Oski Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 BramStoker said: film kötüydü. malum yerlere düşünce izleyin. --- şu anda nickini hatırlamıyorum ama game of thrones başlığında denizden kuşatma sahnesindeki patlamanın spoilerını yiyen arkadaşın durumuna düşmemek için büyük özen gösterip mümkün olduğunca dikkatli takip ettim bu başlığı ama buna rağmen çok acayip bir spoiler yemiştim. şimdi ne olduğunu yazmayayım belki benim gibi düşünenler vardır. o spoilera rağmen pek bir şey değişmedi filmin gidişatında benim açımdan. büyük beklentilerim vardı ama olmamış yani. bane iyiydi ama. erucalavera said: peki game of thrones spoilerı vermendeki mantık nedir burada ? of uzun zamandır gülmemiştim böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 bence de 2 film olsa daha iyi olurmuş hele o bi anda 84. güne filan atlaması garip durmuş, tam orda ikinci filmden devam etseydi işte ^^ kedi kadına sürekli güvenmesi ne oluyor ayrıca, tamam DAT ASS ama o kadar da değil küçük çocuk twisti hoşuma gitti sanırım emin değilim, ama iki film olsa onların arasındaki ilişkinin boyutunu öğrenebilirdik şahsen daha çok hoşuma giderdi öyle olsa. tamam herif koruyor küçük kızı da niye koruyor, ilişkileri nasıl başlamış vs chief gordon biraz silik kalmış sanki ona üzüldüm robin iyiydi, ama bat cave'i keşfetti de noldu ona da mı film çekicekler? bayar sanki biraz bane'den daha çok şey bekliyordum ben, burda gene iki filmlik malzemenin tek filmde özet geçilmesine geliyoruz, uzatmıyorum filmde tek pdfpsiktir ya dediğim yer polislerle bane'in yancılarının alalala diye birbirine girmesi oldu, o ne lan öyle rome total war gibi. bi de hemen ardından bane'le batman'in hemen karşı karşıya gelmesi, bane'in karizmatik bi laf edip batman'in karizmatik bi cevap vermesi filan iyice uzaklaştırdı beni filmden batman'le kedi karının bomba önünde öpüşmesi filan da çok kötüydü, ne gerek var bu kadar şey yazdım ama gayet beğendim filmi, bunlar bana batan, beğenmediğim bikaç noktaydı sadece öyle amerika propagandası, batman'in kukla olması karizmasının çizilmesi gibi şeyler de yoktu lan bence. ama amerika'nın köpeği olduğum için farketmemiş de olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 http://i.imgur.com/CFY8M.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 film silik, 2 sene sonra hiç biriniz adını bile hatırlamayacak. gerçekleri konuşalım beyler, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 DarKRideR said: http://www.youtube.com/watch?v=lNjZLOWlStk&feature=player_embedded can yücel la bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 filmle ilgili tek problemim, Aidan Gillen, aka Tommy Carcetti, aka Littlefinger'ın hiç tartışılmamış olması. adam ne biçim kilo almış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 olum ne gıcık film izliyosunuz lan. ben mi çok umursamazım fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Eminim film bu kadar gişe yapmasaydı ve arkada kalmış olsaydı burdaki biçok kişi "süper film abi kıymeti bilinmiyor" veya "insanların filmden anladığı bu kadar işte" veya "onun felsefesi var abi" filan gibi laflar söylicekti.. ilgili link this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 said: GQ’ya konuşan Hemming sahneyi şöyle anlatıyor: O sahnede görmeniz gereken şey Bane’in gençliğinde yaralanmış olması. Kostümünün en önemli özelliklerden biri sırtındaki yara izi. O kurşungeçirmez yeleği takmazsa bile, beline kemer veya pantolon askısı takmak zorunda. Hapishanede geçen (Bane’in Batman gibi dövüşmeyi öğrendiği ) o sahnede, yine belindeki kemere benzer bir şey takıyor. Kemer onu destekliyor ama o sahnedeki kemer daha sonra taktığıyla aynı değil. Ayrıca yine aynı sahnede başka bir gaz maskesi de takıyor. Eğer filmi dikkatle izlediyseniz ve eğer sahneyi çıkarılmadıysa (eminim çıkarmamışlardır), Tom Hardy’nin dövüştüğü ve insanlar tarafından alay edildiği uzun bir sahne var. Üzerinde zincirlerle ahşap bir şeyin üzerinde duruyor, bu sırada insanlar ona saldırıyor. O sahnede, normalde taktığı maskenin çok daha ilkel ve eski bir versiyonunu takıyor. Çıkarılmasa daha iyi olurmuş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Sevdim ben. İkinci kadar etkilemedi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 filmde bane çok tatlı olmuş bence. çizgiroman versiyonundaki kaslı deri fetişisti gibiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 bi de bi şey sorucam bane ile ilgili. bu bane'in asıl amacı neydi? sinemada tam çözemedim dikkat edemediğim için. "zenginler ölecek halk kazanacak" diye çıktı böyle parkalı devrimci ayağına. sonra batman'a yamuk yapan o kadın çıktı, "bomba zaten patlayacak ki" dendi. yani neyi savunuyodu tam anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ras al gulum ver gulum, gothami yoketmek amac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 sırf o olsa amaçları yok ederler zaten 5 ay mal gibi beklemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 e dedi ya bane. insanları umutlandırıp sonra öldürmesi daha zevkli diye. insanlar böyle umutla bekliyordu bizi batman falan kurtarır diye. sırf itlik yaptılar işte. fate/zero'da vardı bu caster ufak çocuğa önce kaçması için izin verip sonra öldürüyordu sdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 suBzer0 said: Eminim film bu kadar gişe yapmasaydı ve arkada kalmış olsaydı burdaki biçok kişi "süper film abi kıymeti bilinmiyor" veya "insanların filmden anladığı bu kadar işte" veya "onun felsefesi var abi" filan gibi laflar söylicekti.. ilgili link this boyle insanlar da var tabi de, bu film dogal olarak bir oncekiyle karsilastiriliyo. onun icin olumsuz yorumlar gelmesi cok dogal. 2.filmde agzim acik izlemistim film boyunca. jokerin etkisi de cok buyuk tabi. bunda filmin basi mukemmel basladi. bane in sesine ben biraz gicik oldum, cok mekanik geldi. batmanle bane in ilk karsilasmasi baya guzeldi, bane dalga gecerek, asagilayarak dovmesi cok iyiydi. batmanin yaslandigini, yoruldugunu falan cok iyi gosterdi. orda mesela oo acaba nasil olucak da batman bu adami bitiricek diye dusundum sonra batman olum korkusunu tekrar kazandi, bane in de suratina bir yumruk atti ve cart diye bitti film. bir de bane i filmin sonunda o etrafta dovusen siradan tiplerden biriymis gibi bitirdiler. o cok kotuydu. ustelik sadece kendisi olmedi, karizmasini da sifirlamayi unutmadilar tabi. adam BANE di, bir anda kadinin pesindeki kopek oldu. jokerin sonu cok iyiydi mesela buna gore. bildigin joker kazanmisti zaten. genel olarak verilen paranin hakkini veriyo film. hala izlemeyen varsa gitsin izlesin spoilerlari agzina agzina yemeden once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Gerçekten filmde kötü adamlık çok zor. Esas kahramanın gelip günü kurtarması için bir sürü açık kapı bırakman gerekiyor ki film izlensin. Kurbanını öldürmeden önce 40 dakika bütün planını açıklayanı mı dersin, elinde şehri haritadan silecek teknoloji varken 5 ay bekleyeni mi dersin. Hepsi filmi izlenir kılacak bir senaryo çıksın diye. Baya mazlumlar aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 5 ay babasının hayrına beklemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 spoiler'a al yazdığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 film bayağı iyiydi, ben beğendim gayet. seri genel olarak kuvvetli zaten, ha ikinci film evet fazla şişirildi gereğinden çok. onun gibiydi genel olarak bu. bane karakterini çizgiromandan pek tanımıyorum ama onu da zaten bayağı değiştirmişler gördüğüm, iyi mi olmuş kötü mü olmuş yorum yapamıyorum ama. hakkında duyduğum/gördüğüm kadarıyla bane'i fazla beğenmemiştim gerçi, bayağı düz bir karakter gibiydi. burada filmde fena değildi ama geçmiş hikayesi biraz anlamsız olmuş gibi. maskeydi vs idi fazla işlenmemiş hissi verdi. anne hathaway iyi oyuncu ama bence olmamış catwoman'a. oynuyor ama o aura yok. onun dışında genel olarak herkes iyiydi. filmde hoşuma giden: ras al ghul zort diye çıktı tam sevindim ama harbici ölmüş meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 http://i.imgur.com/DrYVR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 görüyor ve arttırıyorum http://www.comicbookmovie.com/images/users/uploads/12037/David_Tennant_is_The_Riddler_by_evansT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 7.5/10 Film seriye yakısır kalitedeydi bence. Yonetmenlik cidden çok iyiydi. Müzikler, görüntüler, sesizlikler, atmosfer. Tek bir eksiği vardı seneryo. Bütün textin 3-4 kere daha elden geçmesi gerekiyormuş bence. Film sonunda herkes süper filmdi ama seneryoda şu olmasa iyi olurmuş dedi. America Fuck yeah olayı bence yoktu bu arada. Amerikan marşınını söylenmesi sadece gerilim içindi ve orada gerilim çok sağlamdı. Onun dışında gösterilen Amerikan bayraklarınında yerleri de öyle çok göze batmadı. Avengers'la karışılaştırırsak yok bile sayarım ben. Aksiyon miktarıda bence mükemmeldi. Belki son sahneler biraz uzatılabilirmiş ama film zaten 2:30 saat'ti daha nereye uzatıyorsun kardeşim derler Nolan'a o zaman. Senorya elden geçse 8.5-9 luk film olurmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 hamsilipilav said: görüyor ve arttırıyorum http://www.comicbookmovie.com/images/users/uploads/12037/David_Tennant_is_The_Riddler_by_evansT.jpg no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 pleb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar