Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Ben çok beğendim. Hatta sonunda Batman'i öldü sanıp baya baya üzüldüm. 1-2-3 farketmez, açık ara yapılmış en iyi Batman hatta DC serisiydi. Nolan amcam şu Star Wars'a da el atsa diye dualarım devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Abi Nolan amca bütün serilere el atsın işte. Hollywood'un başına getirsinler adamı. President of Hollywood. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 arkadaşa sordum joker var mı diye yok abi vücutçu koymuşlar bu filme dedi, dedim joker baba yoksa olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 bane amca var, romatizmaya birebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 LathspeLL said: Abi Nolan amca bütün serilere el atsın işte. Hollywood'un başına getirsinler adamı. President of Hollywood. allah korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 adamın 6 filmi var top 250 içinde ne yapması lazım sana kendini beğendirebilmesi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 imdb de yüksek almış kötü olamaz panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 popüler olanı sırf popüler olduğu için kötülüyorum çok karizmatiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Hiçbir hollywood blockbuster'ını sevmem, çok marjinalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Sparkcaster said: adamın 6 filmi var top 250 içinde ne yapması lazım sana kendini beğendirebilmesi için 250de 250 filmi olsada beğenmek zorunda değil. nasıl bir mantıkki bu? bende beğenmiyorum bok gibi. batmanin kendiside bok gibi. yapıcak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 7/10 batman'in pitte defalarca o 2metrelik yerden atlayamaması fail .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 nolanla konuştum şimdi film çekmeyi bırakıyomuş siz beğenmediniz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 e yanı kurduğun mantık o kadar olunca, verebileceğin cevapta bir bu kalıyor spark. istemiyorz cekmesin bi bok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 La bırah, diablo 3 CE kuyruğuna girmeyi biliyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 diablo 3 kuyruğu ne eziyetti be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 he ya dikenli dikenli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Cuce said: batmanin kendiside bok gibi http://weknowmemes.com/wp-content/gallery/haters-gonna-hate/haters-gonna-hate-gay-batman.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Sparkcaster said: adamın 6 filmi var top 250 içinde ne yapması lazım sana kendini beğendirebilmesi için nasıl bi savunma şeklidir ya bu spark. hadi nolanfag lerin "şöyle şöyle yaptı çünkü gerçekçi yaptı " savunmalari var da, seninki onları da geçmiş. mesela blade runner filmine hastayım, en sevdiğim film. ama sırf öyle diye ridley scott un her yaptığı filmi de sevmek zorunda değilim. ya da geçmiş star wars filmleri iyiydi diye yeni trilogyi de savunmak zorunda değilim benzeri şey nolan için de geçerli. filmlerinde ilginç bi hava yaratıyor, ama çizgi roman filmlerini tam olarak beceremiyor. birşeyler kanitliycam diye kendini gereksiz yere kasiyor. bıraksın kendini salsın, olayları akışına bıraksın. tüm çizgi romanları filme çevirebilecek kapasitede bir adam değil. batman in tarzı biraz yakın olduğundan kurtarıyor. ama bi avengers cekemezdi mesela, beceremezdi. ha, bu adamın bi punisher filmi çekmesini isterim. çok zevkli olabilirdi. ya da orjinal nick fury. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Batmandan başka çizgi roman filmi çekti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 demek joel schumaerin filmleri şimdi çıksa göklere çıkartılcak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Evet bonba olur ,vuhuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 oha adamın kapasitesini belirledin bone. takdir ettim.. nolan'ın şu ana kadar hiç bulaşmadığı bir tarzda kapasitesini neye dayanarak belirledin? onu da açıklar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 axedice said: Batmandan başka çizgi roman filmi çekti mi? man of steel'i çekiyor pardon yazar kadrosunda imiş, my bad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Man of Steel'de ayrıca baş danışmanlık yapıyor, Batman vari bir filmin geliyor olmasının ana sebebi. Bundan sonra Superman'e yoğunlaşacağım diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Gittim izledim fena değildi ama 2. film çok daha iyi idi. Ayrıca görmemiş olan varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar