Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Chrome 7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
google ekibi işi abarttı. Daha kısa süre önce 6.0.472.63 beta'ya geçmiştim, adamlar şimdi de 7.0.517.24 beta çıkartmış.
http://googlechromereleases.blogspot.com/2010/09/beta-channel-update.html

yeni chrome'da çok fazla özellik yok ama Web Store diye bir şey eklemişler.
Neden 6.1 veya 6.5 değil de direk 7.0, bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
ne oldugunu anlamadan update oluyor ya su chrome. en cok o ozelligini seviyorum. bi bakıyosun butonlar bi degisik geliyo gozune eheh. cok onceden farketmistim gerci de en 6 diye biliyodum ben de. simdi baktım 7 beta yazıyor about kısmında.
Mesaj tarihi:
Bone said:

Neden 6.1 veya 6.5 değil de direk 7.0, bilemiyorum.

google'ın kendi içinde versiyonlama kurallarından dolayı 7.0 yapmışlardır. Major bişeyler geldiyse 6.x değilde 7.x'e gittiler.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
firefoxun yavaşlığından bıktım artık iyice. lan bi 4. sürümü çıkaramaz mı insan ya sürkeli ertele ertele. çıkana kadar chrome kullanıcam artık.
eklentilerle ilgili sorum var.

kullandığım eklentiler:
ad block plus
webmail notofier
downthemall
xmarks

ad block ve xmarks ın chrome versiyonu da var. diğerleri için ne önerirsiniz?
Mesaj tarihi:
xmarks bookmark seysiyse chrome kendi halledio onu..
download zinbirtilari bi ton var ben kullanmiyorum o yuzden bisey diyemicem.

webmail notifier da var sanirim.. yoksa da her mail domainin kendi yazilimi var gmail ivir kivir..

chrome 8 cikti bu arada..
Mesaj tarihi:
chrome 8 in başlığı çıkmadı aramada buraya yazdım. chrome kullanıyorum artık. çok lazım olursa ff kullanıcam. yeter lan. bekle bekle ömrümüz çürüyecek firefox ta.
chrome bookmark işini nası kendi hallediyor onu anlamadım?
Mesaj tarihi:
sync ediosun ya abi..

butun bookmarklarini applerini extension larini herseyini syncliyor..

yanlis hatirlamiosam google docs un altinda tutuyor hatta listeyi
Mesaj tarihi:
dur bi şimdi. tam olarak nasıl kullanılıyor? nasıl senkronize ediyor? ben xmarks kurmuştum onu kullanıyorum şu an ama bookmark manager a baktığımda sync falan göremedim...
Mesaj tarihi:
google account alıyosun once kendine bi tane. sonra ayarlardan bu account ile login olup sync yapıyosun. herseyi kaydediyo. sonra baska bilgisayara gecip chrome ayarlarından yine login olup sync yapıyosun. aynı browser karsına geliyor.
Mesaj tarihi:
evet de 8 in başlığını görmediğim için bu başlığa yazdım. doğru yani 8 olması sdsfsd

tamam şimdi hallettim sync olayını. xmarks a gerek kalmadı sdf. gerçi firefox a dönersem lazım olacak o da çalışadursun bi yandan
:D
  • Yeni Oluştur...