circumciser Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 hukumet iyi destekliyor bu amcayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Adam 10 şiddetine dayanıklı, mimari açıdan çığır açan ( bkz: 82. kata bahçe) binalar yapıyor. Ben mi zengin olucaktım. Kıskanmayın beyler lütfen asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 foruma üye olsa kesin o da rage olur. milyar dolarlık şirketim var taam mııaa filan der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 trastyden zenginmiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ben bu adamın oğlu mertebesindeyim yıllık 1.5milyar $ net ciromuz var sorularınızı alıyım falan deeermişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ali ağaoğlu vergi kaçırmaz, vergi ali ağaoğluna kaçar olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ağam evlatlık pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ağa oğlundan kaçar olsa daha bir anlamlı olurmuş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 da o zaman zengin olmaz gibi sanki yoksa olur mu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 olur olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Ardeth said: da o zaman zengin olmaz gibi sanki yoksa olur mu lan? yaptığğğğmmm olacakkkk!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bunun yaptım olayı neydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=FLYGtWgWN6c yaptım olacak yazınca bu çıkıyor yutupa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 yurdumun cem yılmazları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Koca işadamı resmen maymun oldu başka birşey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 abi allaşkına reklamlardan önce sanki tuncay özilhan kalibresinde bi adammış gibi söylemişsin.. hani çizgisini korudu ve genel bi reklam yaptı işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 "koca işadamı" ne yahu.. işadamı olunca adam mı oluyo?.. (ki adam olmayanları da az değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 PhysX said: http://www.youtube.com/ yaptım olacak yazınca bu çıkıyor yutupa şunu film/dizi seneryosuna yedirseler ya da profosyonel bir ekip amatör olarak çekse baya eğlenceli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Overseer said: ali ağaoğlu vergi kaçırmaz, diğer tüm insanlar ali ağaoğlu olmama vergisi öder. böyle mi yabıyoz Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Simdi bu adam alnin teriylemi zengin oldu yani simdi buuuu soyadi cakmami bide:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 alın teri said: Ali Ağaoğlu'nun Referans'ta söyledikleri ise yılın değil, yüzyılın itiraflarından biriydi. "İstanbul'da binaların yüzde 70'i güvenli değil" diyordu Ağaoğlu... "Nereden biliyorsunuz?" "Çoğunun inşaat malzemesini ben sattım da ondan... Kumları Marmara'dan çektik, demirleri hurdacıdan aldık. O devir öyleydi. Binalar iman kuvvetiyle ayakta duruyor. Deprem olursa ölen şanslı sayılır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 vay mini sevdigimmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 dalga geçmeyin lan adamla. adamda avrupa lisanslı 152 iq varmış diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 gecko said: trastyden zenginmiymiş YOK ARTIK! olayın boyutunu şimdi daha iyi anlayabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bu topicten espri çala çala twitter'da başka bir şey yazamaz oldum, herkese telifini ödüyorum. tele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar