tunca Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Vingthor said: Xaenin said: 2 saat önceki oyunda olmayanlar dota oynamaya başladığımızdan beri görülen en komik kille şahit olamadıkları için baya üzülmeliler. oyuna başladığımdan beri en çok güldüğüm olaydı oyundaki Başrollerde; Kermit - Behemoth Xaenin - The Chipper Ekmek - Dr. Repulsor http://www.youtube.com/watch?v=dQhJ0m7Guv8 yeni pencerede açıp hd izleyiniz joscelin kankut yapmış videoyu ama bölümden banlı olduğu için ben koyuyorum
xunn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Daha önce dediğim gibi dünyada gördügüm en iyi şey. AHAHAHAHAHAHAHAHA GÖKALP YA AHAHAHAH.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 OFFFFF LKAJHSFJŞALKSFJİAŞSFLKİASFLKŞJASŞFLKJAFS "abi"...
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Abi olay bittikten sonra predator'un "abi iyi misin?" gibi gelmesi beni benden alıyor her izlediğimde.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Abi onurun HAYIIIIIIIIIIIIIIIR diye koşması müzik eşliğinde her seferinde bitiriyor beni.
xunn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Xaenin said: Abi olay bittikten sonra predator'un "abi iyi misin?" gibi gelmesi beni benden alıyor her izlediğimde. Abi o kadar çok güldüm ki buna, bir ara res atacak falan sandım, WW II mediği gibi geliyor cunku.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 orda gökalpin sesinden çok gökhanın raidde hata yapıldıgında filan böyle kısa biçimde abi... demesi geldi daha da komik oluyo dfgdfg
Öne çıkan mesajlar