Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Hunharca ve titreyerek boşaldım başlık karşısında. Ekşideki yazıda ayrı bir ibret ibaresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 olum okuldan da banladılar herhalde hiç görmüyorum. veya bitirmiştir belki o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ginaly said: napae said: NEDEN YA? karşılıklı birbirini memnun etmen gerekmez mi ilişkide? sadece karakter meselesi değil ki. karşılıklı memnun etmesi gerekir, hatta bunu şurada açıklamıştık. farzedelim ki ilişkide iki taraf da bahsi geçen D konumunda dengeye geldiler. ikisi mutlu mesut ilişkilerine devam ederken hayatları dinamik olduğu için sürekli yeni durumlar, yeni ortamlar, yeni düşünceler içerisine gireceklerdir. bu durumda iki tarafın da birbirinden istekleri olacaktır. mesela hayatlarına facebook girdiğinde facebookla ilgili yok işte girmeyelim falan tarzı istekler ya da işte yeni bir ortama girecekler, buraya gitmeni istemiyorum şeklinde engelleyici istekler, ne bilim ayağımı yıka, sırtımı kesele falan. burada eğer taraflardan biri sürekli karşısındakinin istediklerini yerine getirirse sıkıntı başgösterir. Peki neden sürekli sevdiğinin isteklerini yerine getirmek sıkıntı yaratır? Olaya marketing perspektifinden yaklaşalım. Her insan bir markadır. Burada aytunç da bir marka. Her markanın değeri ile o markanın tüketiciye sundukları arasında bir denge vardır. Bu dengeyi şöyle açıklayalım: Starbucks'ın belli bir marka değeri vardır. Günümüzde oldukça da güçlüdür bu değer. Starbucks'ın bir de müşterileri vardır. Bunlar markayı çok değerli buldukları için sürekli olarak bu markayı kullanmak isterler. Tüketiciler sürekli olarak markayı zorlarlar, her şeyi isterler. Eğer Starbucks bu isteklerin hepsini karşılamaya kalkarsa kendi marka değerini kaybeder. Mesela Türkiye'de demleme çayı herkes sevdiği için Starbucks demleme çay satmaz. Şu an satmaya başlasa herkes abanır ama bir süre sonra bu durum Starbucksın marka değerini düşürür. Tüketici talebi bitmez çünkü, çaydan sonra simit ister, simit biter tost ister derken sıradan bir cafeye dönüşür Starbucks. Bu durumda napıyor Starbucks? Herzaman istekler doğrultusunda gitmiyor ve değerini koruyor. Çoğu marka ise müşteri kaybetme korkusu ile bunu yapamıyor ve değerlerini kaybediyorlar. Örneğimize geri dönersek, erkeklerin çoğu da elindeki kızı kaybetme korkusu ile kızların her türlü talebini karşılamaya çalışıyor. Kız da aynen Starbucks müşterisi gibi istedikçe istiyor, aldıkça alıyor. Bir süre sonra erkek, her şeyi yapan, sıradan bir insana dönüşüyor. Bir ayırt edici özelliği, bir marka değeri kalmıyor yani. O yüzden diyoruz ki sevgili Aytunç, canın sağolsun, stratejik bir positioning hatası yapmış olabilirsin, yeni kızlara yelken aç, bu dediklerimi de aklının bi köşesinde bulundur. ahuauhuah bu ne lan. süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ahaha bunu paste etmeye gelmistim cidden starbucks ornegi manyaq :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 açın huleyn ginaly nin banını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 oha harbiden starbux örneği harika ^^ açın bu adamın banını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ginvely diye geldi gene ban yediydi ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 said: widescreen ayna senin neyine godumunun fakiri ruhu şad olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Ahahahaha hakkaten ginaly nin banlanması hata ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 küstürdünüz adamı işte olm şimdi ne arıyor ne soruyor. fatihi de beni de. arkadaşlığımızı bitirdi paticik resmen. hain paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 E siz arayın olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 telefonu değiştirip haitiye kaçmış. yani 2 ay önce port au princete görmüşler. kimbilir nerde şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 kermit de geri dönsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 söyle dönsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 oha ginaly marka değeri ve ilişkiler yazın efsaneymiş her ne kadar tırt bi insan olsan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 yiidi öldür hakkını yeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Açın abi şu adamın banını :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Ardeth said: her ne kadar tırt bi insan olsan da çok ayıp cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ginaly süperdi. özledim valla bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Dynun sen bana bi küfretsene gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ilaçlarımı düzenli alıyorum etmem hacı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 fede'ye laf söylesek bile etmez misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 etmem abi süper sakinim. yalan gibi değil çakal gibi değil güneşş gibi seviyorum -barlar sokağındaki deli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 yav said: Ardeth said: her ne kadar tırt bi insan olsan da çok ayıp cık cık cık abi gelsin diye yapıyorum ben de özledim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar