Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar oynarken adam öldürmek günahmıdır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hehehe, bunu görünce aklıma Pirates of the Caribbean geldi.
Falaise de Fleur'da bir rahibe günah çıkartmak istediğini, denizde birçok gemi batırdığını vs. söylüyorsun. "Aralarında Fransız var mıydı?" diye soruyor rahip. Eğer hayır dersen "Tanrı herşeyi affeder evlat" diyor, evet dersen de "defol git buradan" gibisinden birşeyler söylüyor.

"Sık sıks save et" ehehe[signature][hline]Fecondation under control of the King
Mesaj tarihi:
Ahahaha harika ya[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
Mesaj tarihi:
yok be müslüman değilse öldür diyo. bizim oyunların hiç birini müslümanlar yapmadına göre
yürüüüüüüüüüüüüüüüüüü
allah allah allah allah
*!Tekbir feryatlarıyla sof u açar*[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
evet selçuk erdem. her zamanki gibi süfer çizgi, süper espri =)[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Mesaj tarihi:
Selçuk Erdemin penguendeki eski bir karikatürü bu. Sevdiyseniz penguen alın haftalık mizah dergisi bol bol gülün her hafta ben öyle yapıyorum. :)

(Reklam gibi oldu,zararı olurmu?)[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
niye lan o kadar şeytan, mutant, mafya, kötü adam öldürdüm, milletin mektuplarını taşıdım, çocuklarını kurtardım goblinlerden, binlerce sevap yazılması lazım aksine bana :p[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Mesaj tarihi:
Bu dergi perşembe günleri respawn oluyor ve 1 milyona satılıyor.

Edit : Selçuk Erdem&Erdil Yaşaroğlu&(En önemlisi) YİĞİT ÖZGÜR! Rulz[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm

[Bu mesaj Holyman tarafından 20 Ağustos 2004 18:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
şaka maka ben quake2 oynadıım yıllarda annaneme sorduydum adam öldürmek günah mıdır diye:) yok dediydi:)
penguen almaya karar verenler hiç durmasın direk saldırsın alsın yiğit özgür yeter:)
unplugged lar bende yok ama ayrıca bi karikatür kit. serisi daha var selçuk erdem'in yarıcıdır baya öneririm (1,2,3 var bende devamı çıktı mı bilmiyorum)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 20 Ağustos 2004 17:11 tarihinde demiş ki:
evet selçuk erdem. her zamanki gibi süfer çizgi, süper espri =)

selçuk erdem rocks[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Mesaj tarihi:
ehauhuuh guzelmis=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

• Yeni Oluştur...