Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 kabul edin artik ya sizde benim kadar egleniosunuz asşdkja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 lağn ben de gelmek istedim bi an, pm'den şöyle "güzel yollarla" nasıl hallederim, IP felan detayları ulaştırsanıza bi kuramadım bile lan oyunu; After copying the entire .minecraft folder into %appdata% (it has to be named EXACTLY that) %appdata% bu nerdeki anasını satim, appdata klasörünü biliyorumda içinde local var, roaming var. nereye koycam lan nası çalışcak bu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 başlat->çalıştır %appdata% yap oraya gidiyor zaten sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 1.6 serverı açıldı mı? singledaki eşyalarımız taşınmıyor di mi, sıfırdan kasıcaz serverda? ona göre gelicem, boş inventory'le başlıyım güzel olur. eğer inventory de taşınıyorsa, önce bir düzeltiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 yok itemler servere bagli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ggeleyim servera o zaman, ip neydi bağlanıp binalar dikeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 1.6 olduk mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 daha olmadık. 1.5 kurmak icinde bikac sayfa once bi postum var orda gerekli bilgi var heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 iyide niden 1.6 yapmıosnz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 siz 1.6 yapın biz downgrade etmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 beyler anlatamiorum sanirim haha vanilla minecraft kuramioruz zira gram koruma kalmior serverda. essentials ciktigi an gecirecem saat bası kontrol ediorum cıktımı die. hayir downgrade yapmak o kadar zor bisey deil ya bi 5mblik bir rar dosyası heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 downgrade yaptıktan sonra tekrar upgrade yapmak mı yapacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 aga uraşamammmmmmz. benim oyun orjinal. sizin öyle pirate olaylarınıza girersem bozabilirim gırabilirim diye ellemiyorum. 1.6 olunca basar bombalar patlatırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 O kapana kimler girmedi... :D http://ressim.net/s/upload/9dac098c.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Cystein said: aga uraşamammmmmmz. benim oyun orjinal. sizin öyle pirate olaylarınıza girersem bozabilirim gırabilirim diye ellemiyorum. 1.6 olunca basar bombalar patlatırım ben bahah sanki biz orjinal gullanmioz düdük :D nese cok agladiniz dayanamadim babacan ruhlu bi adamim ben.. 1.6.6 version ile girebilirsiniz servera su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 EVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Grimnax said: Beyler su anki hosterimizdeki problemlerden dolayi server deiştirdik (yine asdkjlasd) 188.132.163.128 ip den ulasabilirsiniz servera. McMmo statlari falan filan herbisey yerli yerinde kaldii yerden devam ediyor ve komutlarda yasanan aksakliklar kalmadi. Piston mod istedünüz onuda yükledim daa napim lan asdlşkj Ip : 188.132.163.128 Whitelist kapali version hala 1.5 oyunicinde Builder yetkisi almaniz gerekiyor. Adminlerden hicbiri online degilse [email protected] MSN, grimbit XFIRE adreslerinden ulasabilirsiniz bana. her sayfaya konulsun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 olum ne sadist oyun bu saatlerimin içine etti=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 grimnax'a çok teşekkür ediyorum serverı 1.6.6'ya çıkarttığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 hapis günlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Grim için gelsin; 18+ http://dl.dropbox.com/u/18366514/2011-06-02_18.12.50.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 reklam yapmış olalım, grimnax ile minecraft serverı, çok zevkli. siz de geç kalmadan yerinizi alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ben de geliyorum nickim burdakiyle aynı. NOOBUM HA ONU BİLİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Bone said: reklam yapmış olalım, grimnax ile minecraft serverı, çok zevkli. siz de geç kalmadan yerinizi alın. Giderken sağda, gelirken solda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar