Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YGS-LYS 2011

tunch

Öne çıkan mesajlar

ehöm

Merhaba kardeşlerim (bu topiğe ilgili olanların tahminen benden 10 yaş küçük olduğunu varsayarsaj :) )

Arada baya ara verdik tabi , nedir ne değildir baya bişeyler değişmiş.

Geçen sene sınava girenlerden tavsiyeler neler , nasıldı ygs-lgs sistemi?

Bir de , sayısal çıkışlı biri olarak , kitap önerileriniz neler? 8 önce girdiğimde yayın evleri pek farklı değildi ama belki yeni sistemle yeni öneriler de olabilir.

Zamanında , güvender yayınlarıyla rahat çalışıyordum , özellikle geometri ve matematik için.

2011 sınavı hayırlı olsun cümleten , ama en iyiniz ben olıyım ^^
Sosyal ağlarda paylaş

lgs öyle evet bende girmiştim.lys olcak doğrusu

ben bu sene ygs ve lysye girdim.istediğim yeri kazandım ama gidemedim.bir daha giricem

şeyi sorucaktım ben.tercih yapınca mı düşüyordu puan yoksa kayıt yapınca mı ?

eğer tercihten puan düşüyorsa oh 2 sefer tercih yapmıstım

4. girişim olcak seneye :)
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya bi ilk giriceğim zaman 1.5 ay mı ne gittim dersaneye

ama entersan birşey var.her girişimde daha çok unutmuş oluyorum fakat puanlarım yukseliyor.

liseyi tek defterle bitiren biri olarak bu performansımdan dolayı kendimle gurur duyuyorum.fakat işte bi türlü okuyamadım sçama sapan sebeplerden.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
az gidiyo sayılabilir alan dışı yapınca 0,13 , alan içi yapınca da 0,15 ile çarpılıyor diye biliyorum :)

edit: ayrıca eğer sıfırdan başlıycam diyosan eğer "match club 1" kolay matematik al derim. geometri olarak da "kartezyen yayınları,yeşil kapaklı kitap" alabilirsin soruları oldukça kolay. dersanede tavsiye edilen kitapları söyledim sana :) geçen gün birey'in b sini aldım mat2 den soğudum :( a sını bitirip b sine geç direk b den başlama harbi zor
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler bayanlar , sistem ne durumda şimdi ya ? Ben 2006 de girdim , geçen sene de Yazılım Mühendisi olarak mezun oldum ama bir yandan bir yerde merak duyduğum bir bölüm daha okumak istiyorum . (Ekonomi , işletme ya da Hukuk ) düşünüyorum . Bizim girdiğimiz sene Eşit Ağırlık çözersen girebiliyordun işletmeye falan , hala öyle mi ? Hukuk'a girme şansım var mı , hangi bölümleri çözücez ?

Bi de bi kere mi sınava giriyoruz , bi iki haftasonu sürüyormuş galiba di mi :D

Amma oynamışlar sistemle :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
ben de aynen 2 sene önce kazanmama rağmen yazmadığım bir yere gitmek için tekrar giriyorum

1.bölümde 2 sene önce hiç sorunum olmadığı için geçen sürede fazla güvendim galiba kendime ve çok az çalıştım. şu kalan 3-5 günde mat1'den birkaç unuttuğum şey ile dilbilgisinden 1-2 detaya bakıp yardıracağım. bol şans bana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...