Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Humble Bundle'in promosyonuyla girdim. Oyun hakkında hiç bir fikrim yoktu. Güzel güzel ağaç kesiyordum. Gece oldu, zombiler çıktı, annneeeee diye bir dağa kaçtım, aşağıya tünel kasıp üstünü örttüm. Sonra dağın öteki tarafına tünel kazdım. Ben tüneli bitirene kadar kaç gündü geçti bilmiyorum ama çıkınca üzerime iki örümcek atladı, öldüm. Kimse bana canavar çıkacak dememişti =( Bu da Minecraft öyküm. Tekrar oynasam mı diye düşünüyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 tool yapmayı öğren, ilk geceyi atlat, sonrası über süper basit devam edicek. yeri gelmişken sorayım: 188.132.163.128 'den girip şifre falan oluşturdum ama build için iznim yok. kim veriyo bu izinleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 gerge, paul un tutoriallarını izle :) http://www.youtube.com/watch?v=0VWnQHS-ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 BU NE LAN ABOOO http://www.youtube.com/watch?v=BHxduNH5kVY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 onda bir portaldan diğerine geçerken taşınma yöntemi uygulanmış sanki. sanırım şu daha iyi: http://www.youtube.com/watch?v=RlyADbdPbUA&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 GERGE said: Humble Bundle'in promosyonuyla girdim. Oyun hakkında hiç bir fikrim yoktu. Güzel güzel ağaç kesiyordum. Gece oldu, zombiler çıktı, annneeeee diye bir dağa kaçtım, aşağıya tünel kasıp üstünü örttüm. Sonra dağın öteki tarafına tünel kazdım. Ben tüneli bitirene kadar kaç gündü geçti bilmiyorum ama çıkınca üzerime iki örümcek atladı, öldüm. Kimse bana canavar çıkacak dememişti =( Bu da Minecraft öyküm. Tekrar oynasam mı diye düşünüyorum şu an. ilk oynayış için peaceful'a getirebilirsin. gece dışarda ve maden kazarken karanlık mekanlarda yaratık spawn oluyor. oyunu ezberlemiş birisi için ilk gün hemen her şeyi yapmak çok kolay oluyor da, ilk oynayışta "hmm nasıl maden kazacağız, hmm nasıl ağaç keseceğiz" derken zaten gece oluyor, yaratık geliyor öldürüyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Şimdi böyle diyorsan creeperı görünce bir daha oynamazsın =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 gerge, ilk geceyi atlatma üzerine tutoriallar oluyor, ben de bi tanesini izleyip girmiştim oyuna aa koymuşlar zaten tıtıtıt. applev0dka said: abi sadece 2-3 kisinin oynayabilcegi bir server kurmak icin nasl bir pc ye ihtiyac var ? bide orjinal oyun gerekir mi ? aynı amaç için bi server açtım, online sayısı 5'e çıktı bi ara gene de bişey olmadı bilgisayarım iyi sayılır ama çok da dehşet bişey değil (şair burda bilgisayarının özelliklerini vermekten ustaca kaçınıyor çünkü tam bir nub) bence sen de en azından bi server kurmayı dene, zaten kısa sürüyor zor bişey değil. craftbukkit diye bişey kullanıyorum ben, hatta şöyle bişey bile var http://forums.bukkit.org/threads/craftbukkit-auto-installer-beginners.26555 yalnız indirdiğin dosyayı bi antivirüsten filan geçir, sonra bişey olursa bana çatma euh. gerçi ben elimdeki 948 versiyon serverdan baydığım için update etme amacıyla çektim o exe'yi ve kurdum, henüz bi terslik çıkmadı ayrıca orijinal oyun gerekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 denemek isteyen varsa 15'ine kadar beleş: 4e7443dea8384a6humble89419751c4044a888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 http://lo-ping.org/2011/05/29/earth-mapped-to-minecraft-to-scale/ şurda birebir dünya haritası varmış 3.5 gb kurup denemek isteyen varsa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 450mb diyo. Açınca 3.5gb tabi de. İndiriyorum şimdi, kasar mı ki bilgisayarı bu? Yani oynayabilir miyim bu haritadan? Bir de nereye atmam lazım extract edince biliyor musunuz? Boğaza 2 köprü kurup 1 de yeni kanal açacağım, bekle beni istanbul! sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bilmiyorum işte orda kurduk oynuyoruz felan demişler çok büyükmüş, şehirler varmış, 1 küp 1 metreye denk geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 okuyorum ben de şimdi, indi zaten dosya. Bakarım 1-2 saate de çalıştırabilirsem rapor veririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 vay anasını merak ettim Gibbergabber said: Bet you can’t go to North Korea lol .minecraft klasörünün içinde saves klasörü var bu arada oraya atıyosun world savelerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Norak said: 1 küp 1 metreye denk geliyormuş. normalde öyle ama bu haritada 1 küp 1 mile eşit filan demiş orda biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 1 kilo metre mi daha ağır yoksa bir kilo mil mi? Peki 1 kilo küp? 3 lolipop? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 pff scaling yüzünden istanbulda boğaz bile yok hani yapsalar da 2 blok olurmuş zaten. Hayallerimi yıktılar oynamıyorum. Değmez yani, anca everesti nasıl yapmışlar merakına falan indirilir. Ya da daha iyisini yapar birileri, daha büyük scale'i olan, multide şehirler yapılmış olanını indirir gezeriz 2 sene sonra falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 istanbul boğazı çok önemli, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Valla benim için önemli bone :) Birkaç tane doğal güzellik sadece görmeye değer, onları da koca haritada görmeye kasamadım. Mağaralar falan açısından hala başarısız o yüzden MC oynamak da zor bu haritada. Yeni harita yarattım direk cave yakınında başladım şansıma, güzel ev falan yaptım mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 benim buzdenizinin ortasındaki istasyon evin yanında bi magara var bitmio kocaman sdf bide denizin altında hep, sıkılınca yukarı kazıpta çıkamıyorsun öle kolay, üstü deniz, onun üstüde buz lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 onlar da sırf istanbul since 1453 tribi yaşayacağız diye 1:1 kasamazlar, bunu da biliyorsun herhalde. şu haliyle bile everest 121 blok yüksekliğindeymiş. 1:4500'den bahsediyorlar. hani illa 1:4500 olmasa da 1:100 yaptın diyelim 6000 blok felan gerekicek ki oyyun kaldırmaz öyle bişiyi. 10tb felan bişi olur herhalde bi de map. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Ya ben işte daha büyük ölçekli hayal etmiştim, bu beklediğimden çok çok küçük ölçekli olmuş o yüzden hayal kırıklığına uğradım. Yani zaten tanıyabileceğim birkaç tane doğal yer var, biri de İstanbul boğazı. Onun olmaması sinir etti. Ve 1.8 gel artık geel böhühühüh :( tamam bone tamam :) o değil de everest kaç mil yüksekliğinde? 121 mil var mı? yok. Yani bazı doğal güzellikler için scalingi bozmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ulan şu mağaralara giriyorum giriyorum, sonra bitsin istiyorum kaybolcam yeter bu ne. Daha suya yakın seviyedeyim bi tane redstone görmedim ama mağarada 4 saatim geçti eşşek kadar mağara adanın altı tamamen mağara çıktı ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 buzla beraber kulalnılabilen ışık kaynağı lazım, buzdan ev yapıyorum meşale koyamıyorum, eriyo ev :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ben onun pluginini yükledim multiplayer için, single player için kesin modu falan vardır onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar