sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Kenan Evren'in yargılanmasına ilişkin yapılan başvurunun Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından suç tarihi eski olduğu gerekçesiyle görevsizlik verilmesiyle ilgili olarak, "Benim burada referandum öncesinde beyanların var. Biz geçici 15'nci maddedeki yasakları kaldırıyoruz. Zaman aşımı ile sıkıntıların çözümü, ilgili savcıların yapacağı işlemlerle belli olacak. Görev konusunda da bir tereddüt var. İlgili organlar aralarında bunlar görüşülecek. Yargılanır ya da yargılanmaz diyemem" dedi. http://cumhuriyet.com.tr/?hn=189468&kw=%22Evren+yarg%FDlan%FDr+ya+da+yarg%FDlanmaz+diyemem%22+ "yetmez ama evet" marka kağıt mendiller çıkacakmış yakında piyasaya, kullan-at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 kilitlenmeden onceki son 25. mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 millet bas bas bağırdı yargılanamayacak diye ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 http://graphjam.files.wordpress.com/2010/08/4691573433_8ebe5673d2_z.jpg?w=500&h=489 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 vatandaşın da derdi darbecilerin yargılanması değil ki, vatandaşa kendini trolleme bahanelerinden biri bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20101023101121/fallout/images/thumb/e/eb/Yes_man.png/800px-Yes_man.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 kitlenirse postum bulunsun diye yazıyorum. zaten birazdan garip insanlar gelip yazmaya başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ben hesaplaştım valla eyihhihiih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Loxias said: millet bas bas bağırdı yargılanamayacak diye ama.. akp'yi biliyorsam kenan evren'i yargılatmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 akp istediğini aldı gündemi değiştirdiler takılıyolar öyle varmı olan bitenin arkasından aramak ne ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 yargılanmak ne demek... üstüne adamın maaşına zam bile geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Bone said: Loxias said: millet bas bas bağırdı yargılanamayacak diye ama.. akp'yi biliyorsam kenan evren'i yargılatmaz zaten. öyle deme inancımız sonsuz. maaşına zam yaptılar ki biraz daha keyif sürsün kenan paşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 erbakanı nasıl affettilerse onu da yargılamayacaklar, darbe sayesinde varlar çünkü, darbeye tepki olarak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Loxias said: öyle deme inancımız sonsuz. maaşına zam yaptılar ki biraz daha keyif sürsün kenan paşa. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Hasta diye trilyonları affettiler, kendini summonlayıp başkan oldu. E hasta değil mi bu adam şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 |Joker| said: kendini summonlayıp başkan oldu. I loled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Haklar verilmez alınır.Gerekli kamuoyu ve baskının oluşturulması için referandum bir adımdı.Darbecilerin yargılanması surda açılan gediği büyütmemiz için sürdürüceğimiz mücadeleyle mümkün olucaktır.Her kitlesel talebin siyasette de tezahürü olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 erbakan divine buff aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 olitere said: Haklar verilmez alınır.Gerekli kamuoyu ve baskının oluşturulması için referandum bir adımdı.Darbecilerin yargılanması surda açılan gediği büyütmemiz için sürdürüceğimiz mücadeleyle mümkün olucaktır.Her kitlesel talebin siyasette de tezahürü olucaktır LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?13,5185020 said: Anayasa değişikliği ile ‘’12 Eylül’den hesap sorma’’ sözü, Kenan Evren’in maaşına zam ile sonuçlandı. Evren’in aylık maaşı net 11 bin 400 liradan 12 bin 300 liraya çıktı. zam gelmesinin sebebi baskıyı arttırmakmış diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 UrsusMaritimus said: olitere said: Haklar verilmez alınır.Gerekli kamuoyu ve baskının oluşturulması için referandum bir adımdı.Darbecilerin yargılanması surda açılan gediği büyütmemiz için sürdürüceğimiz mücadeleyle mümkün olucaktır.Her kitlesel talebin siyasette de tezahürü olucaktır LOL Su efsane olmus cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Daha secim var onumuzde cahil insanlari darbecileri yargilicaz diye kandircaklari. Sonra unutulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 hesabi odemeden tuvaletin camindan kacti darbeciler, siz hala masada oturun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 bas bas bağırdık burada 1. daha önce affa uğramış insanları yargılayamazsın 2. sonradan çıkarttığın kanun geriye dönük uygulanamaz 3. 15 sene içinde darbe zamanı işlenmişse eğer tüm suçlar zaten zaman aşımına uğradı ama bizim millet saf yemin ederim. "Devlet çocuğu korur" maddesini kaldırdılar "Devlet çocuğu istismar ve şiddete karşı korur" yaptılar. Çocuğun eğitim hakkı gitti, sosyal hakkı gitti, gelişim hakkı gitti. gittiği yetmedi birde üstüne akp çocukları koruyor oldu benim canım milletimde bir güzel yedi. 10 kasım günün de biraz herkez aklını başına toplasın size verilen mirasa biraz sahip çıkın. yüksek siyaset takip etsin demiyorum herkez ama en azından şu türk milleti artık bu saflığı bıraksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 YETMEZ AMA EVET RÖRÖ. yetersiz insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar