilmiyorum bu stile, ama dedigim gibi izlediginiz her 2 reklamdan 1'inde adamlar rakip ismi verip cok sux diyorlar. ozellikle ilac reklamlarinda baya bomba oluyor bu durum ben ilk bikac ayimda baya yariliyordum tv karsisinda. bu da oyle bi reklam yani buyutulecek bisi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 apple'a filan çöp atsa anlarım, sonuçta para veriliyor ama bedava hizmeti 327189123891728921721$ istediği programla kıyaslamak hem abes hem ayıp. office bedavayı da geçtim ucuz birşey sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 penthin dedigi gibi amerikada reklamlar boyle, excedrin - advil ve at&t - t-mobile reklamlarini izlerseniz bu reklamin da oranin sartlarina gore gayet normal bi reklam oldugunu gorursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 reklam gerçek mi, fake mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 beyler biz avrupalılar anlamıyoruz men. you got it? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar