tunch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ehöm Merhaba kardeşlerim (bu topiğe ilgili olanların tahminen benden 10 yaş küçük olduğunu varsayarsaj :) ) Arada baya ara verdik tabi , nedir ne değildir baya bişeyler değişmiş. Geçen sene sınava girenlerden tavsiyeler neler , nasıldı ygs-lgs sistemi? Bir de , sayısal çıkışlı biri olarak , kitap önerileriniz neler? 8 önce girdiğimde yayın evleri pek farklı değildi ama belki yeni sistemle yeni öneriler de olabilir. Zamanında , güvender yayınlarıyla rahat çalışıyordum , özellikle geometri ve matematik için. 2011 sınavı hayırlı olsun cümleten , ama en iyiniz ben olıyım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Dershaneye git gitmemeyi düşünüyorsan. Hani geçen sene kardeşim hazırlandı, bizim zamanımızdaki ÖSS'ye göre çok daha yoğun ve bilgiye dayalı diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 LGS lise giriş sınavı değil mi? Ben orta sonda girmiştim ona sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 lgs öyle evet bende girmiştim.lys olcak doğrusu ben bu sene ygs ve lysye girdim.istediğim yeri kazandım ama gidemedim.bir daha giricem şeyi sorucaktım ben.tercih yapınca mı düşüyordu puan yoksa kayıt yapınca mı ? eğer tercihten puan düşüyorsa oh 2 sefer tercih yapmıstım 4. girişim olcak seneye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 tercih yapıp yerleştiysen düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 yerleştirildiysen düşüyor puan diye hatırlıyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 bende giricem sanırım daha gitmeden nefret ediyorum üniversitemden yerleşip tekrar girince ne kadar puan düşüyor?bide alan dışı gircem onada düşcek yandık anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 oh iki sefer yerleştim yerleştirdiler haha ortalama 60 puan gidicek tertemiz ztn alan dışı giriyoruz.yazık lan ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ben de varım bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Bu sene bende varım hedef Boğaziçi inşallah kısmetse :) Öyle dersane , kamp falan başladık bakalım erkenden hayırlısı olsun arada girip yazmaya çalışıcam çok özledim bu ortamı en son lise hazırlıkta falan girmiştim baya baya yazıyodum o aralar huh! ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Red said: 4. girişim olcak seneye :) dershane gibi olaya giriyorsan iyi külfet. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 yok ya bi ilk giriceğim zaman 1.5 ay mı ne gittim dersaneye ama entersan birşey var.her girişimde daha çok unutmuş oluyorum fakat puanlarım yukseliyor. liseyi tek defterle bitiren biri olarak bu performansımdan dolayı kendimle gurur duyuyorum.fakat işte bi türlü okuyamadım sçama sapan sebeplerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 60 puan falan gitmiyor ki artık? katsayılar düşürülmedi mi aobp'lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ben de girmeyi düşünüyorum da sayısalcıydım ben. sözel yazdığım zaman puan gidiyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 çok az gidiyormuş artık , akp saolsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 az gidiyo sayılabilir alan dışı yapınca 0,13 , alan içi yapınca da 0,15 ile çarpılıyor diye biliyorum :) edit: ayrıca eğer sıfırdan başlıycam diyosan eğer "match club 1" kolay matematik al derim. geometri olarak da "kartezyen yayınları,yeşil kapaklı kitap" alabilirsin soruları oldukça kolay. dersanede tavsiye edilen kitapları söyledim sana :) geçen gün birey'in b sini aldım mat2 den soğudum :( a sını bitirip b sine geç direk b den başlama harbi zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Beyler bayanlar , sistem ne durumda şimdi ya ? Ben 2006 de girdim , geçen sene de Yazılım Mühendisi olarak mezun oldum ama bir yandan bir yerde merak duyduğum bir bölüm daha okumak istiyorum . (Ekonomi , işletme ya da Hukuk ) düşünüyorum . Bizim girdiğimiz sene Eşit Ağırlık çözersen girebiliyordun işletmeye falan , hala öyle mi ? Hukuk'a girme şansım var mı , hangi bölümleri çözücez ? Bi de bi kere mi sınava giriyoruz , bi iki haftasonu sürüyormuş galiba di mi :D Amma oynamışlar sistemle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Bu haftasonu sınav varmış. Bu yıl pek girenimiz yok ama sanırım. Kız kardeşim giriyor benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ben de bi daha giricem idiyotluk benimkisi ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 her sene olduğu gibi bende giriyorum. 3 oldu 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 geçen sene sabancı burslu kazanıp da gitmeyen tek idiyot bendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ben de aynen 2 sene önce kazanmama rağmen yazmadığım bir yere gitmek için tekrar giriyorum 1.bölümde 2 sene önce hiç sorunum olmadığı için geçen sürede fazla güvendim galiba kendime ve çok az çalıştım. şu kalan 3-5 günde mat1'den birkaç unuttuğum şey ile dilbilgisinden 1-2 detaya bakıp yardıracağım. bol şans bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 hadi kendimizden bahsedelim almanyada okuyorum gidip össye giricem saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ben de izmirdeyim istanbula gidip aynı bölümü okumaya devam edeceğim geçtiğim dersleri saydırıp yeni okulumu 1-2 dönem kısaltma hayalim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Ben de giriyorum gençler, güzel sanatlar hurr durr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar