Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İçki ve sarhoşluk problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben çözdüm olayın ardındaki gizemi.

arkadaş, kendisinin de belirttiği gibi yüksek alkollü içkiler konusunda tecrübesiz. paraya sıkışan arkadaşının "gel seni yüksek alkollü içkilerle tanıştırayım; ancak ay sonu malum ordan bi 100lük versen bana." teklifine balıklama atlayacak kadar da naif.

paraya sıkışan arkadaşı boş bir şişeye doldurduğu 1 alkol/75 su oranındaki karışımı kendisine getirdiğinde ve gece ilerlediğinde haliyle kendisine "niye olmuyor?" diye sorarak sabahı etmiş.
Mesaj tarihi:
hello, it..
have you tried to turning it off and on again..

şimdi görüştük işi bilenlerle, aslında SNR yüzünden packet loss olmuş sende, normaldir gibi bişiler diyor uzmanlarımız.
Mesaj tarihi:
içtiğin içki bozulmuş o yüzden etkilemiyo olabilir.

Zamanında biz de bi tekila almıştık böyle, üstelik de hani dandik marka değil, olmeca. ama bildiğin su gibi. tadı normal tekila tadı. Ama içiyosun içiyosun hiçbir etkisi yok, en sonunda meraktan shotla değil bardakla diktik yine fayda etmedi en ufak kafa yapmadı. Ha, normalde o kadar içtiğimde gayet etkiliyor ama, o şişede problem vardı heralde.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

içkinin etanol kısmı nasıl bozulur yaw?

kör eden metanoldü di mi bi de?

bilmiyorum abi de hani bildiğin su bardağına doldurup dikiyodun tekilayı bişi yapmıyodu. Sahte falan mı bilemiyecem ama bildiğin düzgün olmeca şişesiydi, tadı da tekila tadı. Vardı bi gariplik de çözemedim.
Mesaj tarihi:
laledevri said:

Selam,
saat geç oldu bilemiyorum belki birçoğunuz yatmış, bir çoğunuz hafta sonu çalışıyorsunuzdur bilemiyorum. erken saatte açmak isterdim malum forum popülasyonu daha fazla olacağından lakin rahatsız etmiyorumdur umarım böyle bir konuyla.

şimdi şöyle bir problemim var.
aklıma takılmışken sorayım dedim.
1 yıl öncesine kadar daha hiç ağzıma içki sürmemiştim.
bu sene dayanamayıp biryı keşfettim.
güzeldi. içiyordum falan 2 3 tane.
tabi hiç sarhoş olamıyordum.
bir gün bir arkadasın ısrarı üzerine diğer başka içkilere adım atmaya karar verdim.
aldık bir absolut bir de gilbey's.
herneyse arkadas biraz havalı oldugundan absolutten asagı inmem abi dedi absolut içti
bende gilbeyse girdim tek basıma.
arkadas 3 -4 bardaktan sonra kafayı buldu fakat gecenin sonunda tek basıma 70lik gilbeysi tek basıma içtim ve bende sarhoşluk namına hiçbirşey olmadı.
arkadası salak salak konusurken benim her halim normaldi.
ertesi gün arkadas bana " abi sende problem var daha ilk defa vodka içiyorsun ama tık yok" dedi.
endişelendim.

şimdi sorum şu

benim bünyem mi sağlam yoksa bir terslik mi var.

acaba biraz daha içseydim baslarmıydı sarhoşluk.

uzun tuttum biraz sanırım kusuruma bakmayın okursanız ne ala.

teşekkürler, iyi forumlar.

e olmuşsun ya işte
Mesaj tarihi:
Abi cok icip sarhos olmamak iyi bisi deil ki. Icki hayvan gibi kalorili bisi arti disarda pahalida. Amacta sarhos yada en azindan cairkeyif olmaksa 3 bira ile cakirkeyif olana ne guzel.

Sonucta bira 1 saatte icilebilen bi icki. Rakida guzel o acidan cabuk sarhos olana bol bol buz ekleme ile butun gece muhabbet ettiriyo.
  • Yeni Oluştur...