Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kış geldi :)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
vaniLLe said:

ben hic sevmiyorum kalorifer falan acmayi nedense, bunaltiyo o sicak beni.
en güzeli battaniyenin altina girmek.

Ben uyanıkken, kitap filan okurken odanın sıcacık olmasını, uyumaya çalışırken ise yorgan ayağımı çıkarınca donacak kadar soğuk olmasını istiyorum. Benim gibi başka adam var mı burada bilmem?

Uyurken üşümek güzel ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

GERGE said:

Ardeth said:

GERGE said:

Ankara'ya kış geldi. Hava dışarda 6 derece, ilk kez bir kazak giydim aylardır. Akşama kombiyi açmayı bile düşünüyorum, 2-3 derece olacakmış gece.

Çok seviyorum kışları.

sokakta üşüyen evsizleri ve hayvanları da seviyo musun

Ardeth, kışın çoğu insan için de çok zor geçtiğini biliyorum ama bu benim kıştan nefret etmem için bir neden değil. Bu dediğin aç insanlar varken biz hamburger yemeye gitmeyelim tarzı bir mantık olmuş.

Hayır yanılıyorsun. Sen hamburger yemeyip "normal" yemek yerken insanlar yine aç ama kış değil yazken insanlar donmuyor.

gerge haklı.

yazın da insanlar terliyor. sıcaktan ölüyor.
ben klimanın karşısında oturuyorum o sırada "lüks" bir hayatım var. peki ya evsizler?
Sosyal ağlarda paylaş

Dün akşam çıkarken ceketimi aldım yanıma, hakkatten de barda lazım oldu, sonra sabah eve dönerken o ceket elimde bir yandan yanıyorum, sanırım 4 mevsimin sevmediğim tek kısmı geçişleri.

Bir de sabah hayvan arkadaşım cam açık yatmış, üzerimde battaniye böyle iyice sarındım ki uyumasını en sevdiğim durumdur. Tam dalarken aynı hayvan arkadaşımın telefonuna mesaj geldi, tabii o kış uykusu uyur gibi uyuduğundan duymuyor, bir de repeat özelliği varmış 10dk'de bir tekrar çalıyor; beynimi emdi; 3 saat uykuyla eve geldim.
Sosyal ağlarda paylaş

Turkceplease said:

sıcak diye sövüyoruz soğuk diye sövüyoruz biz insanlar ne salak varlıklarız be

hey hiçbir zaman sıcak diye sövmedik adamım!

ama ev içinde sıcaklık 22'C'nin altına inmişse evet başlıyorum sövmeye!

evde 20nin altına inmeye başladıysa küfür ediyorum. dışarıdaki sıcaklık 7'C falan olduysa ana avrat gidiyorum. eksilere inince hiç sorma zaten orasını.

kışın bir de hava erken kararıyor ve tam iş çıkışı vakti eve dönme telaşı içinde oluyor ya aptal insan ırkı.. işte o zaman adam bile öldürebilecek derecede nefret ediyorum kıştan. yaz olsa "lan trafik dağılana kadar kaldırımın kenarında oturalım" bile diyebilirsin. keza güzeldir işte yaz, hiçbişi olmasa yapacak bulutlara falan bakarsın, uçan böceği, kenardaki çiçeği izlersin falan. işte o berbat ve kasvetli ve süper soğuk kışta yapacak bi bok olmadığı gibi her bi yer çamur altında ve nasıl oluyorsa bu kışı sevdiğini söyleyenler de "Aman evin sıcaklığına atalım değerli popomuzu!" telaşında yollarda koşturuyorlar...

berbat lan. deniz kenarında çay içeyim desen içemezsin, elini kolunu bile rahat sallayamazsın aptal paltolar yüzünden.. senin 9ayı zaten palto/mont/hırka vs içinde geçiyor.

ben rahat adamım, üstümde fazla bişi olmasını sevmiyorum.. ayağımda parmaklarımı hareket ettirdiğimde rahatsız eden bi zamazingoyu yani çorap giymeyi sevmiyorum, bırak çizmeyi ağır ayakkabı bile giymem, terlikten hoşlanmam, palto kısıtlayıcı, şapka görüş kapatıyor zaten.. şemsiye gibi "dur gözünü çıkartayım!" aletleri yasaklanacak deseler evet oyu veririm..

yaz güzeldir, duşa gir, kurulan ve çık tshirtle.. saçını adam gibi kurutmasan bile olur. git koş.. koşarsın yani, koşulur... sonbahar/kış çamura bulanırsın en iyi ihtimalle. donup gebermediğini farzediyoruz tabii. yağmur altında romantik geziler ise o kadar salakçadır ki nedense kimse yapmaz ve yağmur yağsın anında "TAKSİİİİİİ!" diye anıran eşeklere döner bu çokromantik olduğunu iddia eden kişiler.

hava kirliliğinden falan bahsetmedik bile daha..

özetle; kış kötüdür...
Sosyal ağlarda paylaş

abi sen nem ile yazı ayırt edemiyorsun..

ben windchillden mi şikayet ediyorum kışın tamamından mı?

siz sadece tek bilemedin max iki parametre ile çalışıyorsunuz.. sıcak-nem..

öldürücü sıcak neredeyse hiç olmuyor ülke genelinde ve nem genellikle bi tek şişkoları etkiliyor.

kilo verin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...