Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 google ekibi işi abarttı. Daha kısa süre önce 6.0.472.63 beta'ya geçmiştim, adamlar şimdi de 7.0.517.24 beta çıkartmış. http://googlechromereleases.blogspot.com/2010/09/beta-channel-update.html yeni chrome'da çok fazla özellik yok ama Web Store diye bir şey eklemişler. Neden 6.1 veya 6.5 değil de direk 7.0, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ne oldugunu anlamadan update oluyor ya su chrome. en cok o ozelligini seviyorum. bi bakıyosun butonlar bi degisik geliyo gozune eheh. cok onceden farketmistim gerci de en 6 diye biliyodum ben de. simdi baktım 7 beta yazıyor about kısmında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 update edemiyorum ben=S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 hala son tabı kapatınca kapanıyo mu yeni versiyonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 7.0.517.36 olmuş bile benimki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 6 var bende Chrome güncel diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 jonq said: 6 var bende Chrome güncel diyor :) aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 chrome'un son betasını indirmeniz lazım 6 olanlar için. www.google.com/landing/chrome/beta/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Bone said: Neden 6.1 veya 6.5 değil de direk 7.0, bilemiyorum. google'ın kendi içinde versiyonlama kurallarından dolayı 7.0 yapmışlardır. Major bişeyler geldiyse 6.x değilde 7.x'e gittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 bende güncelledim simdi ama bir degisiklik yok shop vs nerede göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 ben hala neden apng desteği getirmediler onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Sor adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 chrome 7 de direct2d olacaktı yanlış bilmiyosam... ondan farketmemiş olabilirsiniz. s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Beta kullanmaya gerek yok bence, zaten 6 daha yeni çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ne güzel bi eklentiymiş bu arkadaş ya baya sevdim eklenti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 firefoxun yavaşlığından bıktım artık iyice. lan bi 4. sürümü çıkaramaz mı insan ya sürkeli ertele ertele. çıkana kadar chrome kullanıcam artık. eklentilerle ilgili sorum var. kullandığım eklentiler: ad block plus webmail notofier downthemall xmarks ad block ve xmarks ın chrome versiyonu da var. diğerleri için ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 xmarks bookmark seysiyse chrome kendi halledio onu.. download zinbirtilari bi ton var ben kullanmiyorum o yuzden bisey diyemicem. webmail notifier da var sanirim.. yoksa da her mail domainin kendi yazilimi var gmail ivir kivir.. chrome 8 cikti bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 chrome 8 in başlığı çıkmadı aramada buraya yazdım. chrome kullanıyorum artık. çok lazım olursa ff kullanıcam. yeter lan. bekle bekle ömrümüz çürüyecek firefox ta. chrome bookmark işini nası kendi hallediyor onu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 sync ediosun ya abi.. butun bookmarklarini applerini extension larini herseyini syncliyor.. yanlis hatirlamiosam google docs un altinda tutuyor hatta listeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 dur bi şimdi. tam olarak nasıl kullanılıyor? nasıl senkronize ediyor? ben xmarks kurmuştum onu kullanıyorum şu an ama bookmark manager a baktığımda sync falan göremedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 google account alıyosun once kendine bi tane. sonra ayarlardan bu account ile login olup sync yapıyosun. herseyi kaydediyo. sonra baska bilgisayara gecip chrome ayarlarından yine login olup sync yapıyosun. aynı browser karsına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bendeki 8.0 yaziyo abi google chrome dan bahsediyoruz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 evet de 8 in başlığını görmediğim için bu başlığa yazdım. doğru yani 8 olması sdsfsd tamam şimdi hallettim sync olayını. xmarks a gerek kalmadı sdf. gerçi firefox a dönersem lazım olacak o da çalışadursun bi yandan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 abi yıllardır ff 4 u çıkaramadı adamlar 8i çıkarmış, şaşıyorum bu google ın isimlendirmesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 9 beta var bende http://img813.imageshack.us/img813/2782/google9beta.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar