ajmet Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Bu kaleci uslanmıyor! Yediği ilginç penaltı golüyle tanınan Faslı kaleci, bu kez sahayı terketti. Faslı kaleci Khalid Askri, şimdiden dünyanın en çok tanınan file bekçilerinden biri olmayı başardı. Ancak bu kurtarışlarıyla değil... Geçtiğimiz aylarda penaltıyı kurtardığı sanıp 2. pozisyonda topun ağlara aldığı kavisi fark edemeyen Rabat kalecisi Askri, bu kez de KAC Kenitra maçına damgasını vurdu. Takım arkadaşının verdiği geri pası kontrol edemeyen olay kaleci, rakip takım oyuncunun bu hatayı değerlendirmesinden sonra sinirlerine hakim olamayıp sahayı terk etti. Kaynak : ligtv.com.tr http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=79055 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 dünya üzerinde hayrettinden daha kötü profesyonel kaleciler de varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Bildiğin küstüm oynamıyorum yapmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ahahah cok ii bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 emzik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 yiyebilir yani, kendine güven ve konsantrasyon problemi olabilir son dönemde. bu kadar özgüvensizlik abartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ust uste iki kez rezalet yasasinca kaldiramamis adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Üzüldüm lan aslında adam mesleğinden soğudu bayaa bi..Hata yapabilir sonuçta penaltıyı da hata olarak görmüyorum ayrıca ben.. Ama küsüp gitmesi de komik ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 penaltıyı kurtarmıştı ya, sadece fizik yamuk yaptı abime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ohoo çekip giderse iş var zamanında volkan'da aynısını yapsaydı milli takım uzun süre kalecisiz kalırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Bu adamın bi de yedeği var kulübede, bi de onu düşünün nasıl bi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 bisey dikkatimi cekti adamların sahaları müthis duruyo acaba bana mı öle geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 hakan arıkana izletilmeli. hocam beni oynatma demekle olmuyor o işler, hakiki beşiktaşlı duruşu bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 kaleci haklı beyler defans olacak cinsel organıyla geri pas vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Rewendor said: Bu adamın bi de yedeği var kulübede, bi de onu düşünün nasıl bi adam sfdsdfsd hakkaten yedeği ayaklı bombadır bunun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 http://www.gifbin.com/bin/092010/1284373741_goalie-penalty-kick-fail.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 vohahah çok iyiymiş ben daha yeni görüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 adeta bir ildeniz havası sezdim ben kalecide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar