Regalya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 bi sürü süt gibi bembeyaz şeker gibi hatun dolu oh oh yeah(blackpool,manchester,london) ama baya bi çiko hatuna denk geldim over all gideri var çoğunun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 çatık olur kaşları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 pics yok daha kızlara "hey allison i want to take a photo" diyemem... kafayı bulsunlar hele @vuvuzela: international relations and politics Kızları çok pis içiyorlar beyler bilginzde olsun.Eli ayağı falan kaybedenler bollukta.İngilizcesi iyi olan çok rahat götürür kız. Bide tomb raider'ın etli kemikli halini bulduk.kız bildiğin oyundan cıkmış uzun saçlar arkada incecik falan Şişko falanda değiller hani şu an bizim katta 2 koridor var 15-16 kişiyiz bi tane Red'in attığı gibi bi kız var..diğerleri öyle obez falan değil konudan alakasız 2 oda yan tarafımızda rum kalıyor lan böyle mavili helenic gibi bi bayrak astı şerefsiz karı pencereye bize kktc ve tc bayrağı lazım!! Arkadaşın babası 3-4 gün sonra getirecek diyoğ du bakalım. Reporting live from Canterbury/England. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 toggie said: nesi cirkin be, valla avrupa'da isveclilerden sonra en guzel ırk bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 pics or didn't happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 İngilizler baya çirkin gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 abi ingilizler bence de avrupa'nin rahat en cirkini de, guzelleri guzel oluyo allah icin evet ,aksan guzel bir de. slav > iskandinav > alman > fransiz > * > ingiliz ingilizlerin guzel kizlarinin kiz nufusunun 100% unu olusturdugu yer icin avustralya'ya gitmeniz lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Pics. için mingleville ye bakın yeter yahu :D . Her tür ingiliz mevcut :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 abi almanlar ingilizlerden daha şişman. ayrıca avrupa'nın en çirkini nasıl oluyor yahu bunlar. ispanyollar, italyanlar falan daha mı guzel diyosunuz yani? macaristan falan derseniz hak veririm de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 toggie ben gidiyorum 25 ekim'de, bana msn atsana özelden birşeyler sorcam işin yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 sipeys bella ile mi takilmaya gidiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 evet abi londra'ya gidip bella ile takılıcam, planım bu. TÖVBE YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 sen degil miydin bisiler anlatmıstım birilerine ben ama. neyse du bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 evet evet benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ingiltere kızı nedir bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 british cock sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ingiliz kadınları garip hakkaten. 5 yaşımdan beri tanıdığım kardeşim bellediğim ingiliz yazlık komşularım var. 4 kardeşler. 3 kız 1 erkek. kızlardan biri sarışın 90-60-90 bildiğin süt gibi bir hatun, bitanesi bildiğin 900-600-900 esmer suratına bakmaya korkarsın... diğeri de ikisinin tam karışımı, ortası. yani aynı kadının içinden böyle farklı 3 varlık nasıl çıkmış anlamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 İngiliz kızları güzeldir Source: kıçım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Penthesilea said: slav > iskandinav > alman > fransiz > * > ingiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 en iyi kız ölü kızdır. soğuk soğuk hmppfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Longshanks said: Penthesilea said: slav > iskandinav > alman > fransiz > * > ingiliz almanı çıkartıp yerine japon neyin koyarsak güzel bir sıralama olabilir. bir de fransızlar slavlardan sonra gelebilir bence. ayrıca ingilizlerin kadınlarında da erkeklerinde de bir göt çene mevcut ya da burunların ucunda hafif bir bölünme var . ki bende buna uyuz oluyorum.bildiğin sinir bozucu bir görüntü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 senko said: en iyi kız ölü kızdır. soğuk soğuk hmppfs Sonra bana diyorsun 4chan'dan kopup gelmiş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 yok yok selçuk öyle şeyler yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 japon kızı mı? meh... çekikler çekici gelmiyor nedense. çekler çekicidir ama. imdat çekici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 büyük memeli çekikler güzel, gerçi bütün büyük memeli kızlar güzel. ama çekikler büyük memeli ve minyon oldukları için daha bi güzel. çok meme dedim pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar