ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 iş yerinde yanımda çalışan kızın masası karşmda ve sandalyem çok gıcırdıo hareket edince, her harekette çok sinirli bi şelilde işini bırakıp imali imali bakio demin gene hareket ettim ve çok kotu baktı suan yapıştım ve hareket edemiorm ses cıkmasın die böle durursam 10 dk ya sırtım ağrıdan geçilmez imdaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 kız çıktıktan sonra sandalyeleri değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 kız nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 küçük bir tartışma başlat, tartışın sonra bir an durun ve sevişmeye başlayın olsun bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 gözlerini kısıp kızın suratına bakarak gıcırdat sağa sola dönerek, tabi bu işlem sırasında kafam oynamasın hiç, vücut hareket etsin. kıza odaklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ona küçük sandalyeler at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 kız beni döver oderece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 eğer kalkarsam bidaha oturamam çok yoğun çalışıo bende brda msg yazıorm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ispatipapaz said: kız beni döver oderece niye? liseli misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 dostum kızlar dövmez, sevişir hadi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ona küçük sürprizler yap bence,barışırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 oh bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 seviştiler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 çıktı ama geri gleicek :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 FromTheHell said: gözlerini kısıp kızın suratına bakarak gıcırdat sağa sola dönerek, tabi bu işlem sırasında kafam oynamasın hiç, vücut hareket etsin. kıza odaklan ahahahha bide sandalyeleri değiştirmek iyi fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 sandaleyi gıcırdatıp imalı bir bakış atarken ALAAAAAAAAAAAAAARRRRMMMMM de masadan kuzeni devir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 harbi çaktırmadan sandalyeleri değiştirsene,son ona pis pis bak,o halden anlar zaten,sonra çok mutlu olucaksınız bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Kusura bakma sandalye gıcırdıyor de olsun bitsin. Sanki gıcırdayan senin bi organın gibi neden sorumluluk duyuyorsunki anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Böyle daha fazla topik görmek istiyorum patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 FromTheHell said: gözlerini kısıp kızın suratına bakarak gıcırdat sağa sola dönerek, tabi bu işlem sırasında kafam oynamasın hiç, vücut hareket etsin. kıza odaklan ahaha yarildim. bi gelisme varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Abi sen mi gıcırdıyorsun sanki. Kız bir daha bakarsa ters ters söyle gıcırdayan ben değilim öyle bakmana gerek yok seni rahatsız etmek için özellikle uğraşmıyorum diye. KORKMAYIN ARKADAŞLAR SESİNİZİ ÇIKARMAYA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 SpiderS_DangeR said: kız çıktıktan sonra sandalyeleri değiştir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 dasaaa said: sandaleyi gıcırdatıp imalı bir bakış atarken ALAAAAAAAAAAAAAARRRRMMMMM de masadan kuzeni devir ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar