cenx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 hd si cıkmamıs dediler bana bi araştırıcam çıkmadıysa beklicem cıksın izlicem 106 hd ekranımda sonra vurucam kırbacı vurucam kırbacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 2 dakkalik sey icin ne kasincan o kadar, youtubeda var 720p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 zor günler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 solan guller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 wow nasil bir oyun ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 gaz olmadım ,sevindim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 sirtina sicak demirden zirhi yiyince hayvan nasil bagriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 abi kim ne derse desin vanilla nin o il videosunu izledigimde etkilendigim kadar hic etkilenmedim ben o dwarfun burnu gozumun onunden gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 introsuna kadar half assed bir expansion blizzard, I AM DISAPPOINT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ben begendım ya, diğer introlarla karşılaştırmamak lazım. tbc ninki boktandı bence mesela, karakterleri falan gosterıodu. Göstermesin abi karakterleri, böyle atlamalar zıplamalar falan sevmiorm. Az duruşu az karizmatik olsun, önemli adamlar bunlar. Bu yüzden wotlk en güzeliydi bence, mükemmeldi yani buda baya güzel, belki az uğraşılmış belki kolaya kaçılmış ama benim umrumda deil güzel işte :) adam güç ya güç. Şunun karşısında tankladığını düşünsene, herif 2 dakikada ağzına sıçtı azerothun. Bu arada, neden bu adam yeraltına? ölmemişmiydi bu. Kızıyla oğlu nolcak bunun minibossmu olcak bundan önce :) Kitap okuyamam bros özet geçiverin şurdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 BonePART said: abi kim ne derse desin vanilla nin o il videosunu izledigimde etkilendigim kadar hic etkilenmedim ben o dwarfun burnu gozumun onunden gitmez Bu da cok güzel olmus ama sanki kisa gibi, ama vanilla tek gecerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Bence de en guzeli vanilla`ydi.Bu video da 1-2 dakka olsa hepsinin azina vururmus ama kisa kesmisler baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Neden sadece (sanırım) Turalyon'un heykeli yıkılıyor acaba? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 danatmış o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 2006 yılında çevirdiydim bunu bilmeyenlere faydası olur Deathwing kimdir diye. BC çıkmamıştı o yüzden ilk hikaye tabi bu :D Neltharion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Beğenmedim diyen herkeze atarlanmak istiyorum. Bla bla bla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 eee bende acmıyo arkadaslar beyaz kocaman bır sayfa var neden acamıyorum ben bunu bakIM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 http://www.wowwiki.com/Deathwing okudum tatmin oldum süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 BonePART said: abi kim ne derse desin vanilla nin o il videosunu izledigimde etkilendigim kadar hic etkilenmedim ben o dwarfun burnu gozumun onunden gitmez(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 o çenesindeki zırh dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Teknik olarak en çılgını bu olmus lakin en iyi konsept Wotlk introsuydu gerçekten. Ama bunda harika işçilik var, digerinden bariz daha iyi o konuda. Ama tema, ıımmhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 sorun temadan ziyade seslendirme bence, chris metzeni o kadar sık duyuyoruz ki artık istediği kadar sert vahşi seslendirme yapsın yine de babam konuşuo gibi sakin ve rahatlatıcı gelio o gazı alamıosun çok aşinayı sesine thrall babamızdan falan olmamış seslendirmeyi kendisi yapması , yoksa beenirim cok güzel hikaye anlatıo o sesiyle sadece deathwingi seslendirmesi olmamış. daha orjinal bir ses olsaydı, ilk defa karşılaştığımız biri olsaydı cok daha fazla uyardı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Seslendirmen bulmuşlar ama adam warrior'a buff istemiş. GTFO demişler yolamışlar elemanı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Şu da yeni çıkmış bu arada. Kindle Edition'ını alıp okumaya başlayayım 7 Aralık'a kadar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 scorch said: sorun temadan ziyade seslendirme bence, chris metzeni o kadar sık duyuyoruz ki artık istediği kadar sert vahşi seslendirme yapsın yine de babam konuşuo gibi sakin ve rahatlatıcı gelio o gazı alamıosun çok aşinayı sesine thrall babamızdan falan olmamış seslendirmeyi kendisi yapması , yoksa beenirim cok güzel hikaye anlatıo o sesiyle sadece deathwingi seslendirmesi olmamış. daha orjinal bir ses olsaydı, ilk defa karşılaştığımız biri olsaydı cok daha fazla uyardı sanki. sen mi yapıyosun lan oyunu seslendircek tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar