harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 sanırım ağaoğlunun oynadığı reklamlara hemen herkes bir kanalda rastlamıştır bakın bu reklam filmi için ne almış ; Hürriyet said: - Ne kadar aldınız? 1 milyon dolar aldım. Gerçi ben 3 milyon dolar istedim ama onlar sadece birini verdiler. Çok pazarlık yaptık fakat bu kadarını alabildik. Ben de para ettiğimi görmüş oldum. Aldığım parayı tamamen eğitime ayıracağım, okul yapacağız. - Daha önce yaptığınız okullar var mı? Ben o tür şeyleri reklam aracı yapmam. Çünkü bizim kültürde sağ elin verdiğini sol el bilmeyecek, biz öyle yetiştik. Ama şu kadarını söyleyeyim, beni 18 yaşındaki yeğenimin adına bile okullar var bu memlekette. Sadece Of'a 15 milyon dolarlık okul yaptım. - Reklam için ders aldınız mı? Eren GÜLER yazıyor hurriyet.com.tr Yoo, ben oynamadm ki, neysem onu çektiler. Sinan Çetin hayatının en kolay çekimini yaptı. Doğal halimle olduğu için her sahneyi bir kere çektik. kaynak
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Selam, adam kendi yapı projesinin reklam filminden de mi para alıyor. nasıl iş bu? teşekkürler, iyi forumlar.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 hakaten ben de anlamadım onu. bi sağ cep sol cep muhabbeti yapmış heralde dedim sağdan alıp sola koydum ehe ehe falan dicek o da değil.
calimero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 vergiden düşüyodur desem niye 3 değil 1 milyon dolar... Edit: Ayrıca bu ne lan :D said: - Daha önce yaptığınız okullar var mı? Ben o tür şeyleri reklam aracı yapmam. Çünkü bizim kültürde sağ elin verdiğini sol el bilmeyecek, biz öyle yetiştik. Ama şu kadarını söyleyeyim, beni 18 yaşındaki yeğenimin adına bile okullar var bu memlekette. Sadece Of'a 15 milyon dolarlık okul yaptım.
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 laledevri said: Selam, adam kendi yapı projesinin reklam filminden de mi para alıyor. nasıl iş bu? teşekkürler, iyi forumlar. bu ne harbiden
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 şirket bol ortaklıysa sonuçta kar kardır hacı diyip para istemiş olabilir. çok bildiğimden değil. şirketlere dair tek bilgim arrested development dizisinden kalma o da amerikan sıtayla edit:facepalm cümle kurmaca
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 calimero said: vergiden düşüyodur desem niye 3 değil 1 milyon dolar... Edit: Ayrıca bu ne lan :D said: - Daha önce yaptığınız okullar var mı? Ben o tür şeyleri reklam aracı yapmam. Çünkü bizim kültürde sağ elin verdiğini sol el bilmeyecek, biz öyle yetiştik. Ama şu kadarını söyleyeyim, beni 18 yaşındaki yeğenimin adına bile okullar var bu memlekette. Sadece Of'a 15 milyon dolarlık okul yaptım.mütevazi görünmeye çalışan bir kendini beğenmiş ile karşı karşıyayız. and i'm captain obvious
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 adam para sıçıyo.10 bin şimdi verin ev sizin olsun diyo ama ya o ev 15 yıl sonra biterse :P.parayıda verdin evdende vazgeçemezsin adam çok akıllı
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 vay anasını ya. en küçük yeğenim 3 yaşında, o da 18ine gelene kadar ben öldürsen o kadar okul yaptıramam hacı. adam başarılı.
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Önce Dr. Çelik konuşmuş sonra Mr. Halit
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 gazetede reklamını görmüştüm adamın da "öf ne zengin adamlar var yav, oturup kocaman site yapıyorlar" demiştim. ama evler güzele benziyor sanki. insanın iştahını açıyor. hele o bahçeli teraslar kişiye ait oluyorsa şahane. bir tane almak isterim :) 20. kat ama. yükseklik korkusu var :P
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 reklam sonrası 700 ev sattı diye okudum sanırım ekşisözlükte. doğruysa büyük başarı.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 proje guzele benziyo. Ayırca metronun ana istasyonu da burada olacak. Bu arada biz elektriğimizi de kendimiz üreteceğiz. Hatta elektrik üretirken ortaya çıkacak atık ısıdan da evleri ısıtacağız. Böylece hem elektirik hem de doğalgaz faturaları düşecek. bu olaylarda iyiymis.
sinad Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 700 değil ilk etapta bulunan 1600 evi bitirmişler şimdi ikinci etapta 1600 evi satışa çıkarmışlar. Arkadaşım ağaoğlu showroom satışta çalışıyor. gerçektende sabah 6 da iş başı yapıyorlarmış bu aralar.
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 adamın sadece KISISEL serveti 2 milyar dolari geciyor zaten :)
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 böyle adamların su getirip götüreni olarak işe girmek istiyorum. 15 senedir eğitim alarak olduğum bilgisayar müh'lüğüne güle güle derim rahat bi şekilde sorun olmaz....
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Bu arada, 10 bin verdiğiniz ev, peşin paranız varsa ve seçtiğiniz tip 70 m2 ise, 140 bin lira. Kredi ile 200 e yakın oluyor.
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 10 bin lira peşinat, ayda 2500 TL taksit. Yersen.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 said: Ben o tür şeyleri reklam aracı yapmam. Çünkü bizim kültürde sağ elin verdiğini sol el bilmeyecek, biz öyle yetiştik. Ama şu kadarını söyleyeyim, beni 18 yaşındaki yeğenimin adına bile okullar var bu memlekette. Sadece Of'a 15 milyon dolarlık okul yaptım. http://ioannis.virtualcomposer2000.com/writing/figs/contradiction.jpg
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 araba merakı çok enteresan bu adamın. Geçen yurtdışından markasını bilmediğim şarjlı(elektrikli) ve 260 kadranı olan bir arabası geldi.
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 balon said: araba merakı çok enteresan bu adamın. Geçen yurtdışından markasını bilmediğim şarjlı(elektrikli) ve 260 kadranı olan bir arabası geldi. uretilmis en hizli sajli arabaymis o. turkiyede sarjli arabayla yolda kalinca napcak bilmiyorum
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 aquila said: proje guzele benziyo. Ayırca metronun ana istasyonu da burada olacak. Bu arada biz elektriğimizi de kendimiz üreteceğiz. Hatta elektrik üretirken ortaya çıkacak atık ısıdan da evleri ısıtacağız. Böylece hem elektirik hem de doğalgaz faturaları düşecek. bu olaylarda iyiymis. metro yanı olayı çok büyük ihtimal yalan. Bugüne kadar istanbulda "buraya metro istasyonu gelecek" diye satılmayan site evi yok gibi bişey, hiçbirinin yanına da gelmedi metro falan.
Öne çıkan mesajlar