Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 az evvel 1. oyunu açtım da, çözünürlük falan leş peey. bunun patchi felan var mıdır hi-res için? bi de oynama sıram fallout 1, fallout 2, fallout tactics, fallout 3 şeklinde olmalıdır demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 nma-fallout.com dan çözünürlük değiştiren dosyaları indirebilirsin ama yine de kesmiyor ben oynayamadım grafiklerden ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 aynen ben de vegas'ın gazına başlıyorum. sıralama doğru mudur xeno'nun söylediği ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 esasen her biri diğerinden hayli bağımsız konu ve setting olarak, hiçbiri ana karakteri filan da paylaşmıyor. belli bir devamlılık yok belli faction'lar ve "şu şu oldu" diye yenilerde bahsedilmesi ve bazı göndermeler hariç. eski oyunlarla yeni oyunların da oynanma şekli bambaşka. o bakımdan hepsini oynamak zorundaymış gibi hissetme kendini (fo2'yi eskiden 5-6 kere bitirdim ama şimdi dayanamıyorum 15dk oynamaya artık) ama saydığın sırada oynamak optimal sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Fallout 2'de fallout 1'e gönderme var yine. Tactics o seri ile pek ilgili değil, 3'e atlayabilirsin 2'den sonra. Oyuna kaptırdıktan sonra grafikleri dert etmezsin merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 fallout oynamayan insanlar mı vaaaaaaaar?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 bende oynamadim hic ^^ bi vakit bulsam 1-2-tactics-3-vegas yapcam. ama vakit lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 BOS hiyerarsi ve lore u ilgini cekmediyse f1 ve f2 oynaidktan sonra tactics oynamaya gerek yok. yoksa gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ben de 1e baslamistim gecenlerde, devam edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 grafik yuzunden mi? grafikler sorun ya, bende en son undying oynamaya calistim grafikler yuzunden biraktim bende, o haliyle bile tirstiriyordu yalniz oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Silphatos said: fallout oynamayan insanlar mı vaaaaaaaar?! tamam vurmayın yaptık bi hata :( ha bu arada, baldur's gate ve icewind dale'de oynamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 yok ya daraliyorum boyle single oyunlar oynarken, ordan oraya gitler, herkesle konuslar filan, ayni sekilde dragon age ve mass effecti de bitiremedim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 hmmppffsssssssssssss oyun bakiresi oyun tanrılarına kurban edilsin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 mass effect aynen beni de 1-2 saat içinde baymıştı. dragon age baya oynadım da onu da bitiremedim harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Ahanzi fallout 1 için hi-res patch, asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Xenocide said: Silphatos said: fallout oynamayan insanlar mı vaaaaaaaar?! tamam vurmayın yaptık bi hata :( ha bu arada, baldur's gate ve icewind dale'de oynamadım =) ama sende napmissin ya bide neverwinter nights oynamadim de tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Neverwinter Nights 1 benim oynamadım tek oyun onlardan. Zaman bulabilsem... Planescape de oynamamışsındır sen şimdi. Günahların en büyüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 neverwinter nights. oynadım, ama o da 3-4 saat falan =) planescape de oynamadım harbi http://www.pi.web.tr/wp-content/uploads/2010/03/emo1copyjm7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 bende daha adam gibi rts oynamadim hic, bi c&c generals oynadim sanirsam, bide azcik sc1 onu da hileyle oynuyordum. Gram basmiyor kafa rtslere benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Ben bir turn-based st bir de rpg oynuyorum ciddi olarak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 turn based'ten da taa zamaninda alpha centrui ile nefret etmistim, menu icinden menu fiskiriyor fln, hele paradox oyunlari aman yarappim kabus gibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 senko said: Xenocide said: Silphatos said: fallout oynamayan insanlar mı vaaaaaaaar?! tamam vurmayın yaptık bi hata :( ha bu arada, baldur's gate ve icewind dale'de oynamadım =) ama sende napmissin ya bide neverwinter nights oynamadim de tam olsun. görüyorum ve fallout-baldurs gate-icewind dale-neverwinter oynamadım diyerek artırıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 biri cikip diablo2 veya oblivion oynamadim diyecek diye korkmaya basladim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 baba siz pc'de oyun oynamamışsınız, bi de bu oyunları zamanında oynamak lazımdı bence. şimdi o kadar zevk alınmaz haklısınız o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 bg1,bg2, morrowind, oblivion oynamadim. f1, f2, torment i olabilecek tum karakterlerle sayisiz kez bitirdim. bg icin kendimi affediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar