Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 dasaaa said: 35mm derken doğrudan filme mi? yoks cine alta gibi digital mi? yok filme ise hızlı oluyor mu onlar? misal adam cgi kasıyor. ötekilerinde anında gününde görüyor cgi ile neye benzeyeceğini kaba taslak. filmde kim banyo ile uğraşacak onun. gün içinde nasıl bakabilecek? neredeyse adamlar cgi'ın oldukça ilkel halini realtime görecekler artık. yani 35mm benim gözümde hep filmdir film kalacaktır. Film ile çalışmak çok yavaş dediğin gibi fakat digitalin hiçbir zaman ulaşamayacağı çözünürlüğe, görüntüye falan sahip oluyorsun. Her ne kadar günümüzdeki digitaller çeşitli imkanları nedeniyle kabul görse de film halen en iyisidir. Ha bana sorsanız bende digital ile çalışırım orası ayrı :) İlla kusursuz görüntü elde edecem diye birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Bende RED'i tercih ederim, bir sonra ki kısa filmimi RED'le çekmek istiyorum zaten. Kolaylığı ve sundukları yadsınamaz digital'in. Evet film daha tatmin edici görüntü veriyor hala ama kolaylık ağır basıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 kısa filmde oynarım hangi rol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 sen kamera rolündesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 piyalepiyale said: sen kamera rolündesin. yerinde sahiplenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xSWtHNZCYTg&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=nHLwzlI-omo&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=5rWw9Ls6vZg&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=pg4xDYJh8Os&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Abi şimdi bunun filmde nasıl gözükeceğini merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 çekerken ne kötü be. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 eh michael bay tarzı kalitesiz bir yönetmen olsaydı direk CGI çakar geçerlerdi şu Batwing'i, Nolan'a olan saygım kat kat artıyor şunları gördükçe, http://3.bp.blogspot.com/-tOdPYWH6f3c/TiqCAbg1L4I/AAAAAAAAAHE/ty7VTZhOkZc/s1600/George+Lucas+-+before+and+after.jpg olayı bundan olabildiğince çıkarmak o kadar önemli bir başarı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Benim Nolan'a olan saygı barımda artacak yer kalmadı. Süper adam, aynı kafadayız. Less CGI, more live-action. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Nolan cidden süper bir adam benim gözümde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Koyuldumu bilmiyorum ama : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 O başka filmden güzel bir sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Sizi bilmiyorum ama ben trailer demoları seyretmeyi sevmiyorum film(oyun) hakkındaki herşeyi kendim keşfetmek istiyorum böyle trailerlar spoiler vermekten başka bir işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 var benimde öyle arkadaşlarım, trailer bile izlemiyor adamlar sfsadfd hatta bazılarına yanlışlıkla spoiler verdiğimiz falan küsüp konuşmadıkları oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 böyle yapan arkadaşa spoiler öyle olunmaz böyle olunur diyip direkt hangoverın spoilerini vermiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 trailer bende pek izlemem.hani böyle bi tane trailer izlerim 1-2 dakkalık dahada trailer kovalamam bi filmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Onun belinde gamze mi var o ne o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Ben filmi izlerken "aha burası trailer'da vardı" demiyorum hiç, unutuyorum direk. tamamen filmin sunduğuna odaklanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 http://teamcoco.com/video/more-batman-rises-footage-leaks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Ahahaa çok komikmiş conanın parodisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 pelerin çöp poşeti asdsfdgdgde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar