Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Phyx

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Humble Bundle'in promosyonuyla girdim. Oyun hakkında hiç bir fikrim yoktu. Güzel güzel ağaç kesiyordum. Gece oldu, zombiler çıktı, annneeeee diye bir dağa kaçtım, aşağıya tünel kasıp üstünü örttüm. Sonra dağın öteki tarafına tünel kazdım. Ben tüneli bitirene kadar kaç gündü geçti bilmiyorum ama çıkınca üzerime iki örümcek atladı, öldüm. Kimse bana canavar çıkacak dememişti =(

Bu da Minecraft öyküm. Tekrar oynasam mı diye düşünüyorum şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Humble Bundle'in promosyonuyla girdim. Oyun hakkında hiç bir fikrim yoktu. Güzel güzel ağaç kesiyordum. Gece oldu, zombiler çıktı, annneeeee diye bir dağa kaçtım, aşağıya tünel kasıp üstünü örttüm. Sonra dağın öteki tarafına tünel kazdım. Ben tüneli bitirene kadar kaç gündü geçti bilmiyorum ama çıkınca üzerime iki örümcek atladı, öldüm. Kimse bana canavar çıkacak dememişti =(

Bu da Minecraft öyküm. Tekrar oynasam mı diye düşünüyorum şu an.

ilk oynayış için peaceful'a getirebilirsin.
gece dışarda ve maden kazarken karanlık mekanlarda yaratık spawn oluyor.

oyunu ezberlemiş birisi için ilk gün hemen her şeyi yapmak çok kolay oluyor da,
ilk oynayışta "hmm nasıl maden kazacağız, hmm nasıl ağaç keseceğiz" derken zaten gece oluyor, yaratık geliyor öldürüyor :P
Sosyal ağlarda paylaş

gerge, ilk geceyi atlatma üzerine tutoriallar oluyor, ben de bi tanesini izleyip girmiştim oyuna
aa koymuşlar zaten tıtıtıt.

applev0dka said:

abi sadece 2-3 kisinin oynayabilcegi bir server kurmak icin nasl bir pc ye ihtiyac var ?

bide orjinal oyun gerekir mi ?

aynı amaç için bi server açtım, online sayısı 5'e çıktı bi ara gene de bişey olmadı
bilgisayarım iyi sayılır ama çok da dehşet bişey değil (şair burda bilgisayarının özelliklerini vermekten ustaca kaçınıyor çünkü tam bir nub) bence sen de en azından bi server kurmayı dene, zaten kısa sürüyor zor bişey değil. craftbukkit diye bişey kullanıyorum ben, hatta şöyle bişey bile var http://forums.bukkit.org/threads/craftbukkit-auto-installer-beginners.26555

yalnız indirdiğin dosyayı bi antivirüsten filan geçir, sonra bişey olursa bana çatma euh. gerçi ben elimdeki 948 versiyon serverdan baydığım için update etme amacıyla çektim o exe'yi ve kurdum, henüz bi terslik çıkmadı

ayrıca orijinal oyun gerekmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

pff scaling yüzünden istanbulda boğaz bile yok hani yapsalar da 2 blok olurmuş zaten. Hayallerimi yıktılar oynamıyorum. Değmez yani, anca everesti nasıl yapmışlar merakına falan indirilir. Ya da daha iyisini yapar birileri, daha büyük scale'i olan, multide şehirler yapılmış olanını indirir gezeriz 2 sene sonra falan
Sosyal ağlarda paylaş

Valla benim için önemli bone :) Birkaç tane doğal güzellik sadece görmeye değer, onları da koca haritada görmeye kasamadım. Mağaralar falan açısından hala başarısız o yüzden MC oynamak da zor bu haritada. Yeni harita yarattım direk cave yakınında başladım şansıma, güzel ev falan yaptım mutluyum :)
Sosyal ağlarda paylaş

onlar da sırf istanbul since 1453 tribi yaşayacağız diye 1:1 kasamazlar, bunu da biliyorsun herhalde.

şu haliyle bile everest 121 blok yüksekliğindeymiş. 1:4500'den bahsediyorlar.
hani illa 1:4500 olmasa da 1:100 yaptın diyelim 6000 blok felan gerekicek ki oyyun kaldırmaz öyle bişiyi.

10tb felan bişi olur herhalde bi de map.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben işte daha büyük ölçekli hayal etmiştim, bu beklediğimden çok çok küçük ölçekli olmuş o yüzden hayal kırıklığına uğradım. Yani zaten tanıyabileceğim birkaç tane doğal yer var, biri de İstanbul boğazı. Onun olmaması sinir etti. Ve 1.8 gel artık geel böhühühüh :(

tamam bone tamam :) o değil de everest kaç mil yüksekliğinde? 121 mil var mı? yok. Yani bazı doğal güzellikler için scalingi bozmuşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...