mani Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/15927501.asp?gid=373 özel başlığı haketti bence. kazdığı çukura düşmüştür dengesiz. said: F.BAHÇELİ Fabio Bilica’nın genel durumu iyiye gitmiyor! Sivas’ta sadece katı defansıyla ünlenen Brezilyalı oyuncunun İstanbul günlerinde yaşadıkları hiç de iç açıcı değil ve düzelmeyecek gibi gözüküyor. Okuma yazma bilmeyen, 3 evliliği, 3’ü eski 4 eşi ve 7 çocuğu olan 31 yaşındaki stoper, artık ipin ucunu kaçırdı. said: ‘YARDIM EDİN!’ ÖNCELİKLE şunu söyleyelim.. Ne Bilica’nın menajeri ne de tercümanı futbolcuya 2 gündür ulaşamıyorlar. F.Bahçeli oyuncu, cep telefonuna bakmıyor bile. Ve bu durumdan şüphelenen ve oyuncuyu merak etmeye başlayan tercümanı, son çare Bilica’nın evini arıyor, duydukları karşısında buz kesiyor. TELEFONA Jacquelin Bilica çıkıyor ve başlıyor ağlayarak anlatmaya: “Doğurmak üzereyim. Belki de bugün-yar›n doğururum. Fakat Bilica 2 gündür eve bile gelmiyor. Telefonlarına cevap vermiyor. Lütfen onu bulun. Ya da bana yardım edin.. Gerçekten doğurmak üzereyim ve çok korkuyorum.” BUNU duyan tercümanı ve menajeri, Fabio Bilica’ya ulaşma çabalarını arttırsalar da bir sonuç alamıyorlar. bu nedir ya. Haberin aktarılması ayrı bi bomba, içerik ayrı. Blica harbiden kaybolduysa o ayrı bi bomba haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 uydurma haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Aşırı amatör bir haber. Bunu yazanı silmek lazım asıl. Cidden okuyamıyor mu adam bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 direk efsane bulls haberi geldi aklıma. http://webarsiv.hurriyet.com.tr/1998/06/08/48368.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 capone'la ilgili haberinden sonra bu adamın her haberine inanırım. kazım ile büyük bir yarış içinde kendisi. acaba hangisi yattara vasfına erecek camiamız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Tünele girmiştir çekmiyordur telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 okuma yazma bilmiyor mu hakkaten bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 bilmiyormuş valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Yalnız Masq'ın verdiği haber ne ya ahahaha ilk defa gördüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 queresma da cahilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 aziz buna boğaz köprüsünü satsa ya, verdiği parayı kurtarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Kadın kocasından soyadıyla bahsediyo. Ne güzel sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 metro inşaatına yardıma gitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 3 evliliği, 3'ü eski 4 eşi abi ben de mi bi hata var burda mi bi hata war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Biri imam nikahıdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 müslüman mı olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 nileppezdel said: Kadın kocasından soyadıyla bahsediyo. Ne güzel sdfsdf Nilep son noktayı koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 aslında ticari gazete, dergi ve internet haber sitelerini denetleyecek bi kuruluş olsa, göz göre göre bile bile yalan haber yapanlar hakkında soruşturma açılabilse ve çeşitli cezalar verilebilse.. hem istihdam yaratılmış olur hem de chicago bulls röportajı çakması haberleri görmek zorunda kalmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 nileppezdel said: Kadın kocasından soyadıyla bahsediyo. Ne güzel sdfsdf ahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Var zaten. Libel kavramı Türkiye'de de geçerli. Türkçe teriminin adını getiremedim ama şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 libel dediğin şeyin hakaret/iftira içermesi gerekmiyor mu yalnız? ben hepten sallama haber yapanları diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 DoruK said: aslında ticari gazete, dergi ve internet haber sitelerini denetleyecek bi kuruluş olsa, göz göre göre bile bile yalan haber yapanlar hakkında soruşturma açılabilse ve çeşitli cezalar verilebilse.. hem istihdam yaratılmış olur hem de chicago bulls röportajı çakması haberleri görmek zorunda kalmayız. güzel bir düşünce ama sadece teoride, yoksa çok rahat suistimal edilip de baskıyla sansüre dönüşür o, özellikle de Türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 blica harbiden zırdeli.. eninde sonunda manşeklik bir olayı olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 @Rewendor zaten halihazırda medyanın hali belli, daha ne kadar kötü olabilir ki? her sabah gazete okuyan ben, çok uzun bir süredir herhangi bir gazeteye elimi sürmüyorum midemi bulandırdığından. şöyle bir uygulama olabilir; "bu gazete türkiye gazete ve dergi kurumu onaylıdır" diye bir ibare koyar gazeteler falan, hiç değilse yalan haber okumadığımızı biliriz ve haber atmasyon çıktığında başvurabileceğimiz bir mecra olur. zaten böyle bir muhabbet olsa bu onayı almayan gazeteler biraz zor satılır hele iyi reklamı yapılırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 BonePART said: 3 evliliği, 3'ü eski 4 eşi abi ben de mi bi hata var burda mi bi hata war biri capone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar