vaperon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Bir Cumhurbaşkanımız vefat etti. Vefatından sonra neler gelişti hepimiz az çok biliyoruz ve farkındayız. Bundan tam 17 sene evvel... Saygıyla anıyorum sayın cumhurbaşkanım sizi... http://videonuz.ensonhaber.com/izle/ozal-in-olmeden-onceki-son-konusmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 8 sene önce aynısının yenisi başbakan olarak geldi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 o zaman da sevmezdim özalı hala sevmiyorum. o kuşaktan sağ kökenli siyasetçilerden hiçbirinin amacının türkiyenin iyiliği olduğuna inanmıyorum. bir garip adamlardı. demirel, özal, erbakan ve diğerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 8 sene önce aynısının daha US Backed Islamic Edition'u geldi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 özal'ın yatacak yeri yok. 1 2 3 tıp diyorum sadece. banlanmayalım boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Özalın eceliyle ölmesine üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Cons said: 8 sene önce aynısının yenisi başbakan olarak geldi işte. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 17 sene önceki başbakanım, sizin memurunuz hala işini biliyor Allah'a şükür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedude Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Özelleştirmeler arttı. Telekom Tekel vs derken köprüler bile özel sermayenin olmak üzere. çok tatlı eski cumhurbaşkanımızın yaptığı en önemli şey budur. kenan evren'den aldığı al da at pasını çok güzel bi şekilde gole çevirmiştir kendisi. ha, bi de şimdiki diğer çok tatlı başbakanımızın da başımıza gelmesine korkunç bir zemin hazırlamıştır. tonton, çılgın yürekli eski cumhurbaşkanımız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 OZALA SUIKAST YAPMIS ERGENE-CON AMAGAD AMAGAD AMAGAD gundemden dusmemek icin her boku yapiyor ozal ailesi, jagur partisini filan unuttuk gitti ama ne yazikki sizide unutmak istiyoruz unutturun bi kendinizi ne zaman unutulsalar cikip OZALA SUIKOST YAPILDUUU RORORORORO diye cikiyorlar, 2-3 hafta tartisiliyor sonra gg oluyor,, bi kac ay icinde yeniden hortlatiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 başbakanın bugünkü icraatlerini destekler gibi yoksa yanlışmı anladım ayrıca paylaşıma rep (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 17 sene önceyle şu anki aradaki fark şu: eskiden Uğur Mumcu gibiler öldürülürdü. şimdi Mustafa Balbay gibiler hapse tıkılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Ben daha fazla zenginleştim onu biliyorum. İş adamlarına falan yarar her zaman her şey. Patronun oğlu mevkisindeyim diye söylemiyorum bunu gerçek bu sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ulkenin agzina sicti ozal yahu, baska bi gezegende mi yasiyosunuz abi siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Özal ve ailesi hatalar yapmıştır muhakkak, ama ülkeye kazandırdıkları yanında hiçbirşeydir. Özal kötüdür mahvedmişdir diyenler Özal öncesini bilmeyenlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ya bi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 hade ordan lol bilmeyenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 17 sene önce tenten vardı, şimdi benten var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Trias said: Özal ve ailesi hatalar yapmıştır muhakkak, ama ülkeye kazandırdıkları yanında hiçbirşeydir. Özal kötüdür mahvedmişdir diyenler Özal öncesini bilmeyenlerdir. hayali ihracat meselesinin türkiye'ye verdiği zarar tek başına yeter de artar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Trias said: Özal ve ailesi hatalar yapmıştır muhakkak, ama ülkeye kazandırdıkları yanında hiçbirşeydir. Özal kötüdür mahvedmişdir diyenler Özal öncesini bilmeyenlerdir. Tonton dayanamadı hepimizi batırdı. Efelerin efesi muz ağacına tutundu.Ecevit hep umuttu, erdal bizi uyuttu. Yaş günü pastamızı,vestiyerde unuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 yıl 2010 özalcı mı kaldı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Bone said: Trias said: Özal ve ailesi hatalar yapmıştır muhakkak, ama ülkeye kazandırdıkları yanında hiçbirşeydir. Özal kötüdür mahvedmişdir diyenler Özal öncesini bilmeyenlerdir. hayali ihracat meselesinin türkiye'ye verdiği zarar tek başına yeter de artar bile. hayali ihracat, getirilen sistemin kötüye kullanılmasıydı. Özal'dan önce ne ihracat yapıyorduk, ondan sonra ne yapmaya başlamışız bir bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Trias said: Özal ve ailesi hatalar yapmıştır muhakkak, ama ülkeye kazandırdıkları yanında hiçbirşeydir. Özal kötüdür mahvedmişdir diyenler Özal öncesini bilmeyenlerdir. Yuh... Peki Özal öncesi derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 DeaN said: Trias said: Özal ve ailesi hatalar yapmıştır muhakkak, ama ülkeye kazandırdıkları yanında hiçbirşeydir. Özal kötüdür mahvedmişdir diyenler Özal öncesini bilmeyenlerdir. Yuh... Peki Özal öncesi derken ? cebinde 1 dolar bile taşısan suçtu, hergün bir kitap toplatılır, yazan hapse atılırdı, bir laf çıkardı, yağ tüp benzin almak için saatlerce kuyruk beklerdin ülkede otoban kelimesinin anlamı geliş gidiş yoldu, annaneni telefon ile aramak için sabahleyin kayıt yaptırır akşama konuşurdun. baban yurtdışından çikolata getirdiğinde okulda en havalı sen olurdun. hergün (abartmıyorum) 2-3 saat elektrik kesilirdi (ankara merkez) elektriği bulgaristan'dan satın alırdık. belediye bir su borusunu 1 yıldan önce döşeyemezdi. yurtdışına tatile gitmek diye bir kavram yoktu. tv de sanatçıdan çok asker çıkardı. 10 kasımda herkes üzüntülü, ilkokul çocukları göz yaşlı olurdu. uydu, diyince halk , "evet bu elbise bana uydu" derdi. Uydu gibi bir cihazın olduğunu bilmezdi. binlerce köy asfalt görmemişti. eğitim çok zayıftı, anadolu lisesi yoktu. turist yok gibi birşeydi. belki daha yazılabilir. dört dörtlük birisi kesinlikle değildi, ama ülkeye yaptıkları unutulmamalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar