Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hani Referandum Sonunda Darbecilerle Hesaplaşacaktık?

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Kenan Evren'in yargılanmasına ilişkin yapılan başvurunun Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından suç tarihi eski olduğu gerekçesiyle görevsizlik verilmesiyle ilgili olarak, "Benim burada referandum öncesinde beyanların var. Biz geçici 15'nci maddedeki yasakları kaldırıyoruz. Zaman aşımı ile sıkıntıların çözümü, ilgili savcıların yapacağı işlemlerle belli olacak. Görev konusunda da bir tereddüt var. İlgili organlar aralarında bunlar görüşülecek. Yargılanır ya da yargılanmaz diyemem" dedi.

http://cumhuriyet.com.tr/?hn=189468&kw=%22Evren+yarg%FDlan%FDr+ya+da+yarg%FDlanmaz+diyemem%22+

"yetmez ama evet" marka kağıt mendiller çıkacakmış yakında piyasaya, kullan-at.
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/read.php?13,5185020

said:
Anayasa değişikliği ile ‘’12 Eylül’den hesap sorma’’ sözü, Kenan Evren’in maaşına zam ile sonuçlandı. Evren’in aylık maaşı net 11 bin 400 liradan 12 bin 300 liraya çıktı.

zam gelmesinin sebebi baskıyı arttırmakmış diyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

UrsusMaritimus said:

olitere said:

Haklar verilmez alınır.Gerekli kamuoyu ve baskının oluşturulması için referandum bir adımdı.Darbecilerin yargılanması surda açılan gediği büyütmemiz için sürdürüceğimiz mücadeleyle mümkün olucaktır.Her kitlesel talebin siyasette de tezahürü olucaktır

LOL

Su efsane olmus cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

bas bas bağırdık burada

1. daha önce affa uğramış insanları yargılayamazsın
2. sonradan çıkarttığın kanun geriye dönük uygulanamaz
3. 15 sene içinde darbe zamanı işlenmişse eğer tüm suçlar zaten zaman aşımına uğradı

ama bizim millet saf yemin ederim.

"Devlet çocuğu korur" maddesini kaldırdılar "Devlet çocuğu istismar ve şiddete karşı korur" yaptılar. Çocuğun eğitim hakkı gitti, sosyal hakkı gitti, gelişim hakkı gitti. gittiği yetmedi birde üstüne akp çocukları koruyor oldu benim canım milletimde bir güzel yedi.

10 kasım günün de biraz herkez aklını başına toplasın size verilen mirasa biraz sahip çıkın. yüksek siyaset takip etsin demiyorum herkez ama en azından şu türk milleti artık bu saflığı bıraksın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...