vimpir Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Hatunun bilgisayara programı kurdum destek vermek icin baglaniyorum sorun yok fakat onun haberi olmadan program acikken nasil baglanabilirim hatta teamviewer ikonunu nasil gizliyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 karsi bilgisayara teamviewer host kuruyorsun, sifreni falan belirliyorsun onceden katilimsiz baglanti icin, sonra hatuna da diyorsun ki bu program cok onemli firusleri saviyor pisinin basindan, sakin elleme, sonra girip takiliyosun. ben evdeki pcler icin onu kullaniyorum, atiyorum kardesim bi seyi yapamadi soruyo, cat baglaniyorum haberi bile olmuyo, hatta bi sefer facebookta bi seye yorum yaziyodu, girdim, asdjkds falan yazdim, sonra msne gir yazdim, korkmus kizcagiz durup dururken yazilar cikinca askj, bu da boyle bi animdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 sdfsdfsdf nasil iliskileriniz var sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ahahah evet bi de duygusal acidan inceleyelim, vimpir, ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 "roket adam" said: karsi bilgisayara teamviewer host kuruyorsun, sifreni falan belirliyorsun onceden katilimsiz baglanti icin, sonra hatuna da diyorsun ki bu program cok onemli firusleri saviyor pisinin basindan, sakin elleme, sonra girip takiliyosun. ben evdeki pcler icin onu kullaniyorum, atiyorum kardesim bi seyi yapamadi soruyo, cat baglaniyorum haberi bile olmuyo, hatta bi sefer facebookta bi seye yorum yaziyodu, girdim, asdjkds falan yazdim, sonra msne gir yazdim, korkmus kizcagiz durup dururken yazilar cikinca askj, bu da boyle bi animdirstatik sifre verdim baglaniyorum sorun yokta ben baglaninca direk asagida uyari cikiyor onu nasil gizliyorum tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 teamviewer host kur hatunun pcye, en kralini kurma o zaman alla allaa. host yeterli. sub seven falan da kullanmaya baslarsin simdi sen, back orifice falan askjdksd ergen hack sitayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 yaw bırakın bu işleri. iki taraf da dürüst olmadan sağlıklı bi ilişki olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 RFID tak bence sevgiline uyurken. cok guzel sistem saglarim sonra sana. gps ten bile takip edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 bu topic acilen kişisele taşınsın! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 QANQA KEYLOGIR VAR ISTERSEN TUM YAZISMALARI KAYDEDIYO HATUNUN KRALIDIR VALLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 PRORAT VARDI ONU AL 2000 ler ne yıllardı be http://www.prorat.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 en temizi git bi keylogger kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beren_Sahra Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 allahtan bu tarz bi ilginç sevgilim yok. arada güven olsada yinede sevgililerden bilgisayarı uzak tutmak gerekiyormuş anladım bu konuda.tşkler arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 2 sene içinde tutmuş kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 uzak masaüstü bağlantısı da yapılabilir ama o karşı tarafı egale ediyor, kara ekran (siyah deel) veriyor, yeniden başlatabilir bilgisayarı korkudan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Holy said: 2 sene içinde tutmuş kız. 2 sene takilmis ama eleman bilgisayarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 stalker sayısında artış var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 selam beren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Belki bilgisayar üzerinden değil pratikte aldatıyor o zaman nasıl takip edilecek kelepçe kullanılır herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 göstere göstere stalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Nadir smacktalk yaparım yaptım mı çok pis vururum ama hedefimde bu arkadaş yok ben sadece takip eden kişileri toplu değerlendirip ortaya söyledim lafımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar