FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 bişeyler lazım. teyzemdeyim, yarın öğlen vizem var. tüm notlarım, nereye kadar çalışmam gerektiği falan her şey elimde. derslerin yarısına girdim az çok bişeyler hatırlıyorum. çalışırsam olur, uykum var ve evde kahve hariç ne var ne yok pek bi bilgim yok. bişeyler söyleyin onları arayayım, uykum gitsin. pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 yanaklarına diş macunu sür. göz altlarına buz sür. neskafeyi kolayla karıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 karıştır derken kolanın içine mi dökçem sadece? bi de karıştırmak mı lazım yoksa, asit kaçmasın? fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 kahveye abanıcaksın başka çaren yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 rakı iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 alkol al fakat ne yavas ne hizli ic orta ayarda git ayari bozarsan uyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 yanağını değil de kulaklarını bol diş macunuyla sıva, 20-25 dk bekle, sonra kulak kepçelerini aynı anda seri bir şekilde kıvır. sabaha kadar uyumayacağını garanti ederim. şaka şaka yapma kulağın kırılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 2-3 fincan kahve dayadım üst üste, bi tane de 3ü1 arada yedim. şu an iyi gidiyo gibi. bastırırsa uyku dediklerinize geçicem. teşekkürler ty sçs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 3u1 arada yediysen kotu OFF NAPDIN? GITTI BUTUN PARA? EMEK ? SKILL? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 sabah 7-11 arası uyumuş biri olarak şu an (1 saattir) uyuyamıyorum ve bu topic komiğime gidiyor duvara kafa mı atsam acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Olan olmuş gerçi de cevap "elma" olacaktı. Sae /brofist 3 - 6 arası uyudum ben de, ondan brofist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 kahve ve azcik enthusiasm yeterli ders calismak icin/uyumamak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 cem yılmaz'ın g.t'e balığın sırtındaki bonckları sokma esprisi geldi aklıma. işe yaramaz, ama süper oluyo be ! dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 iki saatte bir acı kahve 10 saate kadar uyanık tutuyor valla beni eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 malum yerlerine kolonya sür uykun geldikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Ara ara yüzünü yıka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Griswold said: Olan olmuş gerçi de cevap "elma" olacaktı. Sae /brofist 3 - 6 arası uyudum ben de, ondan brofist. /brofist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 süt iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 2-4 arası uyudum bende sora kitap aldım geldim uykum var şimdi, selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 direk kafanı soğuk suyun altına sok. yalnız sen dil mezunu değil miydin ? (yoksa idrardan ruh tahlili mi yapıyorum?) vizenin nesine calıscan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 abi dil mezunuyum da sınavlarda gramer sormuyolar ne yazık ki. gerçi o kadar amerikan tarihi kastım topaa açtığım gece, hoca soru stilini değiştirmiş. geçen yılki sistemle min 80 falan alabilceem sınavdan ite kaka 40 falan alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar