Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 İçerkenki resmimi koydum yani masada içki var kabul edilir mi lan ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 kimlerle içiyodun ortaokuldakilerle mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 abi yok onlarla lise 1de kestim muhabbeti asasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 abi o diil de nerden başvuruoz benim de başvurmam lazım ona acil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 geçti lan galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 31 ekim son deniyodu abi o da pazar günü oluyo yani bankaya para yatırmak gerekiyo öncesinde de iş günü yok... Belki uzatırlar süreyi http://www.eshot.gov.tr Önce vakıfbanka 10tl yatırcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Gerçi saçmalık var o yüzden süre uzayabilir. Dgs ile olan aöf kayıtları 1kasımda başlıyo.Yani öğrenci belgesi alması falan lazım bilgileri doldurması gerekiyo okulla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 uzatsınlar yahu metro falan açılıyor metro kullanıcam ben bayılmıyım parayı hergün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 şahsen bende öylesine bir foto koymuştum ama vesikalık gibi kesmiştim kendimi vs kabul etmişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 evet bu arada plajda fotosunu koyan arkım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 tamam sorun yok o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 her fotoyu kabul ediyorlar, yuzun gorundugu surece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Gayet net görünüyo yüzüm.Rakı da gözüküyo net şekilde gkjsabgnam Kabul edilir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 %27 zamli binersin otobuslere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 hayır niye içkili foto koyma gereği duydun ki? fotoğrafın yoksa söylerdin çekerdik bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Var da en beğendiğimi koydum agjbkgsangm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bize hic sormadan öss zmani web cam ile cektgmz resimleri basıp basıp duruolar akbillere okul kimliklerine :S pofff kıskandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 okulun kartında benim de web cam resmim var :D hatta bonus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ya zaten bi bakan bidaha bakıo resimdeki benmiym die :D sınavlarda fln kimlik okul kimligi bide kafayi koyuyorum 3 tane farkli göruntu var.. adam iptal oluo tabi algılari karısıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 benim de o vebkem fotosu sinirimi bozuyor ya. gitmişim sabahın köründe uyanıp yağlı saçlar eşek gibi surat falan gören 200 kiloyum sanır dfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 fotoğrafınız uygun olmadığından kart basılamadı. Ulş.Kart.Şb.Md. 1 fotoğrafla geliniz Hay ya :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar