Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canlı Yayında Ot İÇTİ

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

sigarayı bende sevmiyorum hiç.hyr ben kendimi bildim bileli sevmedim.fakat benle beraber nefret eden ıyy diyen kızların bütün erkek arkadaşlarımın birer birer alayının içtiğini gördükten sonra inadına içmedim.

bu tabi ortaokuldan gelen bir süreç.herkes içiyor lan.
Sosyal ağlarda paylaş

SpiderS_DangeR said:

Yok sigaradan daha zararlı, yok benim teyzem ottan öldü falan diyenlerin şu belgeseli izlemelerini tavsiye ediyorum. Şu güne kadar tarihte marijuana kullanımının ölümle sonuçlanan tek bir tıbbi vaka olmadığından, ABD'nin maymunlara saatlerce marijuana dumanı pompalayıp sonra al bak ölüyolar diyip nasıl yasakladıklarını falan anlatıyor.
(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

amerikada şuan otun yasal olarak satılması yönünde bir yasa tasarısı görüşülüyor

Sadece ABD'yi değil tüm dünyayı ilgilendiren bir gelişme bu. Adını bile anmak istemeyen muhafazakerlar 19. madde diye bahsediyor. Fox TV ve tüm fox yorumcuları karşı kampanya yürütüyor. Ucu bize bile dokunur, çok ciddi gelir kaybına uğrar bu ülke. Yasal üretim, kontrollü satış önce afganistanı, sonra bizi vurur.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

yasaklamak istiyorlarsa bu zikkim cok yararli icin cocuklar deseler, okullara sigara icin cok guzel vucudunuza yararli, kesinlikle ayran icmeyin sut icmeyin yazarlarsa genc nesli bu zikkimdan uzakalstirma konusunda cok daha basarili olucaklar

süt kızların sevişme sürecini hızlandırmıyor :/
Sosyal ağlarda paylaş

-007- said:

nomsaR said:

ot güzel bişey

Değil.

Laorx said:

artık legal gibi birşey zaten adsf

tam olarak değil. Hatta yasal olması da ağır mantıksız.

barnacle said:

sigara içmek tamamen poserlık. ama uyuşturucu kullanan adama saygı duyarım.

Uyuşturucu kullanmak=mallık. Başka bir açıklaması izahati yok kusura bakmayın!

Bencede din ve dine inanamak tamamen mallık?

Mallıksada mallık (ben kullanmam açıkçası) ama gidipte "aga senin evinin ortasında salonda ot içip orgyyyyyyy yapıcam" diye adam kapına vurmuyorsa, kimin hangi delikte ne otu içtiği kimseyi ilgilendirmiyor, onu yapan adamıda başkasını rahatsız etmedigi sürece yargılama hakkınız yok.

Yok ben ginede yargılıyorum diyorsanız, sorun değil bende körü körüne evrim yoktur bakın Kaynagım harn yahyanın kitabı diyenleri yargılıyorum no problem.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne alakası var ki olayın dinle şimdi?....
Uyuşturucu bence de mallık,ha ama şunu biliyorum ki eğer uyuşturucu gibi bazı insanları bastıran şeyler olmasaydı,dünya daha tehlikeli bir yer olabilirdi...Garip gelebilir,ancak bazı insanların da ona ihtiyacı var,yoksa başkalarına zararlı olabilirler...
Mallık olayını açarsak,uyuşturucu,esrar sizi bir süreliğine rahatlatır,bir nevi zihnin etkisinden dünyadaki sorunlardan uzaklaştırır.Ancak uyuşturucu alan herkes bu zevkin ileride acıya dönüşeceğini de bilir,bence mallık orada işte,olay kendini dünyadan soyutlayıp,sorunlardan-görünüşte ve çok kısa süreliğine- bu tarz kurtarmaya çalışmak yerine,daha bilinçli olup durumları düzeltmek olmalı.Yoksa herkesin sorunları var,o zaman herkes uyuşturucu vs. kullansın...
Hayattan zevk alabilmek için bu tarz zihni bastıran şeylere ihtiyaç duymak benim için mallık...
Sosyal ağlarda paylaş

din cok komik olmus lol, kelalaka direk

dunyada cok az insan dine kendi istegi ile inanir, kucukten ogretilen ne ise aileden onu kapar, etrafi bunu kabul etmis dayatmsitir zaten, cok bole okumaya dusunmeye merakli degilse gercek olarak kabul edip hayatina devam eder, secme sansi yoktur sorgulamadigi surece ve zaten kucukten ogretilen din ona sorgulamamasini emreder

uyusturucaya baslamak ise bir tercihtir

ha diyorsaniz 4 yasinda babam bana damardan dayamaya absladi, birakamiyorum o zaman eyvallah direk

ha organize din ile uyusturucu ayni seydir direk, ikiside kafayi uyusturur daha basit cok kafa gerektirmiyen bir hayat vaadeder size, ikiside dunyanin gerceklerinden kacmak icindir, ikiside saglikli dusuncenin onunde engeldir ve bagimlilik yapar, o olmadan kendinizi ciplak ve kaybolmus hayati ise cok daha complex hissedersiniz

marx bosuan dememis din kitlelerin afyonudur diye

ayni kaliba futbolu, milliyetciligi, populer kulturu veya herhangi bir ideolojiyide koyabilirz, bunlar size kendilerine baglar, senin dusunmene gerek yok bak sana rol modeli, bak senin gibi dolasan benzerlerin var, rol modleini ornek al kendin bosuna dusunme, karar verme biz senin yerine dusunup karar veririz derler

hepsi ayni sey zaten

uyusturucu
Sosyal ağlarda paylaş

Bilimum kanser riskleri bir yana,bağımlı olunan herşey o olmadığnında acı yaratır,demek istediğim buydu haksız mıyım...Esrar bağımlısı olan biri,kolay kolay çat diye kesemez,bağımlı da buna denir,bu da acı yaratır...Çok sigara içen birinin sigara olmayınca sinirli olması gibi...Acıyı sadece fiziksel olarak algılamayın.Ayrıca dediğim gibi hastalığından tut,kafa güzelken yapabileceğin bir türlü fiziksel tehlike vs...
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Ne alakası var ki olayın dinle şimdi?....
Uyuşturucu bence de mallık,ha ama şunu biliyorum ki eğer uyuşturucu gibi bazı insanları bastıran şeyler olmasaydı,dünya daha tehlikeli bir yer olabilirdi...Garip gelebilir,ancak bazı insanların da ona ihtiyacı var,yoksa başkalarına zararlı olabilirler...
Mallık olayını açarsak,uyuşturucu,esrar sizi bir süreliğine rahatlatır,bir nevi zihnin etkisinden dünyadaki sorunlardan uzaklaştırır.Ancak uyuşturucu alan herkes bu zevkin ileride acıya dönüşeceğini de bilir,bence mallık orada işte,olay kendini dünyadan soyutlayıp,sorunlardan-görünüşte ve çok kısa süreliğine- bu tarz kurtarmaya çalışmak yerine,daha bilinçli olup durumları düzeltmek olmalı.Yoksa herkesin sorunları var,o zaman herkes uyuşturucu vs. kullansın...
Hayattan zevk alabilmek için bu tarz zihni bastıran şeylere ihtiyaç duymak benim için mallık...

Ya zaten sorunda burdan cikiyo.Cocukken basin bagira bagira esrar oldurur esrar bayiltir esrar ot yapar bok yapar diye diye beynimizi yikadila ama alakasi bile yok.Vancouver'da yasiyorum ve burda illegalde diil legalde diil ama California gibi yasallastirilma calismalari var.Sehrin %75 i hayatinda 1 kez de olsa denemi %30 u da duzenli olarak kullaniyo.Esrari hep boyle sorunlardan uzaklasicak alip bayilip baska dunyalara goturucek bisey gibi goruyosunuz ama alakasi bile yok.Herif zaten canli yanindada dragon geyigini sirf bu dusunceyle dalga gecmek icin yapiyo.Senin gunde 1 tane ictigin joint sadece senin olaylara biraz daha farkli bi acidan bakmani sagliyo yani seni eve kapiyip bayilmis bi sekilde birakmiyo.hayattan daha cok zevk aliyosun dinledigin muzik daha guzel oluyo izledigin film daha guzel oluyo yada sokakta yururken gulucukler sacarak yuruyosun..ha cok mu ictin evde bayilir uyursun sabah uyanirsin yorgun olursun devam edersin hayatina ama alkol oyle diil komaya girersin cok sarhos olur kavga cikartirsin sabaha kadar kusarsin falan filan.Ben hic esrar icip birbirlerini kestiler diye bi haber duymadim ama alkol alip savas cikarttilar vs. hergun 12 tane haber cikiyo.Mallik konusundada hayatinda hic eglenmek icin alkol almadin mi ? biseylerden uzaklasmak isteyen bi suru insan alkolik oluyo hayatlari karariyo hadi alkolude yasaklayalim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...