Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 di said: Oyun ici nick'ini veriyorsun, whitelist'e aliyoruz, sonra girince register oluyosun. O kadar. ._. Hmm. TyrannRedeagle ^_^ listeye alırsanız kazarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Redeagle said: di said: Oyun ici nick'ini veriyorsun, whitelist'e aliyoruz, sonra girince register oluyosun. O kadar. ._. Hmm. TyrannRedeagle ^_^ listeye alırsanız kazarız. ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 di said: Program adi verin cikarip upload edeyim. Hatta boyle linux konsolundan falan da calisabilecek bir java app falan olursa otomatize ederim her gece update olur map. Otomatize edeceksen bu var: http://www.minecraftam.com/mm.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 o çok abartı ya.. map'teki tüm npc'leri madenleri falan hepsini göstermesi bana çok fazla geldi. sadece world'u genel anlamda görüp, ne nerdeymiş, nereye ev kurmak lazım falan konusu için kullanıyorum ben mapviewer'ı. o yüzden overviewer oldukça işe yarıyor. neyse, serverda bile yokum, böyle dışardan ilave olmaya çalışmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Onlar kesin kapatılabiliyordur. Oyuncuları göstermesi iyi olur ama. Hatta şöyle bir şey varmış: http://postimage.org/image/20jfvxfr8/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Methral Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Sypro said: o çok abartı ya.. map'teki tüm npc'leri madenleri falan hepsini göstermesi bana çok fazla geldi. sadece world'u genel anlamda görüp, ne nerdeymiş, nereye ev kurmak lazım falan konusu için kullanıyorum ben mapviewer'ı. o yüzden overviewer oldukça işe yarıyor. aynen ya kimin evi nerde açısından daha açıklayıcı oluo.. sona bri "benim eve geh" dediinde koordinat ver diip dört dolaşmıosn. bu arada açıklık getirim dedim de. benim açımdan bi kıskanma söz konusu diil yani isteyen ieconomyde milyonlar yapsn yada dia blocklardan ev yapsn kendine ama zırt pırt ilgi açı gibi "bakın bakın nettim, off aştım ben.. siz hala sürünün" demesn yani.. işsiz ergen derim söverim banlanma pahasına sdsdfg map olayı misal bi bakın bunada mesela derim: http://142.176.58.46:8123/ player gösterio ii güzel ama chat eklemeleri gereksz olmş.. oyundakilere ip'niz nick olarak görünüo sölim. spamlemeyin drek yazık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Methral Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ya ayrıca ilgisi olmayanlardan çok özr dileyerek kin kusucam da.. birinin ağaç evi etrafındaki btün ağaçları, sadece yerden ulaşılabilen yerine kadar kesip yerine ağaç dikmemek te ayrı bi .................... olsa grek. seviyeyi bozmıyım o kadar da, siz doldurun arayı kafanıza göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Onu yapan dingilin kim oldugunu ben de cok merak ediyorum. Resmen pic etmis yaptigim yeri. Adam agac evin altindak agaci bile kesmis goturmus lan. Bu kadar denyo olunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 methral senin ev neredeydi? hani biz dün gece3-4 gibi ben yedş, acdervis flaan 1100 e 400 gibi bir yerlerde bir ağaç katliyamina giriştikte, ağaç ev olsa falan görürdük diyorumda, yanlışlıkla biz mi yaptık diyecektim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 BonePART ida whiteliste eklesenize. Bide ip ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Soimyr said: methral senin ev neredeydi? hani biz dün gece3-4 gibi ben yedş, acdervis flaan 1100 e 400 gibi bir yerlerde bir ağaç katliyamina giriştikte, ağaç ev olsa falan görürdük diyorumda, yanlışlıkla biz mi yaptık diyecektim? Kale giris kapisinin tam karsisinda, tepesinde uzayip giden yarim bi agac ev var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 BonePART said: BonePART ida whiteliste eklesenize. Bide ip ney? Ekledim hacim. 212.68.36.6 da IP adresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 yok o zaman biz değiliz di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 evet aynen biraz temizlik vakti geldi. Ayın 23ü(cuma) günü saglam bir temizlige girisicem kale cevresinde saat 8 civari. o zamana kadar evlerinizin girisine sagina soluna etc bi sign koyun nickinizi yazin yikma yazin fln. SIGN GOREMEDIGIM TUM yapilari ucurucam haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bu arada sphax purebd 256 kurdum çok güzel texturelar ya http://www.planetminecraft.com/texture_pack/sphax-purebdcraft-x256-v0658-for-mc17/ http://sphax.imgur.com/minecraft__sphax_purebdcraft#RbVio , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Methral Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 BonePART said: bu arada sphax purebd 256 kurdum çok güzel texturelar ya http://www.planetminecraft.com/texture_pack/sphax-purebdcraft-x256-v0658-for-mc17/ http://sphax.imgur.com/minecraft__sphax_purebdcraft#RbVio 128'de memory hatası geliodu 5dkda bir.. (64 bit w7, 4G ram bu arada) 64lük pack yükleyince külliyen kalktı gibi bişe... Hell yeah GrimBoss. Biraz disiplin zamanı gelmişti.. bu arada chazın beaz villasının arkasındaki cobbletower kimindi bilemedm.. kapıya da lever yapmış basınca giriş çöküo. Allahtan yemedm. altı üstü gezip bakim die gidicekti btün ganimet. girme yaz, sonra göçert milleti bari yuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ya nette sorun olduğu için giremiyorum günlerdir, aklıma da güzel şeyler gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Benim de net yok evde, bağlanınca çok feci seyler yapicam bina olarak sdf Kalenin arkasında bi yerde kumsal yapiyorum ona dokunmayın lan ehüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 o kumsal senin mi benim brick evin karşısında :) çok abartılı şeyler yapmayın ha evimin otantikliği bozuluyo dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 server'da kimsecikler yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 2 saate evdeyim ve sonra serverdayım sabırsızlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 duvarında Allah yazan ravine bulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ben gelcem de napcam gelnce die dusunuorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 7thBreath said: duvarında Allah yazan ravine bulduk. sığmayacak diye L'lerin kuyruğunu minik minik yapması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar