Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 hangi texture packi kullanıyonuz bakim? muhtemelen 10 kere yazılmıştır ama hiç gidemicem sayfalarca geri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Xenocide said: hangi texture packi kullanıyonuz bakim? muhtemelen 10 kere yazılmıştır ama hiç gidemicem sayfalarca geri sdf http://forum.paticik.com/read.php?35,5651299 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 abi birisi bana oyunu satın almadan upgrade yapmayı ve beleş multi oynamayı pmden anlatabilir mi detaylı olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 benim uğraşıp yaptığım gizli geçitleri bok eden biri var. yakarsam oyucam. shewky yine sen değilsindir umarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Minecraft'a %100 realistik texturepackler gitmiyor, Jhon Smith'in Semi-Realistic HD Texturepackleri bence epic, daha iyisini görmedim. 1.6x versiyonlara update edilmiş, son versiyon. Download: http://www.planetminecraft.com/texture_pack/johnsmith-texture-pack-32x32-v73-with-customizer/download/file/67415/ HD Textureler bazen yüklenmeme veya eksik gösterme sorunu yaratabilir. Onun için; HD Texture Fix programini calistirip patchlerseniz sorun ortaran kalkacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Japon evi yapıyom ben, içine ağaç falan koycam, çati için kullanabileceğim siyah, duvar için kullanabileceğim ince ve beyaz bloklar, ev alanı içindeki göletlerin kenarına koyabileceğim farklı görünümde ağaçlar falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Sanırım şunu kurcam: http://hubpages.com/hub/Nagareru-Japanese-Minecraft-Texture-Pack-16-x-16 Yalnız merak ettiğim iki nokta var. Birincisi, multi oynarken görünüşümüzü nasıl değiştiriyoruz? Skin'i değiştirdiğimiz zaman diğer insanlar da görebiliyo mu o skin'i? Aynı olark texture'larda da mı var, yani benim kendi texture pack'imle koyduğum bloklar benim texture'larımla mı gözüküyo, yoksa kimde hangi texture pakedi kuruluysa ona göre mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 mp icin texture olayini minecraft.net adresinden (satin almissan) yapanzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Kojiroh said: multi oynarken görünüşümüzü nasıl değiştiriyoruz? abi bunu ben de merak ediyorum çünkü benim skinim değişik ve ben hiç değiştirdiğimi hatırlamıyorum asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 oyununuz orijinal ise minecraft.net ten yapıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Tamam uzatmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 napcan abi görüşü? evinde oturup rakı mı içiosun? madenden çıktığı yok kimsenin zaten fıtı fıtı kazıp duruyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 abi şimdi 1.6.5 sürümü yükledim.ama orjinal değil.multi oynanırmı oynanmazmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 1.6.6 gerekiyor server o şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 grim gelsinde su yetki olaylarni bir duzenlesin ya.. bide bone block'lari kitlemeyi denedim senin altin ev icin.. yok olmuo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 force update yap 1.6.6 ya update eder. girersin böylelikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Abi merkezi dağıtmışsınız, ağaçları falan temizlemişsiniz, nedir durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 IP yi verin geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 server'da cok sakat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 çok sakat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 çocuklar uyuduktan sonra girilcek artık server'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 servera piston mod eklendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 reality mode var bizde :D gercek olmayan seye ucube diyoruz disliyoruz yiklmasni talep ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 beyler niye blackliste aldınız beni? oyuna giremiyorum you are not white listed on this server diyor? edit: bi dakka serverda mı bişi var yoksa ben update ettim diye mi giremiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 en son çıkan versiyon 1.6.6 zaten, server da 1.6.6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar