dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 sen de denemelisin. keza çok çok basit bişi diyorum yukarıda. daha da basitleştirelim.. senin alıntıladığın mesajı gördüm. orada uyardım, adamı da uyardım. sonra şikayetin çalışıp çalışmadığını kontrol ettim. ve hey, mail geldi ki kayıtlarda da var bu hani. ama nerede denilmiş bu alıntıladığın mesaj bakmadım. şimdi de aranmaya ayıracak fazla vaktim yok. tıkla yerini göster.. anladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Viktor said: ahmedinejad said: şurada canla başla bişeyleri savunup gizli bölümlerde troll face koyan arkadaşlar var bi de. onlar da süper. balon işinden falan olursa başardık süper trolüz falan da derler. neyse şu forumda kimseyle tartışmayın arkadaşlar, insanları sinirlendirmekten, onların banlanmasını izlemekten falan zevk alan insanlar var. http://img574.imageshack.us/img574/7486/lulz.png utanma duygun varsa bir daha konusma, gozukme buralarda camur at izi kalsin direk utanma derken? lol troll durumu başlığının adını dram durumu olarak da değiştirmek güzelmiş. samle sir'e falan ana avrat sövenler de oldu o bölümde hiç bir şey yapılmadı zamanında. ha diğer insanlar bilmiyor olabilir de, diğer bölümlerde insanları trolleyip banlattıktan sonra o bölümde atılan zafer çığlıklarını da çok iyi gördük zamanında. lol bi de inkar ediyor adam. utanma duygusu falan diyor. peki ben utanmazım viktor. iftira atıyorum, o gizli bölümlerde kimseye sövülmedi, kimseye gelin lan sunu trolleyelim mal var bak denmedi falan. peki viktorcum. iftira atayım ben. iyi eğlenceler size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 thy'nın en gıcık olduğum yanı menü verip sonra tam köfte veya tavuk seçicekken onun bitmiş olması ve sana dandik yemeği kakalamaları. 10 tane verince biticekse menüye koyma bari yavşak gibi :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 hepsinde oyle malesef. o yuzden online checkin'de onlerden secicen koltugu. aslında tek cesit yemek olacak, herkese yeter. gunun corbası; ezogelin ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Thy,gel itiraf et, hacı adaylarını ne zaman taşısan,liseli bir kız gibi heycanlanıp,onlara öncelik veriyorsun. Hava koşulları ne kadar kötü de olsa,onları bir ayrıma,göz kulak olma moduna giriyorsun hemde sadece operasyon olarak değil havalimanı hizmetinde de aynısını yapıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 geleceğe yatırım yapıyor firma işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Valla ben thyden memnun kaldim epey son ucuslarimda. Sadece atatürk havalimanından yıllardır daha zamanında kaldırabildiklerini görmedim uçağı, madem yoğun ona göre önlem alsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ahmedinejad kim yahu gizli bölüm felan demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 mahmoud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ahmedinejad said: Viktor said: ahmedinejad said: şurada canla başla bişeyleri savunup gizli bölümlerde troll face koyan arkadaşlar var bi de. onlar da süper. balon işinden falan olursa başardık süper trolüz falan da derler. neyse şu forumda kimseyle tartışmayın arkadaşlar, insanları sinirlendirmekten, onların banlanmasını izlemekten falan zevk alan insanlar var. http://img574.imageshack.us/img574/7486/lulz.png utanma duygun varsa bir daha konusma, gozukme buralarda camur at izi kalsin direk utanma derken? lol troll durumu başlığının adını dram durumu olarak da değiştirmek güzelmiş. samle sir'e falan ana avrat sövenler de oldu o bölümde hiç bir şey yapılmadı zamanında. ha diğer insanlar bilmiyor olabilir de, diğer bölümlerde insanları trolleyip banlattıktan sonra o bölümde atılan zafer çığlıklarını da çok iyi gördük zamanında. lol bi de inkar ediyor adam. utanma duygusu falan diyor. peki ben utanmazım viktor. iftira atıyorum, o gizli bölümlerde kimseye sövülmedi, kimseye gelin lan sunu trolleyelim mal var bak denmedi falan. peki viktorcum. iftira atayım ben. iyi eğlenceler size. evet iftira atıyorsun. viktorla beraber kapattık o troll topic'ini, viktor'un da hic troll'ledigini haıtrlamıyorum. belli ki o bölümden birçok kişinin access'inin alınması sırasında canı yanan adamlardan birisin, gelip burada ağlıyorsun bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ahmedinejad said: Viktor said: ahmedinejad said: gak guk http://img574.imageshack.us/img574/7486/lulz.png utanma duygun varsa bir daha konusma, gozukme buralarda camur at izi kalsin direk utanma derken? lol troll durumu başlığının adını dram durumu olarak da değiştirmek güzelmiş. samle sir'e falan ana avrat sövenler de oldu o bölümde hiç bir şey yapılmadı zamanında. ha diğer insanlar bilmiyor olabilir de, diğer bölümlerde insanları trolleyip banlattıktan sonra o bölümde atılan zafer çığlıklarını da çok iyi gördük zamanında. lol bi de inkar ediyor adam. utanma duygusu falan diyor. peki ben utanmazım viktor. iftira atıyorum, o gizli bölümlerde kimseye sövülmedi, kimseye gelin lan sunu trolleyelim mal var bak denmedi falan. peki viktorcum. iftira atayım ben. iyi eğlenceler size. troll topigini en cok kullanan kalitesiz trollun bolumden atilinca rage acmasida bole iyiymis almiyoruz artik sizin gibileri arkadas, nezih bi guild bolumu orasi elalemin arkasindan konusup ego kasilciak bir elit mekani diil, bolumun icine eden adamlardan birinin boyle konusmasida cok ironik lan asadsf sam e kufreden adamin kellesini bizzat admin gelip aldi yazsana onuda, ama yok o zaman bok atamican nasil guncel bi SS alip iftirani batirdim, dram durumuda troll durumu filan degil yani yakinda o bolumu cok daha seffaf bir hale egtiricem, bakalim o zaman basarisiz troller her firsatta "GIZLI BOLUMDEN ORGANZIE TROLLIN YAPILIYOR RERORORORRO" diye gezebiliceklermi gerci 50 kere banlanip hala geri gelen bri adama ne diye yaziyorsam, once icinde oldugun komunitenin kuralalrina saygi goster sonra ahkam kesersin kkthx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Viktor said: ahmedinejad said: şurada canla başla bişeyleri savunup gizli bölümlerde troll face koyan arkadaşlar var bi de. onlar da süper. balon işinden falan olursa başardık süper trolüz falan da derler. neyse şu forumda kimseyle tartışmayın arkadaşlar, insanları sinirlendirmekten, onların banlanmasını izlemekten falan zevk alan insanlar var. http://img574.imageshack.us/img574/7486/lulz.png utanma duygun varsa bir daha konusma, gozukme buralarda camur at izi kalsin direk "guildin ismini caliyolar lan yetisin" aahahahaha bu arada gecen sefer thy ile turkiyeye donuste: deklerasyon kagidim kaybolmus cebimdeki parayi goturemiyorum birakmam lazim. pasaport kontrolle gumruk kontrol arasinda kaldim. ucagin kalkmasina da 10 dk var. gittim thynin calisanina rica ettim, 10 dk sonra arkadasim gelicek ona verin lutfen diye. adamin cevabi "bana ne yaa benim derdim mi?" boyle adamlar calisiyo iste thyde. ya cidden morondu, ya da ordaki gumruk gorevlileriyle anlasti arada rusvetten yemek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 : ) babam evleniyor ciddi mi acep? babam evlenmişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 thy konusunu nasil forumun icislerine ve gizli bolumlere cektiniz lan, bravo. bi de devam ettiriyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 TAKTİKLERİMİZİ ÇALACAKLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bak onu calarlarsa uzulurum iste, betada kac saat bogustuk onlari kesfetmek icin ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Yönetim paneli ayrı süper über bişeydir diyodum bu mu lan sizin yönetiminiz konuyu taşıma, konuyu birleştir, delete topic, close topic mmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 BAN HIM! diye seçenek olsa kurtarırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 hic sorma, baska forumlarin yoneticilerinin yuzune bakamiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 adminlerde var onlar, raad oolup geniş takılma hakkına sahipsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 paticik halka arz ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 o başlık baya uzun bir süre açık kaldı ve kullanıldı siz de biliyorsunuz bunu. kapattıysanız sevindim gerçekten. genel yönetici bile bir zamanlar böyle bir topic vardı ama şimdi yok diyor, benim diyecek bir sözüm yok o zaman. @aquila durup dururken değil, patide 4chan usülü trol yapılıyor bazen, burada tartıştığı adamın özel hayatına dışarıdan müdaheleler yapılıyor vs. balonu tanımam etmem ama "seni işten attıracam oolum" diye bir adamın üstüne gidilmesi hoş değil. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 thy isterse dunyanin en mukemmel havayolu sirketi olsun, sipeys kardesimize yasattiklarindan dolayi bizim icin bitmistir, ayaklarini denk alsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 sipeys in basına gelenlerden ötürü thy yi kınıyorum ve laflar hazırladım :P ahahaha sipeys,abi senn basına gelenlerde pismis tavugun basına gelmemistir herhal,nası bi cenebetlik varmıs lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 aquila said: thy isterse dunyanin en mukemmel havayolu sirketi olsun, sipeys kardesimize yasattiklarindan dolayi bizim icin bitmistir, ayaklarini denk alsinlar. /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar