Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir şey diecem ya bu arada haftasonu oturdum o tekrar golden age film serisini izledim 3 bölüm olan hatırlayayım die detayları , sonra tekrar yeni seriden bir kaç bölüm izledim falan çok inanılmaz iyi hikayesi ya. Yani böle normal bir orta çağ savaş animesinden bir anda o kadar dark fantasye dönüşü işin renginin değişmesi çok etkileyicii. Sonra mangaya bakayım dedim de anime de baya cover edilmeyen binlerce olay var. Hangi bölüme baksam hiçbiri animede görmediğim olaylar ve sırası da bizim izlediğimiz şekilde değil. Kafam karıştı. 0 dan mangayı mı okusam emin olamadım.
Mesaj tarihi:
kesinlikle mangayı baştan okuyun çok kesilmis bölüm var + manganın çizimleri aşırı iyi sahnelerdeki etkiyi çok iyi veriyor, sıralamasında sıkıntı yokta atlanan yerler var ondan öyle gelmiş olabilir. lost chıldren arcda çok aksiyon vardı ondan hiç girişmemişler heralde :D
Mesaj tarihi:
ilk bölümde gutsın zırhına kaya çarpmasıyla çıkan CLANG sesi

http://i.imgur.com/oTgkAIJ.png

yeni sezonda hiçbir şey düzelmemiş. keşke bütün ses departmanını meslekten men etseler.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

bir şey diecem ya bu arada haftasonu oturdum o tekrar golden age film serisini izledim 3 bölüm olan hatırlayayım die detayları , sonra tekrar yeni seriden bir kaç bölüm izledim falan çok inanılmaz iyi hikayesi ya. Yani böle normal bir orta çağ savaş animesinden bir anda o kadar dark fantasye dönüşü işin renginin değişmesi çok etkileyicii. Sonra mangaya bakayım dedim de anime de baya cover edilmeyen binlerce olay var. Hangi bölüme baksam hiçbiri animede görmediğim olaylar ve sırası da bizim izlediğimiz şekilde değil. Kafam karıştı. 0 dan mangayı mı okusam emin olamadım.

mangada bitane kucuk kiz katiliyo partiye. cok oldu okuyali hatirlamiyorum tam ama tahmini 200. bolumler civariydi sanirim. o zamana kadar inanilmaz iyi manga.
Mesaj tarihi:
evet abi. niye cadi KIZ var. kucuk kiz bide. niye var.

butun o dark atmosferi caliyo o kiz. bide arada sirinlik yapiyo falan. niye ya.

ne gerek vardi.

edit: yine de okudugum en iyi manga.
Mesaj tarihi:
aynı şeyi puckta da hissetmiştim ben, isidoro da aynı. bozuyor abi atmosferi.

bu bölümde fps droplardan gözüm kör olacaktı artık, karın tokluğuna mı yapıyorlar animeyi nedir
Mesaj tarihi:
Şu manganın hakkı bu animasyon değil ya. İnanılmaz following'i olan böyle bir işe nasıl düzgün animasyon yapılamadı çok merak ediyorum. Dünya kadar sikko source materialı olan animelere ne paralar harcıyolar, koskoca Berserk'e niye bu layık görüldü gerçekten anlam veremedim.
  • Yeni Oluştur...