Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 İlgi açlığı hoş bişey değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 mulgear6 said: abi olay ama o ilgi lazım ben yanındayken ilgi alıyodu simdi alamıyo bu şekilde küçük sürprizler yaparak toparlamak gerekiyo abi şu mesajının altında gizli olay zaten. beni kullanıyo ben de razıyım demişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 her insanın ilgiye ihtiyacı var elbet ama bunu bu kadar bencilce belli edişi garipmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Okumadım yazıları, ama içine oturan, seni rahatsız eden bir durumsa ve sürekli bu durum hakkında konuşma ihtiyacı hissediyorsan yoluna devam etme vaktin gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 dün gece kaldığım yerden sonra devamını okudum ve AHAHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 berk sana günde 3 vakit meşe odunu yazıyorum 5 numara olacak akşamdan suya yatırılmış olarak alacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 said: bunları yazdı bi de sonradan (arada baya bi yazı var da gereksiz simdi) Baya bir yazı oldugunu sanmıyorum, küçük penisinin tasviri için gerek yok Berk the Aptal Cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 14 sayfayıda okudum. Kukla olduğunu anlayana kadar sürer bu ilişki mulgear, sonra sen birini bulursun o birini bulur, arkadaş olarak takılmaya karar verir 1-2 ay sonra bağları tamamen kopartırsınız. 3-5 ay yada 1 sene değil, 4 sene. Öyle bi kız gelmedi daha dünyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Burada sağlam drama dönmüş galiba biriniz özet geçse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 elemanın teki almanyaya gitti 4 sene üni okumaya, sevgilisi hiç istemedi. sonra sevgilisi dayanamadı wot falan döşedi, ayrıldı. sonra eleman çiçek yolladı mesaj gönderdi barıştılar. özetle: uzun mesafe ilişkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 0ne said: 14 sayfayıda okudum. Kukla olduğunu anlayana kadar sürer bu ilişki mulgear, sonra sen birini bulursun o birini bulur, arkadaş olarak takılmaya karar verir 1-2 ay sonra bağları tamamen kopartırsınız. 3-5 ay yada 1 sene değil, 4 sene. Öyle bi kız gelmedi daha dünyaya. Ve tabi böyle bir erkekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 0ne said: elemanın teki almanyaya gitti 4 sene üni okumaya, sevgilisi hiç istemedi. sonra sevgilisi dayanamadı wot falan döşedi, ayrıldı. sonra eleman çiçek yolladı mesaj gönderdi barıştılar. özetle: uzun mesafe ilişkisi. eyvallah one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Akhlaur said: 0ne said: 14 sayfayıda okudum. Kukla olduğunu anlayana kadar sürer bu ilişki mulgear, sonra sen birini bulursun o birini bulur, arkadaş olarak takılmaya karar verir 1-2 ay sonra bağları tamamen kopartırsınız. 3-5 ay yada 1 sene değil, 4 sene. Öyle bi kız gelmedi daha dünyaya. Ve tabi böyle bir erkekte. mmmmfffs :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 One yine engin sallamasyonlarını döşemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 pyro yine inanilmaz tespitlerde bulunmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 nil gene cok tatli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ayh sükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 "ayrıldık" topiğinde görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 akila vazgeçmiyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 0ne said: "ayrıldık" topiğinde görüşmek üzere. aaa van sen buralara gelir miyin yea.. isyan etmiştin o bakımdan ^^ 33 saygılar,iyi forumcuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 iş ve kız arkadaş olunca buralara gelmek biraz daha zorlaşıyor, ama böylesi daha iyi. Arada bi bakarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Bak lütfen yoksa bu gençlere kim nasihat verecek =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 vay yine laf çarptı 0ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bak lütfen sana iki çift lafım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 noluyo lan yine. 2 dakka rahat durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar