Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DOOM3 - SPOILER ALERT !!! (Oyunici Tartisma Burdan)

Vampire

Öne çıkan mesajlar

Son 2 yaratik disinda hepsini gördüm ama en nefret ettigim su revenant denen yaratik, kafam girsin roketleri güdümlü bu yaratigin acik alanda cok anirtiyor[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...

[Bu mesaj Vampire tarafından 05 Ağustos 2004 19:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden pixel pixel deli gibi oynarmışız ehehe..
acaba çocuklarımız da doom 4 veya doom 5 çıkınca doom 3'e bakıp "ıygh ne kadar da iğreti grafikler, zaten o zamanlar kimse grafikten anlamazdı" diycek mi merak ediyorum euheuhe[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam
Sosyal ağlarda paylaş

Ağğğss tuvalette ayna sahnesi vardı acaip tırstım
bide şu "SAVEE MEEEE" olayında

benim gibi başka kaç kişi oyunda paso küfür ederek dolaşıyor?
Şu ana kadar tüm yaratıklara sövmüşümdür herhalde.

Çok zevkli oyun ya...
Bu arada ATI lerin yeni driverları sanırım oyundaki performansı arttırıyormuş...
bilgisi olan varmı?
şu oyunu ultra high da oynamak istedim pfff[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 05 Ağustos 2004 19:23 tarihinde demiş ki:
eskiden pixel pixel deli gibi oynarmışız ehehe..
acaba çocuklarımız da doom 4 veya doom 5 çıkınca doom 3'e bakıp "ıygh ne kadar da iğreti grafikler, zaten o zamanlar kimse grafikten anlamazdı" diycek mi merak ediyorum euheuhe

yok doom 4 çıktığında sen onun da grafiklerini beğenmez, "nerde doom 3 aah ah" dersin.. :) kaydedeyim şu sayfaları bari ehehe[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 05 Ağustos 2004 19:47 tarihinde demiş ki:

yalnız değilsin:D gerçi sadece bu oyun için değil GTA oynarken de çok küfrederim (GTA dediğim ilk GTA, 2. adada uncle fu görevlerinde görevleri tamamlama süreci boyunca ana-avrat uncle fu ya küfür ederim:)neden bilmiyorum. gariptir, eskiden ben gta oynarken millet başıma üşüşürdü küfürleri dinleyip yarılmak için, çok sürreal küfürlerim vardır:Dbu ne uzun parantez oldu yaw)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bloodscalp, 05 Ağustos 2004 20:03 tarihinde demiş ki:
said:
Bonecrusher, 05 Ağustos 2004 19:57 tarihinde demiş ki:
ha bu arada, crosshair ne demek ya?
haçsaç?

crosshair senin hedef imlecin..ekranin ortasinda kare kutucuk yuvarlak vs sey yani

euehue ciddi mi söylüyorsun ya?
ben burda wolfenstein 3D'den beri FPS oynuyorum diyorum sen bana crosshair'i anlatıyorsun..

gırgır geçmiştim yahu crosshair'le :)
elbette biliyorruz hedef imleci olduğunu :)[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam
Sosyal ağlarda paylaş

SPOILER + DELTA LABS 1 + YARDIM !!!

Ya poweri geri getirmek icin DATA LINKER diye bisey gerekiyor ama gidicek hicbiyer yok ne yazikki, yada ben bulamadim, icerdeki kapilarda acilmiyor...Burdan nereye gidilcek, gizli bi havalandirma gecidi falan mi var etrafta?[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 05 Ağustos 2004 20:29 tarihinde demiş ki:
Şimdi öyle ışıkları kapayın herkesin yatmasını bekleyin yanlız oynasın falan filan böyle ekstra çabalarla oyunu ballandırmaya çalışmayın. Bunlar olmadan sizi korkutmayan bir oyunda istenen atmosfer yaratılmamış demektir...

atmosferi iyi olan oyun her yerde her saatte her koşulda size o duyguyu yaşatandır...

evet evet :) çok haklısın
katılıyorum tamamen

said:
blackchaos, 05 Ağustos 2004 20:18 tarihinde demiş ki:
Anamuhalefet bone oyuna ısındın galiba? =)

euheuehue çok komik oyun ya :D
hele şu cherub'lar çok sevimli..
mıncıklamak geliyor içimden..[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 05 Ağustos 2004 20:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

boccob bone ne verdiyse iki katını öneriyorum.. :horace:

böyle karanlık bir oyunu gündüz monitöre ısık vururken oynarsa insan elbette ki birşey anlamaz. bağdat ordaysa arşın burada..

ha ayrıca oyunu "ip var orada kesin kapırfiyıldmış peh" modunda oynayan arkadaşlar beğenmiyorsa yapacak birşey yok. kimisi cem yılmaz'a gülmek için gider, kimisi laf sokabilmek için açığını kollamaya gider..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar donanımsal / umutsuz vaka olsada bir sorunum var.
oyunu kurarken 2. cd'ye gelince okunamadı : yoksak, durdur vs. gibi seçenekler çıktı. bozuk diyip geri götürdüm ama bilgisayarcıda 2.cd'yi takır tukur okudu?

gördüğünüz gibi umutsuz vaka ama yapabileceğim en ufak şeye bile razıyım yardım ederseniz sevinirim.. :(

(bkz:hayallerin ve umutların makatta patlaması)[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti
toka vermedin mi kıza
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 05 Ağustos 2004 19:47 tarihinde demiş ki:
Ağğğss tuvalette ayna sahnesi vardı acaip tırstım
bide şu "SAVEE MEEEE" olayında

Çok zevkli oyun ya...
Bu arada ATI lerin yeni driverları sanırım oyundaki performansı arttırıyormuş...
bilgisi olan varmı?
şu oyunu ultra high da oynamak istedim pfff

mevcut driverlarmı ?
yoksa yeni gelecek driverda doom 3 e göre olacak düzenlemelermi ?[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...