Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 vilın betmen işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 penguen olacak çok büyük ihtimal ana düşman, diğerleri hakkında pek bir bilgi yok. Birde david tennant = riddler denmişti ama kendisi yalanlamıştı bizzat tennant'ın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 joker ve riddler haric herkes villain olabilir. dune kadar herkes kesin riddler olacak diyordu ama chris nolan olmayacak dedi. o yuzden tahmin yurutmek zor. bilinen birisi olur diye herkes bilinen karakterlerden basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Penguen +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 penguen olucaksa pussy cat hatun da olsun tabi penguenin olmasi beraberinde kim oynicak ki lan, devitodan iyi olmaz mevzularini getiricek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Söylentilerde Bane falan da var gerçi sadf Yani Riddler'in olmayacağı bayağıdır belliydi. Chris Nolan söylememiş olsa da jonathan nolan birkaç ay önce senaryoya başladığını açıklamış ve Riddler'in olmayaacağını söylemişti. İnsanlar yine bir umut bekledi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 joker yok ühühü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 pengueni samuel l jackson oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Kojiroh said: Of lan kadroya bak Michael Caine, Gary Oldman, Morgan Freeman. Hani birisini arasından seçsem, "favorim de x" desem, onu da yapamıyorum. Nolan iyi seçmiş kadroyu. Abi 3 filmdir aynı kadro zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 yeni villain belli olmuş http://cdn-i.dmdentertainment.com/cracked/img/articles/superhero/freeze.jpg sdfafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Xaenin said: Kojiroh said: Of lan kadroya bak Michael Caine, Gary Oldman, Morgan Freeman. Hani birisini arasından seçsem, "favorim de x" desem, onu da yapamıyorum. Nolan iyi seçmiş kadroyu. Abi 3 filmdir aynı kadro zaten? ama çok iyi kadro yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 olay Batman degil olay chris nolan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Abi 3 filmdir aynı kadro olduğunu biliyorum da işte yine de belirtme ihtiyacı hissettim. O kadar iyi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Bu arada Mr Freeze, Killer Croc ve Clayface birkaç ay önce stüdyo tarafından yalanlanmıştı. Chris ve Jonathan Nolan reyizler her ne kadar birşey demeselerde şuan bu karakterleri görme ihtimalimiz de yok :) Riddler, Two-Face, Scarecrow, Ra's Al Ghul ve Joker'i de attık mı listeden geriye zaten filme konu olabilecek ciddiyette 2-3 tane düşman kalıyor. Bane, Catwoman, Penguın, Poison Ivy kalıyor geriye ki Catwoman'ın olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Jonathan Nolan yine birkaç ay önce neden olmasın demişti onun için :D Ayrıca hayal ve tamamen kendi görüşüm gerçi ama, Hush'ın da gelebileceğini ben düşünüyorum. Pati çizgi roman bölümünde görüp okumuştum bende ve tek kelimeyle harika bir seriydi. Karakterde harika bir villian'dı ki tam Nolan'ın sevdiği türde bir karakter olduğunu kabul edebilirim. Neden olmasın diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 penguini oynayan belli oldu. O-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Geçen yılın sonlarına doğru Penguın = Phillip Seymour-Hoffman söylentileri ortaya çıkmıştı :D Olur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Evet o söylenti vardı. Ama şöyle bir gerçek var: 1. Artık kimse Nolan'a laf edemeyecek Dark Knight'ta edildiği gibi. Hani "Joker" olmamış diyenler falan vardı. Herkes temkinli yaklaşıyor. 2. Şuan Dark Knight Rises'ta rol almak istemeyecek adam yoktur sinema aleminde. Obama'yı istese oynatır o derece itibarı oldu adamın ve filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 SoulCube said: penguini oynayan belli oldu. O-O iyi oyuncudur severim kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 hadi hayırlısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 o detekrif gary oldman miydi 2 filmdir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Yalnız şu seride en üzgün isim muhtemelen Katie Holmes'dur. Tek o aptallık edip bıraktı seriyi. Adam akıllı filmlerde de oynamıyor. Otur dizlerini döv şimdi aptal Katie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Hatun Tom Cruise ve kızıyla bozmuş kafayı. Bu saatten sonra düzgün bir filmde rol alma ihtimali düşük anca Tom la aksiyon filmlerinde oynar Knight and Day tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 abi maggie gylelellol güzel bi hatun değil. ben bi ona ayar oluyorum. ayrıca; evet biri belirtmiş. yok joker olmamış yok bu olmamış diyenler bu sefer herhangi bi villain için kim seçilirse seçilsin, 'olur heralde lan niye olmasın?' modunda olacak. çünkü adam iyi beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 maggie gylelellol u bide stranger than fictionda izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 izledim o filmi.. yani dünya çirkini falan demiyorum ama güzel değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar