BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 böyle güzel bir şey de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=3hDSq2995rg&feature=g-user-u&context=G2c3aac7UCGXQYbcTJ33aLQ26RRJfJzbY1eAuZBYcQn_VneVzLo_I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Hunger games in super bowl da yayınlanan yeni fragmanı alın izleyin... (link koyuyorum) http://www.ign.com/videos/2012/02/03/the-hunger-games-super-bowl-spot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Türkiye çıkış tarihi niye yok IMDBde? Türkiye'de çıkmayacak mı?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Sinemada fragmanı yayınlanıyordu bizde de çıkar o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 kitaplarını sevmiştim. fragman da iyi duruyor. kesinlikle izleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Şimdi gittim ama ikinci yarıyı izlemedim. Zaman kaybıydı tam, ikinci yarı daha güzel olcaktı dendiğine göre ama bu tarz bir film için yeterli bir argüman değil. Tam young adult filmi olmuş aslında, young adult değilseniz gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 young adult kitabindan ne yapsalardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 bugün gittim salon neredeyse tamamen coming of age kız kitlesi ile doluydu. beş bilemedin altı erkek falan vardı herhalde salonda ve birilerinin sevgilileriydiler. salonda benden büyük olarak sadece bir bey ve bir bayan vardı. arkamdaki kızlar şu oğlan göründüğünde iç geçiriyorlardı. bir tanesi yeri falan tekmeliyordu galiba. çok ilginçti. http://0.tqn.com/d/movies/1/0/X/B/T/kidschoice2009pic16.jpg sanırım bir süre sinemaya gidemeyeceğim. bu travmanın izleri yakında geçecek gibi görünmüyor. esas kız güzelmiş ama. --- edit: kitabı okumamış olanlar için şunu belirtmeden geçmek istemedim kitapları okumadım ama fragmanını izlediğimde gerçekten hoşuma gitmişti filmin atmosferi. çok güzel bir hava yakalamışlar fragmanda ancak filmde o havayı bulamıyorsunuz. işte ormanda bir takım ergenler birbirine kılıç sallıyor bıçak atıyor arada. gerilim, aksiyon, distopia, conflict falan yok hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 of magosaya gelse de izlesem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 aquila said: young adult kitabindan ne yapsalardi. Güzel young adult eserleri de var, young adult sınıfından olmayanlara da hitap eden. En başta New Jedi Order mesela. Bu sınıfın dışına göz bile kırpmıyor ama. Ondan dedim young adult değilseniz gitmeyin, tam o havada diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 yanlışlıkla gidip rage olmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ing. açlık oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 seriyi okumuş biri olarak diyebilirim kii izlediğim en iyi kitap uyarlamasıydı bence. 2 değişiklik vardı... spo biri alaycı kuş iğnesi,kardeşi vermiyordu....diğeri de en sonda katnisse verilen taç aslında ikiye bölünüp yarısı peata'ya yarısı katnisseydi.. geri kalan her şey kitaptaki gibiydi,kısaca hayal ettiğim gibiydi.Sanırım yönetmen de kitaptan çok etkilenmiş ki bu kadar güzel bir uyarlama çekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 BramStoker said: edit: kitabı okumamış olanlar için şunu belirtmeden geçmek istemedim kitapları okumadım ama fragmanını izlediğimde gerçekten hoşuma gitmişti filmin atmosferi. çok güzel bir hava yakalamışlar fragmanda ancak filmde o havayı bulamıyorsunuz. işte ormanda bir takım ergenler birbirine kılıç sallıyor bıçak atıyor arada. gerilim, aksiyon, distopia, conflict falan yok hiç. henüz filmi izlemedim ama kitapları okuduğum kadarıyla şunu söyleyebilirim aksiyon, distopia unsurları serinin diğer kitaplarında özellikle 3. kitapta yoğunlaşıyor. ilki sadece açlık oyunlarına yöneliyor. piyasa kitap olduğu için her türlü ergenler olacak ama fena değil seri genel olarak. tabi ne beklediğinize göre değişir ama piyasa kitaptan çok bi felsefe de beklemiyorsunuz heralde. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 meh bi filmdi. böyle ormanda koşturdular bütün bir yarı adsfsda. Kitabıda çok beğenmemiştim filmide beğenmedim. Birde devamlı böyle sallanan, hareket eden, actiona focuslamayan kamera ile film çekmeyi kim keşfetti ise ona kafam girsin. Zati az aksiyon vardı onda da kim kime napıyor anlamadım bildiin. gidip Battle Royale seyredeyim bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 zaten kitabı beğenmemişsen, filme gitmen yanlış olmuş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Az önce akşam 18.20 seansı için bilet aldım, kitap çok hoşuma gitmişti, film için herkes kötü diyor ama benim hala umudum var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 anlamsız bi hype döndü kesin boktandır film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Tek kelimeyle 'igrenc' paraniza yazik olmasin. Cocuk filmi yapmuslar ama onuda becerememisler. Gerci kitabi ne ki filmi....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 http://i.imgur.com/4z2SF.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Running Man + Battle Royal + Pre-teen romance = Hunger Games. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Fragmanı güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 abi olayi bozan pg-13 olmasi. soft yapmislar ki twilight izleyicisini ceksin. kitabini okumadim ama benim bildigim battle royale ayarinda siddeti bol olan kitap olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Myshkin said: Fragmanı güzelmiş bütün olay fragmanda zaten. resmen kazıklanmış gibi hissediyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar