Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oh my god şekerim kel oluyorum

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Law said:

@Korax

Peki bu minoxidil kolay bulunan birşey mi ? Birde her kullanımdan önce saçları yıkamak gerekir mi ? Kafa derisinin kuru olması lazım diyor okuduğum kadarıyla kullanımdam önce ama her kullanımdan öncede saçı yıkaıyp kurulamak gerekir mi ?

Birde benim saçlar hafifden uzun, kullanım kolyalığı açısından kısaltmak gerekirmi illa ki ?

Ilk soruya cevap gelmis, kisa olursa saclarin elbet daha iyi etki eder neticede deriye gelmesi lazim. Ona göre basligi var agzi uzun olan var mesela onla saclarin arasinada sikabilirsin. Ama ben yinede kisa tutmani tavsiye ederim, butun eczanelerde var minoxil forte adi arkadasta söylemis.

Valla isin acikcasi ben cok fazla dikkat etmedim kuruymus islakmis falan. Sabah 6 aksam 6 fisfis siktim kafama. 4-5 arkaya tepeye 2-3te önlere sikiyodum sonra dagitiyodum kafama yediriyodum. Sabah uyandigimda, bide aksam eve geldigimde yapiyodumki kafada islak kalipta yastiga falan bulasip butun yuzume falan bulasmasin diye.

Bide ben böyle inanilmaz duzenli kullanmadim isin acikcasi. 1.5 aydan sonra 2 gunde bir falan azaldi ara ara, yazin cok sicakti terle karisip akar makar suratima diye kullanmadim sonra maymuna dönerim diye ehueh. Sonrada biraktim zaten, 2.5-3 ay sonra falan tekrar hafiften dokulmeye basladi. Simdi arada bi aklima geldikce sikiyorum, saclarim dokulmuyo ama oyle fiskirmiyoda, oldugu gibi duruyo.

Mucize beklemeyin bide, dökulecegi varsa öyle yada böyle gg dedigim gibi, ha geciktiriyim diyosaniz minoxidil birebir, hem cok etkili hemde yan etkisiz fiyatida 50 lira falan. Ama bana sorarsaniz rogaine alin, ebayden falan getirtin. Turkiyede minoxilin bi sisesi 50 lira civari 1 ay gidiyo. Rogaine'in 3 sisesi(3 aylik paket) 50$ falan. Köpugude var buarada rogaine in oda baya etkili, ben rogaine kullanip daha sikayeti olan ve ise yaramadigini söyleyen kimseyi gormedim henuz, tavsiye ediyorum kesinlikle. Ben baslarda cok umursuyodum lan nolcak bu böyle yasim daha 23 falan diye, insanlarin tepkisinden korkuyodum aslinda daha cok. Ama umrumda degil simdi, dedigim gibi öyle yada böyle gg, insanlarda cok aldiris etmiyo isin asli 1-2 testis muhabbetinden sonra alisiyolar :D kabullenmek lazim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi propecia (adı buydu galiba) yan etkilerinden dolayı ve hormanlara etki edip bir çözüm sunduğu için doğrudan eledim 2 yıl öncesinden haberim vardı bu propecidan. Çok takmıyorum zaten seyrelme var belli bile olmuyor dikkatlice bakmayınca.

Ama madem bu minoxidil sprey şeklinde bir uygulama ve yan etkileride yok, en azından oral alınmıyor, kullanmışsınız etkili diyorsunuz, fiyatıda 38 lira ve 1 ayda dayanıyorsa bedava gibi birşey. Denemeye değer hani taş attımda kolum mu yoruldu. Günde en fazla 5 dakikamı alacak denemeye değer. Gidip alayım yarın :).

Teşekkürler yardımlar için.
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

Şimdi propecia (adı buydu galiba) yan etkilerinden dolayı ve hormanlara etki edip bir çözüm sunduğu için doğrudan eledim 2 yıl öncesinden haberim vardı bu propecidan. Çok takmıyorum zaten seyrelme var belli bile olmuyor dikkatlice bakmayınca.

Ama madem bu minoxidil sprey şeklinde bir uygulama ve yan etkileride yok, en azından oral alınmıyor, kullanmışsınız etkili diyorsunuz, fiyatıda 38 lira ve 1 ayda dayanıyorsa bedava gibi birşey. Denemeye değer hani taş attımda kolum mu yoruldu. Günde en fazla 5 dakikamı alacak denemeye değer. Gidip alayım yarın :).

Teşekkürler yardımlar için.

fiyatı 52 tl olması lazım

edit: + evet sürmesi en fazla 5 dk sürüo çünkü fıs fıs şeklinde losyon
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.botanikecza.com/x_minoxil-minoxil-forte--5-minoxidil-sac-dokulmesine-karsi-sprey-erkekler-icin-_3582.php?k_id=646&kn=MINOXIL&gclid=CNykrciz8aQCFZQK3wod0GbKog

Ürün bu değil mi ? Bir kaç siteye daha bakdım onlarda aynı fiyatı vermiş ama bakalım yarın eczaneden öğreniriz.

Edit: Bazı yerlerde evet 50 TL.
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar kel adayı arkadaşım, biliyorum ki bu yolda çok heyecanlısın, sakin ol, o saçlar dökülmeye bir başladılar mı seve seve dökülürler, yok sarımsak yok kanatalım , yok bilmem ne uğraşma. Tavsiyem şimdiden kellikle ilgili bilindik sözleri (Keller her götü eller, Benzini shellden aklı kelden vb...) ezberlemeye başla ilerde kullanacaksın, ardından birisi sana ''Kel'' diye bağırdı zaman paket program lafları (Koyim de imana gel vb...) aklının bir yerine yaz. Ardından halk arasında gezen ve bilimsel bir gerçeğe işaret edip etmediği hiç bir zaman bilinmeyecek olan (Kel insanların aşağı tarafında sorun olmazmış vb...) ama bazı insanların (Kel olmayanların bile) savunduğu o tezleri şimdiden araştırmaya başla (İlerde kendini avuturken yardımcın olacaklar). Son olarak , kel ünlüleri, kelliği öven dizileri, filmleri falan izle. ( ).

Hadi şimdiden başarılar :)

Not: Dememişim , nereden mi biliyorum
Kelim de ondan
Kelim de
Kelim
Kel
.

Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

amerikan özentisi olduğum için ingilizce türkçe karışık bi başlıkla açtım topici

yaş 22 anne tarafından kellik var ve seyrelme başladı kellemin tepesinde
şampuan olayı çok yalanmış sanırım, 1 yıldır filan saç çıkartıcı dökmeyici döktürmeyici şampuanlar kullanıyorum ve hala dökülüyor çıkmıyor, dökülüyor

böyle "abi kafama sürdüm vöf diye saç fışkırmıştı sabah" tarzı şeyler biliyorsanız paylaşır mısınız
bu iğrenç espiriyi yapmazsam ölürüm dsada boşver kel kal benzini sehll'den aklıda gelir senden alırlar sdfsfds
Sosyal ağlarda paylaş

ilaç milaç kullanıyorsun ama öyle mucize çözüm yok, yavaşlatıyor süreci, geçici ufak zaferler filan genelde. yine de kullan tabii, faydası var.

ben de yarışmaya amcamın bir sözüyle katılmak istiyorum:

"maden olan dağda çim bitmez"
Sosyal ağlarda paylaş

Saçlarımın arasından kafa derim gözüküyor, çok fazla saçım dökülüyor, kafam da pul pul oldu diye gittim saçlarımı kestirdim 2 gün önce, baya açık olacağını falan sanıyordum...

Hala lapiska gibiymiş saçlarım meğerse. Gerçi saç derim için yine de ilaç kullanmam gerekecek sanırım ama negzel uzattığım saçlarımı kestirdim haybeye içim yanıyor.

Bir de bu soğukta ense açık olunca nasıl üfürüyor anlatamam :/
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Başladım minoxidile an itibari ile 18 ocak saat 21.00. Ara ara girer günceller sizi bilgilendiririm. 25 dakika sonunda, alerjik reaksiyon yok, seyrelen kısımlarda herhangi bir değişiklik yok :P. 1 ay sonra güncelerim 18 şubat akşamı.

Gidip yarın saçları bir kısaltayım iyice.
Sosyal ağlarda paylaş

bioxcin kullanmaya başlamıştım da hayvan gibi kepek yapıyodu bırakmıştım mecburen. böyle hem kepek yapmayan, hem de saç dökülmesine karşı faydalı şampuan varmıdır? varsa hangisidir?

bi de şu kafaya sürülen ilaçlardan, haplardan filan bayağı türedi piyasada. bunların en iyisi hangisidir? en iyisini geçtim, gerçekten işe yarayanı varmıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...