Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Sivasspor 31.10.10 @ 19.00

Robert_Poche

Öne çıkan mesajlar

Sinirden geberdim son dakikalarda... 120 dakika maç yaptınız da bu kadar ölü gibi oynanmaz son dakikalar...

Necip döküldü son 10 dakika... Yusuf topu hala ayağına bekliyor. Meh.

Neyse öyle böyle kazandık... Bu arada sivas'ın da 2. yarı giren striker'ı baya iyiymiş... Ceyhun yoktu iyiki...

Edik: numberten sen hangi takımlısın? Büyük ihtimalle ya fener ya gsli. Kendi takımın için de yazıyor musun bunları? Bence önce orada yaz... Sonra yazarsın buraya da...
Sosyal ağlarda paylaş

necipin pas verirken yedigimiz ikinci gol gelcek vadediyor ama futbolun basiclerini ögrenmesi lazım delii kulagını cekmeli bu arada ligin en kasap takımıymıs o yüzden bişe diemicem herkese böle davranıyor np zaten hakkettileri yerdeler

-guti bilege bastı insalık dısı varlık

edit: nihat insan herseyini kayberderde sergen göbekliyken bile serbest vurusları yazıyordu adam serbest vurusları bile vuramıyor
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:

yanlız mehmet nas'a helal olsun ya adam resmen açık açık yeteneğim yok dio dürüst adam.

hakikaten çok sempatimi kazandı adam. gayet sempatik açıklama yapıyor, kendini biliyor egosu yok bir şeyi yok. Bi de hani klasik "çalıştık olmadı önümüzdeki maçlara bakıcaz" muhabbeti de yapmamış gayet düzgün konuşmuş.

FM'de severdim bu adamı, küçük takımlarla oyunlarımda (istanbulspor, ksk vb) mutlaka alırdım şimdi daha da sevdim.
Sosyal ağlarda paylaş

adamlarin sertlignin affedilir yani yok taktik fln filan diye kestrilp atılcak bisey diil.. hakem olarak azcık "kaba etin" varsa verirsin pozisyonlarin hakkını sonra 7-8 kisi uygularlar taktikleri.. guti'nin ayagina bastgi pozisyonda kırabildi ve üstüne bide gogsne dokunuldgnda burnunu tutup yere atlıyo..
bu tip "hayvan"lara bu lig fazla..
3 puandan cok maci sakatsz bitrmek önemli bizim için.. böyle devam tebrikler... rakibi iten bobo'ya 4 mac ceza verin ayak kıran adamlara oyna diye yol verin.. kafa atan adamlara sari kart verin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...