Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 In a nutshell, you can now use the Mobile Armory to discuss on your guild chat, the offer is bundled with the remote AH and will cost you $2,99 a month. said: We're pleased to announce a new feature being added to the Mobile Armory: Guild Chat! Coming soon in an update to the Mobile Armory app available in the iTunes App Store (http://itunes.apple.com/WebObjects/M...321057000&mt=8 ) and Android Market, this new feature will allow all World of Warcraft Remote subscribers the ability to chat with their guildies right from their mobile device. Access to the guild chat feature is included for no extra charge in the $2.99 World of Warcraft Remote Auction House ( http://www.wowarmory.com/wow-remote.xml ) premium monthly subscription. In addition, soon after the launch of the mobile version we're planning on adding the ability for premium subscribers to use Guild Chat through any browser on the Armory website. Guild Chat will allow you to chat with your guildmates via Guild Chat, Officer Chat, and Whispers. Now you can stay connected with your guild or update them from anywhere if you're going to be late to a raid! Stay tuned for additional information about this service and the upcoming Mobile Armory Guild Chat beta test. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Güzel birşey aslında, GW2'de benzer bir seçenek sunacaktı. 3$ biraz fazla ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 said: a month. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 said: month Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Onu diyorum işte, ayda 3$ fazla, 1$ olsa falan belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ... http://1.bp.blogspot.com/_Y6TXI0H-3qg/S54p8bQL9TI/AAAAAAAAATo/T0Iw9OG1oRo/s400/bobby-kotick-money-bags.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Guild baya kalabalık ise guzel bişi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 remote ah ne kadardı ki.. remote ah ile beraber geliyomus.. belki de feature zaten 1 dolardır.. bilemedim.. neyse ben almam ama guzel dusunulmus bi olay bence.. alan da gule gule kullansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 parasini gecitmde sahane bisey, eski guildumde sirf oyun disindan guild chati gorebilmek icin 20-30$ vermek istiyen, oyuna sirf chat icin girip idle takilan duzunelerce insan vardi, sosyal yonu agir olan aile olabilmis guildler icin cok iyi bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ircde oda acsinlar lan o zman, oyuna niye para veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 hay allah, bak biz bunu niye dusunemedik cahillik iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 iyi ki bana rastladin, yoksa para vericektiniz koticke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 blizzard dan artık farklı alanlara yatırım bekliyoruz, bir arge şirketi falan kurup marinelerin giydiği CMC Powered Combat Suiti falan geliştirsinler yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ben SVC istiyorum eve böle temizlik yemek falan yapsın evde takılsın, mutfak robotu kıvamında bilgisayar başından kalkmayan adamlar kapışır valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 scv mi diyorsun? http://img821.imageshack.us/img821/2968/scv.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 AOda bu guild chatı netten gorme 5-6 sene önce vardı yani WoWa gelmesi gayet normal AMA paralı olması elbette aradaki Blizzard farkı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Karea said: ben SVC istiyorum eve böle temizlik yemek falan yapsın evde takılsın, mutfak robotu kıvamında bilgisayar başından kalkmayan adamlar kapışır valla SCV dediğinden 2 tane üstüste koysan apartman gibi birşey olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Probe olayım diyorum. İşler kendiliginden warp olsun, sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar