batuhan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 O kanal yolunun etrafindaki araziler kapilmiştir bile.
sinad Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Amerikalılar varmış yine bu işin altında da. Zamanında Haliç'in çamuru vardı şimdi de "doğal" ada procesi. Kazsınlar bakalım istanbul'u ne çıkaracaklar altından. Yok bu olay yapılınca ne olacak? AKP'nin sağladığı rantlarla yükselişte olan inşaat şirketlerine yeni alanlar mı yaratılacak? Kağıthane'ye rezidanslar mı gelecek? İnşaata başladık bile HAHAHAHA
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Red said: çılgın proje bu muymuş. çok lazımdı.20 milyar dolara neler neler olur bunlar neler peşinde
xaty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 İstanbul'un boş yerlerini nasıl değerlendirebiliriz v.2. Yatırım stratejilerinde yeni bir boyut. 5 elma nasıl 500 elma yapılır? Pazardan aldım bir tane, 10 yıl geçti bin tane. benzeri manşetlerle yazılabilirmiş. Bu kadar ulaşım sorunu olan bi yerde neden yaparsın böyle bir şeyi?
Siyonist Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 manhattan gibi uçuk ev fiyatları, usülsüz ihaleler ne rant dönücek kim bilir 20 milyar hikaye..
Law Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Bu projeyi yapıyorlarsa demek ki korkunç bir rant dönecek, başka bir amacı olamaz.
Norak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 boğazda uçan ada şehir yapsınlar madem para varsa http://www.freakygaming.com/gallery/strategy_games/heroes_of_might_and_magic_5/hovering_sky_city.jpg
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 abi olurmu böle bişi şakamısınız, habertürk zaytungdan falan görmüştür
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 önce tüp geçidi bitirsin rezil herifler. 6 senedir ebesini şeyettiler şehrin. bi boka da yarayacak olsa bari.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Pickles said: Helal olsun adamlara. Çalışıyorlar vallahi adamlar ne yapıyorlarsa bu halk için yapıyorlar. tebrik etmek lazım. chp iktidara gelse böyle bir şey yapmazdı. bizim de manhattanı'ımız olacak artık. haberi görünce çok mutlu oldum.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 abi cok iyi ya, baya internete yayılmış haber sitelerde falan en basta. cok ilgins süper bi memleketiz biz.
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 -bone Doğru söyledin kardeşim. Her ne kadar alaycılık olsun diye söylediysen de doğru dedin. En çok chp kısmına katılmadan edemedim
Siyonist Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 pickles, bi gelsin başada eleştiririz. nasıl bi ülkeyiz muhalefete muhalefetiz.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Pickles said: -bone Doğru söyledin kardeşim. Her ne kadar alaycılık olsun diye söylediysen de doğru dedin. En çok chp kısmına katılmadan edemedim böyle bir şeye çok ihtiyacımız vardı. hep istiyordum aslında bizim de new york'umuz olsun, bir manhattan biz de yaratalım diye. belki ilerde istanbul'da venedik atmosferi de yaparlar. yurtdışına gitmemiz gerekmez. hatta yurtdışından turist gelir, ekonomimize katkısı olur. görsünler istanbul'da nasıl dev ada yapabiliyoruz. başbakan'a şükran borçluyuz.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 SoulCube said: ne yapsınlar mesela ? bişey yapmalarına gerek yok. vapurla üsküdar sirkeci 15dk.
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Açık konuşmak gerekirse ben projeyi gerçekten süper buldum. Haliç gibi bir çöplüğün de akıntılar sayesinde tamamen temizlenecek olması da işin en iyi kısmı. Bu arada dış borcumuzu kapatalım bu paralarla diyen bilgisiz arkadaşlara devletin özel sektörün borcunu ödemesi gibi aptalca birşeyin ne kadar doğru olduğunu sormak gerekli. Dış borç ödeyelim bu parayla diyen arkadaşlardan bir tanesi bana ülkemizin devlete ait bölümünü ve tüm dış borcu yazmasını ve hem kendisini hem de beni bilgilendirmesini talep ediyorum. Tüm thread sanki haters gonna hate üzerinden dönmüş gibi geldi. Kağıthane, Nurtepe, Ayazağa ve Seyrantepedeki hangi tarihi doku bundan etkilenecekmiş? Atarken bari destekli atın... Ne yani, yapıldıktan sonra Eminönü'nü, Taksim'i, Sultanahmet'i su mu basacak? Dendiği gibi, televizyon geldiğinde de bir kısım insanlar itiraz etmişti...
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 diyorum ya renkli tvye bile karşı çıkıldı zamanında
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ilk eğitim, altyapı vs. sonra böyle ütopik projeler gelmeli
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 nileppezdel said: Rabbime sordum Manhattan dedi Oooo Musa baba. Naber ya?
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 kamulastirilan ve fabrikalardan kurtulan alanlar ranta acilicak, BUYUKSEHRI CALISIYOR diye yazicaklar boole bakip UFFFF dicek millet ama kimseye bi faydasi olmiycak, manhattan manhattan dir, istanbul ise istanbul gercek manhattan orda dururken istanbulu manhattanlastirmaya gerek ne? bu adamlarda inovasyon sifir gercekten, ulkere bakin iste yabanci gida sirketlerinin butun urunlerini kopyaliyip cakmasini satan adamlar, cakma baskanlik sistemi cakma demokrasi filan derken gitgide cakmalasiyor ulke, yakinda cakma cin olucaz ondan korkarim asdffasd ha bu proje ikinci bogaz yararatark cok faydali olur, nasilmi? zaten iki kita ustune konumlanmis bir sehirde yasiyoruz, trafigi kendimiz cozemedigimzi surece hicbir yabanci modeli AHA TOKYO BOLE COZDU diyip alamiyoruz cunki trafigi kanser eden bir bogaz var, ikinciyide ekliycekler cillop olucak hergun 1 saat degil 1.5 saat yollarda geciririz artik bu cakma yeni bogazin cakma koprulerinde sira beklerken bide 2. lale devrinde yasiyoruz, ulkenin hayvan gibi cari acigi varken gidip bilmemkac milyon tane laleyi sehre diktigimiz, disneyland getirmeye calistigimiz filan yetmedi simdi cakma palmiye adalari ile, cakma manhattan projeleriyle ugrasiyoruz gidip su paraya doguda bi tane fabrika kursalar ekonomiye yansimasi cok daha sukela olacak, yandaslara rant ve istanbula daha fazla trafik disinda bisi kazandirmiyor bu
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 vaperon said: Açık konuşmak gerekirse ben projeyi gerçekten süper buldum. Haliç gibi bir çöplüğün de akıntılar sayesinde tamamen temizlenecek olması da işin en iyi kısmı. Bu arada dış borcumuzu kapatalım bu paralarla diyen bilgisiz arkadaşlara devletin özel sektörün borcunu ödemesi gibi aptalca birşeyin ne kadar doğru olduğunu sormak gerekli. Dış borç ödeyelim bu parayla diyen arkadaşlardan bir tanesi bana ülkemizin devlete ait bölümünü ve tüm dış borcu yazmasını ve hem kendisini hem de beni bilgilendirmesini talep ediyorum. Tüm thread sanki haters gonna hate üzerinden dönmüş gibi geldi. Kağıthane, Nurtepe, Ayazağa ve Seyrantepedeki hangi tarihi doku bundan etkilenecekmiş? Atarken bari destekli atın... Ne yani, yapıldıktan sonra Eminönü'nü, Taksim'i, Sultanahmet'i su mu basacak? Dendiği gibi, televizyon geldiğinde de bir kısım insanlar itiraz etmişti... aha gercek olduğunu bile kabul etmende projenın cevap veriyorum hayır halicin pisliği bu sekide temizlenmez. halicin pisliği zaten dibine cökmüş artıklardandır. eskiden olduğu gibi kepceyle kazıyarak temizlenmesi gerekiyor. böle bir yol komik olur. hanı o pisliğin 100 metrelik kanallaarla yaratılıcak suni akıntıyla temizlenecğeini düşünmek yersiz. devletimizin kendi dış borcu hayli fazla merak etme. kağıthane nurtepe ayazağa da baya tarihi doku var ve evet etkilenecekler. bunu gectim, dünya mirası kabul edilen istanbul boğazıının katledilmesi var ortada, üstüne ormanın ıcıne edilmesi var. trafiğin dahada zorlanması var. yerleşmiş belediyeler altyapıların ortadan ikiye bölünmesi var. yerleşmiş semtlerin ki bunların arasında istanbulun en eski semtleri yer alıyor (bakınız beyoğlu) ikiye bölünmesi var. binyıllardır her geleni büyülemiş istanbul görüntüsünün icine edilmesi var. dünyada 23094280394829 tane ada varken, 1 tane istabul boğazı var, böyle başka bir şehir daha yok, dünyadaki biricikliğini ortadan kaldırıp, "ade ölcek negzel negzel" diye etrafta zıplayıp hoplamamımızımı bekliyorsun anlamadımki? hayır yanı o kadar abuk bir projeki, öyle böyle değil. hiç bir savunulcak noktası yok. neden güzel diye sorulduğunda "adamlar calısıyo" cevabı geliyo nedense bitek
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 granary yapmadan wonder kasmaya çalışıyolar lan, bu heriflere simcity 1den civ5'e kadar uzanan şehir kurma oyunlarını oynatmak lazım
mani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 haliç temizlenecek diye 20 milyar dolar harcamak hahaha. ulan insanlarını eğit pisliğini, artığını, kanalizasyonunu atmasın her gördüğü su kanalına, dereye, denize oraya buraya. taşı fabrikaları, kimyasal atık çıkaran ufak işletmeleri mümkün olduğunca şehir dışına. sintineyi boşaltıyor yük gemisi, içinde her türlü kimyasal madde, yakıt, pislik var. onun peşine düşmüyorsun, yargılamıyorsun sonra burası bok koktu 20 milyar dolarlık proje. o kanalın üzerine bir köprü koyarlar birde oraya para veririz geçerken. hatta RTE kendi dursun köprü başında elinde her daim yanında taşıdığı çakısı haraç kessin.
Öne çıkan mesajlar