SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 inşallah bi aksam kapını calar da görürüm ben seni bed dua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 abi kadro süpermiş ya michael caine gary oldman morgan freeman üüf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Christian Bale de var söylentiler arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bale de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Bu filmde Batman'in ne dediğin anlayabilirsek daha güzel olur bide. Lütfen konuşmasın Dark Knighttaki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 konusmasi iyiydi de, her 5 kelimeden sonra darth vader gibi nefes almasi rahatsiz ediyodu cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 SoulCube said: inşallah bi aksam kapını calar da görürüm ben seni bed dua e amin.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Catwoman mmmm... Michelle Pfeiffer efsaneydi catwoman olarak. Nolan yine çeker bi ayar, bulur en az Pfeiffer kadar yakışacak olanı. Kim olabilir diye düşündüm bi an, sonra vazgeçtim. Kim var lan öyle iyi oynayan yüzü güzel sesi güzel sarışın şu sıralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 halle berry yi koyarlar. boyarlar saçını sarıya. ince çıtır bişey ya. çak gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 oh be 3d saçmalığına bulaşmayacak olmasıyla nolan daha ilk dakikadan tam puan aldı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Kojiroh said: Catwoman mmmm... Michelle Pfeiffer efsaneydi catwoman olarak. Nolan yine çeker bi ayar, bulur en az Pfeiffer kadar yakışacak olanı. Kim olabilir diye düşündüm bi an, sonra vazgeçtim. Kim var lan öyle iyi oynayan yüzü güzel sesi güzel sarışın şu sıralar? Rachel McAdams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 orj. 3d çekseler avatar gibi süper olurdu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Bu nasıl bir film olacak merak ediyorum. FAQ kısmını okudum polpuler villainların hiç biri yok. Who will be the villain? The villain(s) are unknown at this time, but it has been stated that the Joker will not return. As of now, it's been confirmed that Mr. Freeze, the Riddler, and the Penguin will not be included. Popular fan belief is that Catwoman or Black Mask will be included. However, that is purely speculation. It could be someone completely unexpected. The writers have said they want to utilize a more unknown villain. It's possible Talia Al Ghul may have a role, as either a potential romantic interest for Bruce or anti-hero/villain or both. Ya filmi artık çok ünlü olduk ne yaparsak satılır(zaten son film) mantığıyla gidiyorlar yada okadar epic bir konu varki sır gibi saklıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Nolan öyle bişey yapmaz, herifin son 3 filmi Prestige, Dark Knight ve Inception. Vardır bi bildiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Abi villain ile aşk yaşamasın da, kimi koyarlarsa koysunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Güzel olur güzel, adam çok başarılı sonuçta ha bide dasaaa said: villain palpatine.. -dark knigt/er +yes master -riseeeeeeeeeeeeee dark knight rises http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.lolblog.co.uk/wp-content/uploads/2008/10/facepalm.jpg&imgrefurl=http://www.lolblog.co.uk/2008/10/facepalm-2/&h=600&w=750&sz=49&tbnid=hLoGy_jcBDR_mM:&tbnh=113&tbnw=141&prev=/images%3Fq%3Dfacepalm&zoom=1&q=facepalm&usg=__xlLps1023tzy_IxIE36YleQbAPY=&sa=X&ei=f7TJTMDIEInAswaE67GxDg&ved=0CB0Q9QEwAg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Xaenin said: Abi villain ile aşk yaşamasın da, kimi koyarlarsa koysunlar. Dördüncüye Catwoman veya bu filme Talia Al Ghul gelirse o söylediğin kaçınılmaz olur. Kadın karakteri iyi seçerlerse çokta güzel olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Lelouch said: pengueni samuel l jackson oynasın ahahadadsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 nicole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Xaenin said: Abi villain ile aşk yaşamasın da, kimi koyarlarsa koysunlar. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 danny devito gider yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Aslında Nolan'ın ekibinde şöyle sağlam bir Riddler çok güzel olabilirdi...Hani ilk filmde karaktere Jim Carrey oturmuştu aslında da,o filmler fazla fantastik olduğundan potansiyelinin altındaydı Riddler...Ne bileyim o beyin dalgalarını toplayan blender garipti mesela,şimdi daha ciddi daha esrarengiz bir Riddler süper olurdu,benim beklentim öyleydi açıkçası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 DarKRideR said: penguen olacak çok büyük ihtimal ana düşman, diğerleri hakkında pek bir bilgi yok. Birde david tennant = riddler denmişti ama kendisi yalanlamıştı bizzat tennant'ın :) bak tennant iyi olurmuş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Şimdi baktım da Rachel McAdams'ın alnı çok geniş abi :( Sonra aklıma Charlize Theron geldi de işte o da genelde soğuk bi kadın, catwoman gibi cilveli bi karaktere çok uymayabilir. Bu arada, bi ara villain Scarecrow olcak deniyodu, o noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 forgiver said: nicole kidman dedik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar