Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Phyx

Öne çıkan mesajlar

lağn ben de gelmek istedim bi an, pm'den şöyle "güzel yollarla" nasıl hallederim, IP felan detayları ulaştırsanıza bi

kuramadım bile lan oyunu;

After copying the entire .minecraft folder into %appdata% (it has to be named EXACTLY that)

%appdata% bu nerdeki anasını satim, appdata klasörünü biliyorumda içinde local var, roaming var. nereye koycam lan nası çalışcak bu !
Sosyal ağlarda paylaş

Cystein said:

aga uraşamammmmmmz.
benim oyun orjinal. sizin öyle pirate olaylarınıza girersem bozabilirim gırabilirim diye ellemiyorum. 1.6 olunca basar bombalar patlatırım ben

bahah sanki biz orjinal gullanmioz düdük :D nese cok agladiniz dayanamadim babacan ruhlu bi adamim ben.. 1.6.6 version ile girebilirsiniz servera su anda
Sosyal ağlarda paylaş

Grimnax said:

Beyler su anki hosterimizdeki problemlerden dolayi server deiştirdik (yine asdkjlasd) 188.132.163.128 ip den ulasabilirsiniz servera. McMmo statlari falan filan herbisey yerli yerinde kaldii yerden devam ediyor ve komutlarda yasanan aksakliklar kalmadi. Piston mod istedünüz onuda yükledim daa napim lan asdlşkj

Ip : 188.132.163.128
Whitelist kapali version hala 1.5 oyunicinde Builder yetkisi almaniz gerekiyor. Adminlerden hicbiri online degilse [email protected] MSN, grimbit XFIRE adreslerinden ulasabilirsiniz bana.

her sayfaya konulsun mu
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...