Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korku imparatorluğu mu? Yok canııım olur mu öyle şey...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bilim filan derdiyle türkiyede işin zor :P zaten yarım yamalaktı, daha çok üniversitede hocaların birbirlerine ego gösterisi dışında herhangi bi olay yok bi de zaten kendimizi dünyaya rezil edişimiz de var darwin'i kapak yapamayan tübitak'la

hukuk, güvenlik desen pkk davul zurnayla karşılanıyor, ergenekon 2 senedir kafasına göre insanları tutukluyor. ki koskoca 2 sene geçmesine rağmen hala hiç biri hakkında yargı süreci başlatılamamıştır. sadece hükümet karşıtı insanları hapse atmak için icat edilmiş bi olay (ki bu siyasal darbedir, sayın askeri darbe karşıtları :)) gel gör ki diğer taraftan denez feneri olayının esamesi okunmuyor. oyle işte :P

neyse girmicem demiştim bu muhabbetlere, dayanamadım :P
Mesaj tarihi:
Sam said:

Rewendor said:
şu yorum hakikaten epic fail ya..

tamam bir görüşün karşıtı ya da arkasında olabilirsiniz de, hani savunacaksınız diye mantığınızı komple kapatmayın biraz bi sözlerinizi düşünerek savunun.

yazımla ilgili birşey mi diyecektin rew? eksik kalmış çünkü sanırım. :p

Viktor yazdı diye tekrarlamak olmasın diye yazmamıştım.

Şimdi bir insan yuhalanır ya da yuhalanmaz. Yuhalamak ayıp olabilir ya da haklı tepki olabilir, bunlar tartışılır. Ama konuyla alakalı şeyler değil. Ortada bir suç yok, bir hakaret/küfür yok, bir saldırı, fiziksel bir temas, bir şiddet girişimi yok. Bir zarar verme, hasar yok. Hani ortada en ufak bir durum yok. Ama bu insanlar sırf tepki dile getirdiler diye teker teker TV kayıtlarından bulunuyor, araştırılıyor, ve gözaltına alınıyor. Hayır bi bunlar arasında habere göre çocuk da var.

Şimdi böyle bi durum hangi siyasi durum olursa olsun rezalettir, baskıdır. Ama senin yorumun konuyla alakalı olmadığı gibi, üstelik bir de adamları aşağılar, alttan alttan yapılanı "sırf bu adamalr senin görüşüne karşılar diye" savunur şekilde.
Mesaj tarihi:
abi siz durumu hala tayyip erdoğana indirdiniz.bukadar dar bakmayın.

ben tc başbakanı dedim cumhurbaşkanı dedim.bu kişier necdet sezer ve kılıçdaroğlu olsaydı burda buram buram yobaz türkler diye bağırıyordu çoğunluk.kendinizi inkar etmeyin beyler.objektif bakın.devlet erkanından bahsediyorum parti lideri değil.
Mesaj tarihi:
mardox said:

biraz okumuş eğitim görmüş insanlarız, rica edicem bişeyi savunurken eskiden onlar da boyle yapıyodu demeyin ya. yani boyle bişeyi dile getirmeyin bile.

akp'yi savunmak için tek yol bu, çünkü savunulacak hiç bir yanı yok.

"e ama eskiden be böyle idi ki bu" dersin, tek çözüm yolu :)
Mesaj tarihi:
beyler siz hala işin makarasındasınız at gözülüğünü çıkartın.böyle yobaz hareketler yapıldıkca ülkemize organizasyon gelmez.

hala 17 yaş fanatik siyasi gençler gibi konuşuyorsunuz.bırakın tayyip erdoğanı onu bunu devletin adı geçiyor orda tc başbakanı diye çağırılıyor.sevsenizde sevmesenizde olarak sizin başbakanınız cumhurbaşkanınız.sizi temsil ediyor.komik komik konuşmayın
Mesaj tarihi:
dünyanın her ülkesinde cumhurbaşkanı da başbakan da yuhalanır. Belki diplomatik olarak dokunulmazlık veriyor konumu ona, ama halk tepkisine karşı dokunulmazlık vermiyor. ABD'de de Obama'yı Bush'u yuhalayan milyonlar vardı. İngiltere'de zaten bu olay çığrından çıkmış durumda, İtalya'da Berlusconi'nin başına gelenleri saymıyorum bile.

Başbakan olması tepki görmeyeceği anlamına gelmiyor.
Mesaj tarihi:
Yazdığın hiç bir seyin fislnme konusuyla alakası yok turkceplease. Anladık dogru bulmadın yuhalamayi. Biz o konuyu geçtik herkes fikrini söyledi zaten. 40 kere aynı şeyi söylemene gerek yok höh be
Mesaj tarihi:
Turkceplease said:

abi siz durumu hala tayyip erdoğana indirdiniz.bukadar dar bakmayın.

ben tc başbakanı dedim cumhurbaşkanı dedim.bu kişier necdet sezer ve kılıçdaroğlu olsaydı burda buram buram yobaz türkler diye bağırıyordu çoğunluk.kendinizi inkar etmeyin beyler.objektif bakın.devlet erkanından bahsediyorum parti lideri değil.

bu muhabbet eskimedi mi? yiyim onun devlet erkanlığını lan. ben seçmişim adamı.
Mesaj tarihi:
Turkceplease trollmüsün arkadaşım ?
lisleli gibi rant yapmak nedir yahu şunu yapıyorsunuz bunu yapıyorsunuz /atar /atar /cpt.Obvious
başbakan olarakmı çağırılıyor hadi be!?
Mesaj tarihi:
Sorun orda ben o adama bu devlet erkanlığını yakıştıramıyorum. Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı yapamayacak kapasitede insanlar.
Mesaj tarihi:
bakın dünyaya nasıl rezil olunur.

http://www.slamonline.com/online/nba/2010/09/fiba-dancers-banned-from-turkeys-games/
said:

Due to cultural and religious reasons, the host country for the World Championship tourney has told the dancers to halt their show. Reports the AP: “The Red Foxes have been told to stop performing in games involving the host country because their risque costumes and routines are offensive to the nation that is nearly entirely Muslim. Islam prohibits women from exposing their skin in public. Basketball’s governing body said Wednesday the ban was not its decision. Secretary general Patrick Baumann said he wants entertainment to be part of the games, but ‘if it needs a little bit of adjustment that is fine with us.’ Performers wore long pants Wednesday during a game between the United States and Iran. Iranian officials had turned their backs when the dancers, who usually wear tiny shorts or skirts, performed in earlier games. The Red Foxes, a professional dance team from the Ukraine, will still perform at other games in Ankara. ‘The dancers bring much fun and joy to fans watching games and help to create a vibrant, happy atmosphere in the arenas,’ Baumann said.”

http://www.nba.com/2010/news/09/01/dance-team-banned.ap/index.html
said:
The Red Foxes have been told to stop performing in games involving the host country because their risque costumes and routines are offensive to the nation that is nearly entirely Muslim. Islam prohibits women from exposing their skin in public.
Basketball's governing body said Wednesday the ban was not its decision. Secretary general Patrick Baumann said he wants entertainment to be part of the games, but "if it needs a little bit of adjustment that is fine with us.''
Performers wore long pants Wednesday during a game between the United States and Iran. Iranian officials had turned their backs when the dancers, who usually wear tiny shorts or skirts, performed in earlier games.
The Red Foxes, a professional dance team from the Ukraine, will still perform at other games in Ankara.
"The dancers bring much fun and joy to fans watching games and help to create a vibrant, happy atmosphere in the arenas,'' Baumann said.
FIBA's statement did not include who imposed the ban or the reason for it, though said there was speculation that the dance routines were "too risque.'' It added that Turkish prime minister Tayyip Erdogan, his wife and the country's minister for foreign affairs attended Turkey's victories over Russia on Sunday and Greece on Tuesday.
"It is a balance between respecting the culture and making sure basketball delivers all the pace, excitement and entertainment that goes with the world championship,'' Baumann said.

http://www.google.com.tr/search?hl=en&q=red+foxes+fiba+2010+banned&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

hani ortada bir dünyaya rezil olma durumu varsa. işte böyle olunuyormuş.
Mesaj tarihi:
Turkceplease said:

beyler siz hala işin makarasındasınız at gözülüğünü çıkartın.böyle yobaz hareketler yapıldıkca ülkemize organizasyon gelmez.

ne alakası var yahu. sanki organizasyonu, turnuvayı felan başbakan bizzat kendisi hazırlamış.

fiba ligi değil mi bu? daha önce de fiba turnuvaları olmuştu türkiye'de. fifa maçları felan da oluyor. şampiyon olsak "başbakan bizi şampiyon yaptırdı" denilcek, o derece über adam.

hem "yuhalamayın adamı ay millete rezil olcaz" moduna giriyorsunuz, hem de dansçı kızlar olayını görmezden geliyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Sam said:

Rewendor said:
şu yorum hakikaten epic fail ya..

tamam bir görüşün karşıtı ya da arkasında olabilirsiniz de, hani savunacaksınız diye mantığınızı komple kapatmayın biraz bi sözlerinizi düşünerek savunun.

yazımla ilgili birşey mi diyecektin rew? eksik kalmış çünkü sanırım. :p

Viktor yazdı diye tekrarlamak olmasın diye yazmamıştım.

Şimdi bir insan yuhalanır ya da yuhalanmaz. Yuhalamak ayıp olabilir ya da haklı tepki olabilir, bunlar tartışılır. Ama konuyla alakalı şeyler değil. Ortada bir suç yok, bir hakaret/küfür yok, bir saldırı, fiziksel bir temas, bir şiddet girişimi yok. Bir zarar verme, hasar yok. Hani ortada en ufak bir durum yok. Ama bu insanlar sırf tepki dile getirdiler diye teker teker TV kayıtlarından bulunuyor, araştırılıyor, ve gözaltına alınıyor. Hayır bi bunlar arasında habere göre çocuk da var.

Şimdi böyle bi durum hangi siyasi durum olursa olsun rezalettir, baskıdır. Ama senin yorumun konuyla alakalı olmadığı gibi, üstelik bir de adamları aşağılar, alttan alttan yapılanı "sırf bu adamalr senin görüşüne karşılar diye" savunur şekilde.

hala haberi okumadın dimi, hala okumadın.
Mesaj tarihi:
Due to cultural and religious reasons, the host country for the World Championship tourney has told the dancers to halt their show. Reports the AP: “The Red Foxes have been told to stop performing in games involving the host country because their risque costumes and routines are offensive to the nation that is nearly entirely Muslim. Islam prohibits women from exposing their skin in public[b]''[/b]

ülkenin bu tür bir görünüm vermesini isteyenlerin allah belasını versin.
Mesaj tarihi:
papara said:

hala haberi okumadın dimi, hala okumadın.

Haberde sadece hakaret denmiş, nedense içerik pek belirtilmemiş, kaldı ki diğer haberlerde arbedeyi polisin başlattığı ve başbakanlık korumalarının şiddet amacıyla kalabalığa saldırdığı defalarca tekrarlanmışken daha fazla konuşmaya gerek yok.
Mesaj tarihi:
Pickles said:

siz şimdi marmariste bodrumda üstsüz gezen turistlerin ahlakını da savunursunuz

Hah sen de "gelip karşımızda mini etek giyiyolar, sonra tecavüz etti diye şikayet ediyolar suç oluyo" zihniyetindensin yani.
Mesaj tarihi:
Evet aynen onu savunuyorum. Mini etekle alakası ne ama. En azından o da bir kyafet. Benim tepkim kyafetsizlere. Anadan doğma dolaşmayacak o kadar basit. Sonra bizim kızlarımız da o ahlaksızlıklara özeniyorlar o kötü oluyo ona üzlüyorum.
Mesaj tarihi:
Ülkenin ahlak kuralı yoktur. Ülkenin anayasası vardır. Ahlak herkesin kendi içindedir. Anlayın artık şunu, yeter ya. Sanki yüzlerce yıldır saraylarda oğlancılık gırla gitmiyormuş gibi eşcinsellere de "ama bu topraklarda Ahlak bıdı bıdı" diyosunuz mesela. Komik gerçekten. Sen kendi içinde Allah'ın yolladığı ahlak kurallarına uyabilirsin. Ülkeye gelen turist yasalara uymakla yükümlüdür sadece
Mesaj tarihi:
Pickles said:

Evet aynen onu savunuyorum.

Pickles said:

Geldiği ülkenin ahlak kurallarına uymak zorunda.

Bu iki mesajdan hareketle soyle bir sonuca vardim: ahlak kuralina uymayanin cezasi kesilir diyorsun yani
  • Yeni Oluştur...