Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 3g'yi actirdin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 http://www.case-mate.com/Samsung-Galaxy-S-II-Cases/Case-Mate-Samsung-Galaxy-S-II-Barely-There-Cases.asp sunu aldim screen kaplamasi hediyeli yarin gelsin yazarim nasilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 valla mesaj atmak lasımmıs attım.cevap gelmeyınce aradım müsteri hızmetlerını tamam sorun yok kullanabılırsınız dediler.bende iyi peki dedim catır cutur kullandım edgeden.tekrar aramama gerek varmı acaba? bıraz arastırdım ama genelde mıllet 3g yı kapatıp edge acma pesınde ben tam tersı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 vatanda 28inde stoklara giriyor yazıyordu bi hafta önce. şimdi baktım da internet sitesinde ürünler arasında gözükmüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 kamyondan inmemiştir daha sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Ayın 22sinde gelmişti zaten, 1 hafta oluyor nerdeyse. Telefon aç sor, büyük ihtimalle bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Bone said: vatanda 28inde stoklara giriyor yazıyordu bi hafta önce. şimdi baktım da internet sitesinde ürünler arasında gözükmüyor? arkadaşım 26'sında sipariş vermiş, bugün aldı telefonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 konuşarak mesaj yazdırmak bu kadar sorunsuz olabilir. cihazda ses tanıma olan üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Birden fazla giriş yöntemi var galiba, hangisini kullanıyorsun? Gerçi çok karıştırmadım ama ses komutuyla arama yapmak falan da var galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ses komutuyla arama yapmak 15 sene önce aldığım telefonumda vardı benim samsung sgh200 müydü neydi =) - sgh600'müş ahanda: ama sesli mesaj yazmak pek güzel. tabii sadece ingilizce di mi, türkçe mümkün değil benim bildiğim kadarıyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 konusarak mesaj yazmaya hasta oldum zaten. benim aksanimi cozen tek speech-to-text programi kendimi iyi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 sabonis said: Bone said: vatanda 28inde stoklara giriyor yazıyordu bi hafta önce. şimdi baktım da internet sitesinde ürünler arasında gözükmüyor? arkadaşım 26'sında sipariş vermiş, bugün aldı telefonunu. preorder değil direk mağaza diyorum. yok herhalde kaldırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 1 hafta içerisinde alacağım sanırım. bende vakit bulursam review yazarım, gerçi çoğu kişi çoktan aldı galiba burdan eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ya bu samsung kies ne dandik bişeydir arkadaş. teli yeni aldım, kies i kurdum güncelledim fln, bi türlü bağlanamıyo tele. varmı böyle sorun yaşayan başkası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Var var çok saçma bi program o. Ben direk external drive olarak giriyorum cihaza usbden bağlayıp, yalnız tuş kilidi kapalıyken girmiyor öyle bi mallık yaptı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Aldığım kılıfı sevmedim çok kayıyor elden ve power tuşuna basmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Kılıfla yaşamak zor iş ya, incecik telefonun kalınlığı 2 katına çıkıyor neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 nese rehberi gmail le sync yaptım öyle aktardım eski teldekileri. camera sını pek beğenmedim yaw, iphone la aynı yeri çekiyoruz, o capcanlı gösteriyor, bu bildiğin ölü :P onu ayarlayan bi app war mı bildiğiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 telefondan mı karşılaştırıyorsunuz resimleri, pc'den mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: camera sını pek beğenmedim yaw, iphone la aynı yeri çekiyoruz, o capcanlı gösteriyor, bu bildiğin ölü :P onu ayarlayan bi app war mı bildiğiniz ? ohanneso. piyasadaki en iyi kameralardan birine sahip bu telefon =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 kamerasi iyi yahu, sikinti ekranin gosterdigi renklerin canliliklarinda, biraz fazla canlilar iphone 4 e gore, iphone 4 ne cekersen aynisini gosteriyor bunda ne cekersen aynisini cekiyorsun ama ekranin renk ayarlamasindan biraz farkli gorunuyorlar. amoled yapicam derken cavlak cavlak patlak renkler kullanmislar bu sayede gunduz gorusu daha iyi telefonun, bir sure sonra alisiliyor ama. birde yeri degil ama her zaman sikinti olan android applerinden birisi deli etti beni, cektim oynuyorum misler gibi update geldi simdi oyun kitlenip force close a dusuyor, iste en buyuk sikintim bu androidde, iphone da ne cekersem cekeyim emindim ki sorunsuz calisir. simdi bekle ki update gelsin de benim s2 de duzelsin ama kim bilir hangi telefonda bozulsun. google duy sesimi daha kaliteli urun kontrolu getir su androide. her onune gelen yaziyor koyuyor markete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 xaty said: Kılıfla yaşamak zor iş ya, incecik telefonun kalınlığı 2 katına çıkıyor neredeyse yok bu incecik su anda kullaniyorum ustunde, fazla kalinlastirmadi ama su kayma isi biraz tehlikeli ama belki kullandikca matlasir , bir iki gun daha kullanayim olmadi geri donerim deri cep seklinde olana. galaxy s icin olani bulmustum ona sigdirdim bir sekilde ama ondan da geri cikarmak zor oluyordu arabada giderken falan. orjinal s2 icin olani gelirse alirim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 kanuni hangi oyun o bende deniyim belki s2 ye özgü sorundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 kanda alkol varken telefon çok çok hafif oluyo beyler, yani 20gr'a fln düşüyor ağırlığı. dikkat edin, ben düşürdüm 2-3 kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 düsürdükten sonra hasar ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar