Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 üşüyorum reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 YAAAY! ohs sonbahar mükemmel bi mevsim, her yer sapsari^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 dasaaa said: büyük ihtimalle kuru soğuk olacak, az yapış olacak.. inşallah kış sevenler soğuklarda donarak ölürler amin yok biz ölmeyiz dasa ama ilk kendimi sonra seni vrruum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Elektrikli sobayı açtım ben yatak odamda. Sıcacık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ben hic sevmiyorum kalorifer falan acmayi nedense, bunaltiyo o sicak beni. en güzeli battaniyenin altina girmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 sıcak diye sövüyoruz soğuk diye sövüyoruz biz insanlar ne salak varlıklarız be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 en güzeli sevgiliye sarılmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 vaniLLe said: ben hic sevmiyorum kalorifer falan acmayi nedense, bunaltiyo o sicak beni. en güzeli battaniyenin altina girmek. Ben uyanıkken, kitap filan okurken odanın sıcacık olmasını, uyumaya çalışırken ise yorgan ayağımı çıkarınca donacak kadar soğuk olmasını istiyorum. Benim gibi başka adam var mı burada bilmem? Uyurken üşümek güzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ortam sicakken kitap okunmuyor daha dogrusu ben okuyamiyorum boyle mayisip gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Ardeth said: GERGE said: quote Ardeth said: GERGE said: Ankara'ya kış geldi. Hava dışarda 6 derece, ilk kez bir kazak giydim aylardır. Akşama kombiyi açmayı bile düşünüyorum, 2-3 derece olacakmış gece. Çok seviyorum kışları. sokakta üşüyen evsizleri ve hayvanları da seviyo musun Ardeth, kışın çoğu insan için de çok zor geçtiğini biliyorum ama bu benim kıştan nefret etmem için bir neden değil. Bu dediğin aç insanlar varken biz hamburger yemeye gitmeyelim tarzı bir mantık olmuş. Hayır yanılıyorsun. Sen hamburger yemeyip "normal" yemek yerken insanlar yine aç ama kış değil yazken insanlar donmuyor. gerge haklı. yazın da insanlar terliyor. sıcaktan ölüyor. ben klimanın karşısında oturuyorum o sırada "lüks" bir hayatım var. peki ya evsizler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 uyurken üşüyünce daha fazla çiş geliyor, normalde 1 kere kalkınca wc ye, 1.2 felan oluyor evet oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Peki ya çalışanlar. İmanım gevredi lan bu yaz, klima karşısında oturan adamların hepsini öldüresim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 soba yakıp kestane stayla yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Dondum lan baskete gittim sahil çosoğuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Dün akşam çıkarken ceketimi aldım yanıma, hakkatten de barda lazım oldu, sonra sabah eve dönerken o ceket elimde bir yandan yanıyorum, sanırım 4 mevsimin sevmediğim tek kısmı geçişleri. Bir de sabah hayvan arkadaşım cam açık yatmış, üzerimde battaniye böyle iyice sarındım ki uyumasını en sevdiğim durumdur. Tam dalarken aynı hayvan arkadaşımın telefonuna mesaj geldi, tabii o kış uykusu uyur gibi uyuduğundan duymuyor, bir de repeat özelliği varmış 10dk'de bir tekrar çalıyor; beynimi emdi; 3 saat uykuyla eve geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Turkceplease said: sıcak diye sövüyoruz soğuk diye sövüyoruz biz insanlar ne salak varlıklarız be hey hiçbir zaman sıcak diye sövmedik adamım! ama ev içinde sıcaklık 22'C'nin altına inmişse evet başlıyorum sövmeye! evde 20nin altına inmeye başladıysa küfür ediyorum. dışarıdaki sıcaklık 7'C falan olduysa ana avrat gidiyorum. eksilere inince hiç sorma zaten orasını. kışın bir de hava erken kararıyor ve tam iş çıkışı vakti eve dönme telaşı içinde oluyor ya aptal insan ırkı.. işte o zaman adam bile öldürebilecek derecede nefret ediyorum kıştan. yaz olsa "lan trafik dağılana kadar kaldırımın kenarında oturalım" bile diyebilirsin. keza güzeldir işte yaz, hiçbişi olmasa yapacak bulutlara falan bakarsın, uçan böceği, kenardaki çiçeği izlersin falan. işte o berbat ve kasvetli ve süper soğuk kışta yapacak bi bok olmadığı gibi her bi yer çamur altında ve nasıl oluyorsa bu kışı sevdiğini söyleyenler de "Aman evin sıcaklığına atalım değerli popomuzu!" telaşında yollarda koşturuyorlar... berbat lan. deniz kenarında çay içeyim desen içemezsin, elini kolunu bile rahat sallayamazsın aptal paltolar yüzünden.. senin 9ayı zaten palto/mont/hırka vs içinde geçiyor. ben rahat adamım, üstümde fazla bişi olmasını sevmiyorum.. ayağımda parmaklarımı hareket ettirdiğimde rahatsız eden bi zamazingoyu yani çorap giymeyi sevmiyorum, bırak çizmeyi ağır ayakkabı bile giymem, terlikten hoşlanmam, palto kısıtlayıcı, şapka görüş kapatıyor zaten.. şemsiye gibi "dur gözünü çıkartayım!" aletleri yasaklanacak deseler evet oyu veririm.. yaz güzeldir, duşa gir, kurulan ve çık tshirtle.. saçını adam gibi kurutmasan bile olur. git koş.. koşarsın yani, koşulur... sonbahar/kış çamura bulanırsın en iyi ihtimalle. donup gebermediğini farzediyoruz tabii. yağmur altında romantik geziler ise o kadar salakçadır ki nedense kimse yapmaz ve yağmur yağsın anında "TAKSİİİİİİ!" diye anıran eşeklere döner bu çokromantik olduğunu iddia eden kişiler. hava kirliliğinden falan bahsetmedik bile daha.. özetle; kış kötüdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 kış iyidir yaz kötüdür. özellikle kıbrısta yaz kötüdür. 50 derece %80-90 nem altında çalışmak çok bayıyor anlıyor musun beni dasaaa? tersine ankara'da karlı günler hep hoşuma gitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 abi sen nem ile yazı ayırt edemiyorsun.. ben windchillden mi şikayet ediyorum kışın tamamından mı? siz sadece tek bilemedin max iki parametre ile çalışıyorsunuz.. sıcak-nem.. öldürücü sıcak neredeyse hiç olmuyor ülke genelinde ve nem genellikle bi tek şişkoları etkiliyor. kilo verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ankara ağır soğuk yaptı yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 dasaa nın altına imzamı atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 http://imgur.com/ltCdK.jpg Vallah Canadayada geldi soguklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 O ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 sipeyskeyk said: izmir 20 derece biz de seviniyoruz kış geldi diye Sigara içerken hafif kıç donmasını yaşadım dün gece, çok mutlu oldum böyle küçük veletler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zigzag Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Bugun acayip soğudu hava tir tir titredim arabanın içinde bile valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ben bugün buz havayla, gribal belirtilerle arkadaşın motoruna atlayıp bakırköye gittim. öle derili merili korumamda yok yani baya bildiğin kapüşonlu yeleemle. sonra ne mi oldu? o arabanın üstündeki saçaklardan popomda oluşmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar