Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 7 yılda çocuk doğup okuma yazma öğreniyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 kayip dediler geldim... 31 yasimi yeni doldurdum, acikogretim 3. sinifa direk gecisi yapip, uzerine master falan yapmaya kasmaya calismanin hayalini kuruyorum. matah bisey oldugundan degil, aman diyim kiymetini bilin diye soyluyorum. is, coluk cocuk ivir zivir derken bi yandan okumaya ve durumu toparlamaya calismak nefret bisey. kariyer anlaminda da baya iyi durumdayim ama bizim sektorun dandikligi, uni diploman yoksa kurumsal yerlerin hic biri yuzunuze bakmiyor.. vs vs.. ama kucuk yerlerde de iyi kazanabiliyorsunuz. iste iki ucu pislik degnek durumu.. ne olursa olsun, nasil yaparsaniz yapin, okuyun bence.. ise girerim, deneyim yaparim derseniz, para bi tatli geliyorki ahhh.. sonra cok vuruosun kafayi duvarlara.. ;) bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 said: yazık o 7 yıla said: 7 yılda çocuk doğup okuma yazma öğreniyor lan. ben uludağa gittiğimde mühendislik kantinini işleten Adem abi nişanlıydı diplomayı vs. almaya gittiğimde oturduk, çay içip muhabbet ediyoruz, bi velet geldi yanımıza. oğluymuş, okula yeni başlıyomuş o sene :D zararın neresinden dönersen kârdır muhabbetiyle avutuyorum kendimi. şimdi 3. sınıfım işte yeni bölümde, 4. sınıftan 1-2 ders falan alıyorum. her dönem 1-2 ders üstten ala ala biticek burası işte. bir şekilde telafi etmeye çalışıyorum :) @Seagle, adem abiyle tahsin abiye de selam bu arada heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ilk postu adam gibi okudum da simdi, hakketen muthis cesaret 7yildan sonra tekrar oss kasmak ben 23yasimda okulu bitircem diye kafami vuruyorum duvarlara. 1 sene tekrardan ossye girmesem bi de uzatmasam okulu 21de mezum olcaktim ne guzel. keske cekip duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ben de şimdi elimde diplomamı sallıyor olabilirdim, ki bişeyler tutup sallamayı çok severim ama baştan başlıyoruz bakalım ehi hayırlı olsun tunch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 kayıp senelerde uzman biri olarak derim ki. Aklına gelince çok can yakar. Yerli yersiz her yerde aklına gelebilir. Özellikle de girdiğin derste senden 5-6 yaş küçük insanlar varsa o zaman depresyona bile girebilirsin. Ne okula gidesin gelir ne de başka birşey. Tamam bölümünü sevmiyor olabilirsin ama kabul etmelisinki doğru düzgün bölümlerin birinde okuyorsun. Aynı bölümde okuyan 86'lı bir arkadaşım var, bitirdi ve şimdi istanbul'da kendine güzel bir hayat kurdu. Peki madem sevmiyordun sen gerçekten neyi bekledin 7 sene boyunca? Hani sevip bitirmekle uğraşsan anlayacağım atılmanı ama sevmediğin bir bölümde neden atılmayı bekledin? Umarım güzel olur senin için ama çok canı acıyor insanın haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 senko said: ilk postu adam gibi okudum da simdi, hakketen muthis cesaret 7yildan sonra tekrar oss kasmak ben 23yasimda okulu bitircem diye kafami vuruyorum duvarlara. 1 sene tekrardan ossye girmesem bi de uzatmasam okulu 21de mezum olcaktim ne guzel. keske cekip duruyorum. abi ne oluyo bu kadar erken mezun olunca ya, ben çözemedim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 para kazanıyosun erkenden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 21 erken degil cok aslinda +2 master +1 askerlik ekle 24 yasinda ise basliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 sene kaybı denmiş çağrıldığımı hissettim kahretsinki asla geri gelmicek o senelerim.ama işte hayat tamamen.benim hiç bir zaman kişisel sebeplerimden ötürü kaybolmadı yıllarım.ama işte aile büyük etken.bir insanın babası oğlunun hayatına taş koyarsa yapacak birşey yok.iyi adamlar başarılı adamlar kötü baba olmaya her zaman daha yakınlar.istisnalar vardır tabi.bir adamın sevdiği ve uğruna yaşadığı şeyler kendi>para>kendi eglencesi>kızı>...>oğlu olunca böyle oluyor şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler şarkısını dinleyin.ben öyle yapıyorum düşünmemek lzm.film şeridi gibi geçmişi düşünürsen üzülürsün.üzülürsen hevesin inancın enerjin yokolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 "roket adam" said: abi ne oluyo bu kadar erken mezun olunca ya, ben çözemedim yani ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 sinad said: Özellikle de girdiğin derste senden 5-6 yaş küçük insanlar varsa o zaman depresyona bile girebilirsin. Ne okula gidesin gelir ne de başka birşey. boyle salak triplere girmeyin sakin, cok klise olucak ama okumanin yasi yok. tabi gercekten istiyosan, istemedigin biseyi de zorla yapmanin hic anlami yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 abi bizim bölümde ( makina mühendisliği) 30, 40, 50 yaşında adamlar var. ciddi ciddi var yani. saçlar bembeyaz , kafada saç yok filan. niye böyle bişey yapıyolar bilmiyorum. o yaştan sonra bitse okul nolcak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 senin durum böyle değil gerçi. ama söylemek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ben de 4 yıl sonunda itü jeolojiyden istifa ettim, kalsam böyle 7. yıl atılırdım herhalde geçmiş olsun. ben össye girdim tekrar o ara, şu an yeni bölümde 3'e geçtim ve 4. yıl sonunda aksilik olmazsa bitecek gibi okul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 belki daha iyisi olacak senin için okul bırakmak atılmak falan kafaya takılacak seyler degil gibi yasam suruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 hazırda iş imkanın yoksa eğer pişman olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 aquila said: sinad said: Özellikle de girdiğin derste senden 5-6 yaş küçük insanlar varsa o zaman depresyona bile girebilirsin. Ne okula gidesin gelir ne de başka birşey. boyle salak triplere girmeyin sakin, cok klise olucak ama okumanin yasi yok. tabi gercekten istiyosan, istemedigin biseyi de zorla yapmanin hic anlami yok. sinifa girince herkes sana abi diyince ister istemez giriyorsun tribe. hele hocanin da yasi sana yakinsa bide okuyanlar senden 3-4 yas kucukse depresyona girilir iste o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 "roket adam" said: senko said: ilk postu adam gibi okudum da simdi, hakketen muthis cesaret 7yildan sonra tekrar oss kasmak ben 23yasimda okulu bitircem diye kafami vuruyorum duvarlara. 1 sene tekrardan ossye girmesem bi de uzatmasam okulu 21de mezum olcaktim ne guzel. keske cekip duruyorum. abi ne oluyo bu kadar erken mezun olunca ya, ben çözemedim yani ogrencilik kadar dandik bisi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 askerlik var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Bir an önce okulu bitirip askerlik gibi gereksiz birşeyden kurtulup hayata girişmek istiyorum kafa göz. Askerliğimin başlamadığı her gün cehennem gibi geliyor işkence bitmiycekmiş gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 senko said: ilk postu adam gibi okudum da simdi, hakketen muthis cesaret 7yildan sonra tekrar oss kasmak ben 23yasimda okulu bitircem diye kafami vuruyorum duvarlara. 1 sene tekrardan ossye girmesem bi de uzatmasam okulu 21de mezum olcaktim ne guzel. keske cekip duruyorum. +1 hele 2. girdiğin öss den daha düşük puan alınca tadından yenmiyor bu. 5. yılım yeni bitti mezun oluyorum işte annemler hala kafamı ütülüyo bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ya benimkiler utulemiyorda, keske utuleseler. Boyle sessiz kalinca cok daha fazla dokunuyor adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 evet o da fena dertleri içine atıp sigarasından fırt çeken bi baba canlandı gözümde. ama bu direk beyin loblarını zonklatıyo bazen. özellikle annem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Ya ailenize ne abi? Okuyan ya da okuyamayan siz değil misiniz sonuçta? Hayat da sizin hayatınız. Hani sana para harcıyorum diyip verdikleri harçlıkları, önünüze koydukları yemekleri falan sayıyorlarsa hiç acımayın öyle aileye zaten (ha ailenizin durumu çok kötüdür, kardeşinizin okuması, ailenizin rahata ermesi vs. size bağlıdır falan birşey diyemem tabii) Ben işte master yapıyorum bu sene, 87'liyim. Babam arada ben senin yaşındayken dükkan açtım falan diyor ama farkında değil ki onun dükkan açtığı zamanla şimdi arasında hayvani bir rekabet farkı var. (Belki de farkında) Bugün üniversite bitirme yaşı 22 en erken, hazırlık okudun, sınıfta kaldın 23-24 normal yaşlar okulu bitirmek için. 2 sene master yapıp üstüne askere gidip gelseniz zaten 25-26 hatta 27 yaşlarında sağlam bir kariyere başlayacak durumda oluyorsunuz. (hadi boşver master'ı 25 yine) Bu yaşlarda hata yapmak vs. normal şeyler, bu hatalar insanların bir kaç sene kaybetmesine vs. neden olabilirler ama eğer kişiler bu kayıplardan birşey öğrenebiliyorsa bence pek sorun olmamalı. Tamam 5 yıl çok önemli, binlerce lira kaybınız oluyor da varsın olsun, olmadıktan sonra kafaya dert etmenin de anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar