Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.0.1 Specleri


Absolut

Öne çıkan mesajlar

Bulabildiğiniz ve kullanmayı düşündüğünüz PvP PvE speclerini burada toplayalım. Zamanı geldiğinde Forumu alt üst etmeyelim bulmak için.
Elbette WoW modları bunları özetleyip ana sayfaya koyabilir specler belli oldukça :P

Druid resto pvp ve Pve olarak farklı 2 spec bulamadım.
0/0/36 http://cata.wowhead.com/talent#0ZZrfzIucbuoGo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

b]Druid resto pvp ve Pve[/b] olarak farklı 2 spec bulamadım.
0/0/36 http://cata.wowhead.com/talent#0ZZrfzIucbuoGo


nourish ve healing touch talentlerinden kisilip 3/3 Furor daha mantikli gibi feraldan. %15 max. mana oldukca yuksek bi miktar. Ayrica Swift Rejuvenation bugli deniliyor, ondan su an icin pek kullanilmiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

PvE dps Warrior için ben şuna karar kıldım fury'de:

http://www.wowarmory.com/talent-calc.xml?cid=1&tal=3000000000000000000003222203130111022321020000000000000000000


ya çok seçenek var sanki :P pve ve pvp için sadece talentları dağıtıyoruz bariz belli yani pve de verilcek talentlar çoğu class için durum aynı bukadar basit talent treelerde hala talent tree arıyan varsa bıraksın artık wow u (sözüm meclisten dışarı)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vigilance'dan threat transferi kaldırdılar.

Vengeance stackinge cok yardımcı olur damage yiyen bir OT var ise , onun dışında Vigi olan kisi dmg yerse tauntun refreshlenir.

Yani artık almamak daha mantıklı gibi.

Tanklık cidden efor istiyor şimdi. Hele hele AoE gruplarda. Thunder Clap'in agrosunu sıfırlamışlar heralde. Rendi atıp dagıtınca da biraz ticklicekte o iş yalan. Yani anca Cleave ve Shockwave onlarda 3 mobu güzel tutabilior. Fazlasında eskisi gibi direk AoE yapılırsa pullda moblar dagılıveriyor.

Tankları bu kadar kötü / nerfed gösterende agro açısından tabi ki hayvani dps yapan caster classlar. Adam pullda başlıyor AoE'ye bakıorsun 40k DPS dior nereye tutcan o agroyu anlamadım gitti.

Hersey Lvl 85e göre ayarlı oldugundan cokta endişe etmemek lazım. Ancak Warrior DPS livea oranla yüzde 30 kadar bi DPS nerfi yemiş görünüyor. Birazda Feral DPS zayıf , digerleri ya aynı ya da uçmuş gitmiş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yunusemre said:

şu anda hiç bir spell'de yazmıyor neyin yüksek threat verdiği, bununla iligli değişenleri bulabileceğim bir yer war mı?


Bu kaldırıldı bildiğim kadarıyla.
Defensive özelliklere geldi boost sadece, yani Defensive Stance, Bear Form, Blood Presence, Righteous Fury gibi şeyler artık %200 threat veriyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Shadow Priest PvE

http://www.wowhead.com/talent#bcbZZGbGdMzrd0fo

Mana sorunu olmadığından son 2 puan opsiyonel, pvp de yaparımderseniz horror'a, paralysis'e falan verebilirsiniz.

Cycle da yazayım;

VT - DP - Sw: P her zaman up olacak, cd'si geldikçe mind blast + Sw: D filler olarak mind flay kullanıyoruz.

Şimdi cycleda değişen önemli olay şu ki, fight başında shadow fiend atıyorsunuz ve mf cd'sini her resetlediğinde tekrar atıyorsunuz. DPS'te gözle görülür değişim yaratıyor çünkü shadow fiend.

Sw: D glyph'ini görmüşsünüzdür, zaten kullanmanız da şart; boss %25'e geldikten sonra dotlarınızı up tutup hp'niz ve fight müsaade ettikçe sağa sola koşturarak Sw: D spamlayacaksınız. Sw: D 20k civarı critleyebiliyor ve instant olduğundan koşturarak shadow app proclatabiliyorsunuz. Artık Sw: D'yi en rahat spamladığınız tuşa alma vakti geldi :P

Ayrıca GCD beklerken hareket ederseniz hareket ettiğinizde shadow app. proclama şansı %60 arttığından daha fazla shadow app. proclatabilirsiniz 3k civarı hit'i olduğundan o da dps'e iyi bir katkı yapıyor.

Artık VT ve DP'nin son ticklerini kaybetmekten korkmadan dot refresh edebilirsiniz, tickler cliplenmiyor bitmeden atarsanız. Tek önemli olan sürekli up olmaları.

DPS'teki artıştan bahsetmek gerekirse, benim heroic dummy'e yaptığım dps 5.7k idi idare eder PvE gearımla (5.7k gs var işte, 25m marrowgar HC dps'i 11k karakterimin) patchten sonra doğrudan 8.5k'ya çıktı. 3k'lık bir dps artışı var özetle.
Tabii bunda mind quickening'in falan da etkisi var ama yine de çok büyük bir artış.

Bu arada shadow orblar mind blast dmg'ini arttırıyor biliyorsunuz, o yüzden onun 3x olmasını bekleyip mind blast cdsini ona saklamayı falan düşünüyor olabilirsiniz ama gereksiz, bazen 10sn'den fazla sürebiliyor 3x shadow orb birikmesi ve bu da boşuna 2 mb kaçırmak demek oluyor. Tabii daha çok test edemediğim için net bir yorum yapamıyorum şu an ama cd'si geldikçe mb atmak en iyisi gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...