Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitti galiba

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

abi olay ama o
ilgi lazım ben yanındayken ilgi alıyodu
simdi alamıyo bu şekilde küçük sürprizler yaparak toparlamak gerekiyo

abi şu mesajının altında gizli olay zaten.
beni kullanıyo ben de razıyım demişsin
Mesaj tarihi:
Okumadım yazıları, ama içine oturan, seni rahatsız eden bir durumsa ve sürekli bu durum hakkında konuşma ihtiyacı hissediyorsan yoluna devam etme vaktin gelmiş.
Mesaj tarihi:
said:
bunları yazdı bi de sonradan (arada baya bi yazı var da gereksiz simdi)

Baya bir yazı oldugunu sanmıyorum, küçük penisinin tasviri için gerek yok Berk the Aptal Cocuk.
Mesaj tarihi:
14 sayfayıda okudum.

Kukla olduğunu anlayana kadar sürer bu ilişki mulgear, sonra sen birini bulursun o birini bulur, arkadaş olarak takılmaya karar verir 1-2 ay sonra bağları tamamen kopartırsınız. 3-5 ay yada 1 sene değil, 4 sene.

Öyle bi kız gelmedi daha dünyaya.
Mesaj tarihi:
elemanın teki almanyaya gitti 4 sene üni okumaya, sevgilisi hiç istemedi. sonra sevgilisi dayanamadı wot falan döşedi, ayrıldı. sonra eleman çiçek yolladı mesaj gönderdi barıştılar.

özetle: uzun mesafe ilişkisi.
Mesaj tarihi:
0ne said:

14 sayfayıda okudum.

Kukla olduğunu anlayana kadar sürer bu ilişki mulgear, sonra sen birini bulursun o birini bulur, arkadaş olarak takılmaya karar verir 1-2 ay sonra bağları tamamen kopartırsınız. 3-5 ay yada 1 sene değil, 4 sene.

Ve tabi böyle bir erkekte.
Mesaj tarihi:
0ne said:

elemanın teki almanyaya gitti 4 sene üni okumaya, sevgilisi hiç istemedi. sonra sevgilisi dayanamadı wot falan döşedi, ayrıldı. sonra eleman çiçek yolladı mesaj gönderdi barıştılar.

özetle: uzun mesafe ilişkisi.

eyvallah one
Mesaj tarihi:
Akhlaur said:

0ne said:

14 sayfayıda okudum.

Ve tabi böyle bir erkekte.

mmmmfffs :(
Mesaj tarihi:
0ne said:

"ayrıldık" topiğinde görüşmek üzere.

aaa van sen buralara gelir miyin yea..
isyan etmiştin o bakımdan ^^ 33
saygılar,iyi forumcuklar.
  • Yeni Oluştur...