Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Sehirci sahaya atlayıp taciz falan mı etti başbakanı anlamıyorum ki ne bu despotluk, ufak bir yuhlama olmuş televizyonda fark etmedik bile biz.
Suark Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 yk baya ciddi ciddi yuhaladılar c. başkanı çıkınca :) ben duyup şaşırmıştım, oha evrim geçirdi bizim millet sonunda sesini çıkarabiliyor falan diye, bide bu kadar baskıya rağmen yani
huun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 agalar bişe olmaz bu işten. en fazla örgüt bağlantısı vs araştırılır sonra salarlar elemanları. hoş bi durum değil tabii o ayrı.
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Bulunduğu konumu anlamış bir insan olsa bir basket maçina bi futbol maçina gittiğimde neden yuhalıyorlar hep muhaliflermi gidiyor bu spor olaylarına acaba yoksa gerçekdende yaptığımız bazı şeyler insanları çiledenmi çıkarıyor diye düşünürdü bulun bunları vurun kellerini moduna gireceğine.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 ya bu tipleri u2 konserinde de gördük, bono'yu bile yuhladılar egemen bağış'a teşekkür etti diye. nasıl bir mantıktır anlayamadım ki. gülsem mi ağlasam mı.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Metalci gençler olayı vardı, onu hatırladım ben. Adamın metalci işaretine tahammülü yok, yuhlanmaya mı tahammül edecek?
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Sam said: ya bu tipleri u2 konserinde de gördük, bono'yu bile yuhladılar egemen bağış'a teşekkür etti diye. nasıl bir mantıktır anlayamadım ki. gülsem mi ağlasam mı. halk bu demorkasi filan hani, ister yuhalar ister alkislar begendigini alkislar, begenmedigi kisiyi yuhalar, herkez devlet baskanini ve yoneticileri begenip "sevgili lider" formatinda methiyeler duzup torenlermi yapicak sam http://justwilliam1959.files.wordpress.com/2010/07/political-pictures-kim-jong-il-insanity-oppressed.jpg
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Sam said: ya bu tipleri u2 konserinde de gördük, bono'yu bile yuhladılar egemen bağış'a teşekkür etti diye. nasıl bir mantıktır anlayamadım ki. gülsem mi ağlasam mı. şu yorum hakikaten epic fail ya.. tamam bir görüşün karşıtı ya da arkasında olabilirsiniz de, hani savunacaksınız diye mantığınızı komple kapatmayın biraz bi sözlerinizi düşünerek savunun.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Sam said: ya bu tipleri u2 konserinde de gördük, bono'yu bile yuhladılar egemen bağış'a teşekkür etti diye. nasıl bir mantıktır anlayamadım ki. gülsem mi ağlasam mı. bu tipler dayaklık adamlar zaten, yaptıkları çok ayıp. her yerde o tipler: http://www.youtube.com/watch?v=OFjaevDSQX8
sandalye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 DeaN said: Başbakan'ı yuhlamak suç mu bilmiyorum ancak dava açılsa bile, sağlam avukatlarla bir şey olmaz diye düşünüyorum Recep'e "cumhuriyet değil, akp yıkılacak" dediğim için terörden gözaltına alındım 2 yıl önce. İyi akşamlar.
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Sam said: ya bu tipleri u2 konserinde de gördük, bono'yu bile yuhladılar egemen bağış'a teşekkür etti diye. nasıl bir mantıktır anlayamadım ki. gülsem mi ağlasam mı. lol
papara Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 toplam 6 sayfa, 6 sayfanın hepside boşa. bir tane yiğit anti-akp delikanlısı da çıkıp ; said: 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye ile ABD arasında oynanan final maçı sonrasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a tribünlerden hakaret eden birkaç kişi, polis tarafından göz altına alındı. Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, maç sonrasında tribünlerden Erdoğan'a hakaret edenlerle korumalar arasında tartışma çıktı. Başbakan Erdoğan'a hakaret eden bir kaç kişi, polis tarafından göz altına alındı. şunu okumadı mı yani? protesto ok? yuhlama ok? hakaret? birazcık akılcı düşünebilsek bu saçmalığı anlamak için haberi bile okumak gerekmez. AKP tribündeki vatandaşı fişleyip de napsın lan, akp paticigi fişlese daha karlı bir iş yapmış olur, napsın yuhlayan vatandaşı fişleyip, adam hıncını mı çıkarcak beni yuhladın diye. CHP mitinginde maden bol, gitsinler fişlesinler meraklılarsa. Sazlar gene alınmış ele, çalınıp oynanmış, victor 4chan den image spam yapmış, EFG postlaması lazımmış. gençler, gördügünüz gibi hakaret edilmiş, "ELEŞTRİLERE HAZIMSIZ SIVIL DIKTA RERÖRO" demeden önce haberi iyi okuyun yada kendinize göre manipüle etmeyin, muhalefetin kalitesi düşüyor ondan sonra niye akp başta.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 paparayla birlikte üç harfliler mi geldi ne?
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Viktor said: halk bu demorkasi filan hani, ister yuhalar ister alkislar begendigini alkislar, begenmedigi kisiyi yuhalar, herkez devlet baskanini ve yoneticileri begenip "sevgili lider" formatinda methiyeler duzup torenlermi yapicak sam yapar tabii, yapılmasına devlet mani olsun mu demişim? ama özgürlük dahilinde yapılan her hareketin mantıklı veya makul olacağı yönünde bir kaide yok. ayrıca ben sadece bu yapılan hareketi eleştiriyorum. bu da benim doğal hakkım fikir özgürlüğü çerçevesinde. Rewendor said: şu yorum hakikaten epic fail ya.. tamam bir görüşün karşıtı ya da arkasında olabilirsiniz de, hani savunacaksınız diye mantığınızı komple kapatmayın biraz bi sözlerinizi düşünerek savunun. yazımla ilgili birşey mi diyecektin rew? eksik kalmış çünkü sanırım. :p Bone said: bu tipler dayaklık adamlar zaten, yaptıkları çok ayıp. her yerde o tipler: çay demlerdim alakaya ama saat geç.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 papara said: toplam 6 sayfa, 6 sayfanın hepside boşa. bir tane yiğit anti-akp delikanlısı da çıkıp ; şunu okumadı mı yani? protesto ok? yuhlama ok? hakaret? birazcık akılcı düşünebilsek bu saçmalığı anlamak için haberi bile okumak gerekmez. gençler, gördügünüz gibi hakaret edilmiş, "ELEŞTRİLERE HAZIMSIZ SIVIL DIKTA RERÖRO" demeden önce haberi iyi okuyun oo hakaret edilmiş. tamam beyler dağılabilirsiniz.
Otrivine Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Arkadaşlar hareketlerinizin mantık ve makuliyet seviyelerine dikkat edin de evinizi adresinizi bulmasınlar. X(
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 eee ne yapacaklarmış bulunca? haberde o kısmı göremedim çünkü alıntılanan kısımda. kanun mu var onlara bir yaptırım uygulayabilmek için?
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 devlet buyugune hakaret diye bir suc var ulkede, bundan daha komik birsey olabilirmi? TCK elden gecirilirken gundeme bile gelmedi bu suc lol, tatlisu liberalleride hic deginmez boyle sacma bir sucun varligina gozaltina alip hirpalayip mahkemeye cikariyorlar, cevremde 4 kisi yargilandi bu suc ile, en komigi ise bizim avukat koprude basbakana gec yol verdigi ve yuru lan seklinde elini havaya kaldirdigi icin 4 yil ile yargilaniyor said: Erdoğan'ı trafikte taciz eden kişinin 4 yıl hapsi isteniyor 05.07.2007 17:17Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği öne sürülen bir kişi hakkında 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Başbakan Erdoğan "mağdur" sıfatıyla yer aldı. İddianamede, Tekin Saraç (66) adlı kişinin 34 KT 375 plakalı otomobiliyle 11 Haziran 2007 tarihinde Boğaziçi Köprüsü üzerinde, Başbakan Erdoğan’ın aracının bulunduğu konvoyun geçişinin sağlanması amacıyla yoldaki sürücülerin polis ekiplerince uyarıldığı belirtildi. Bu sırada konvoy ile aynı yöne gitmekte olan Saraç’ın, otomobilini Başbakan Erdoğan’ın içinde bulunduğu araca doğru sürüp sıkıştırmak istediği öne sürülen iddianamede, bu şekilde trafik güvenliğini tehlikeye düşüren Tekin Saraç’ın polis memurlarının duyacağı şekilde Başbakan Erdoğan’a hakaret ettiği iddia edildi. İddianamede, Saraç’ın, "Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" ve "Görevli memura hakaret" suçlarından 1- 4 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması öngörüldü. Saraç, iddianamenin kabul edilmesi halinde İstanbul Sulh Ceza Mahkemesinde yargılanacak. Milliyet said: Başbakan Erdoğan`ın aracının bulunduğu konvoyun geçişi sırasında korumalara el kol hareketiyle "geç kardeşim" diyen avukat Tekin Saraç, başbakana hakaretten yargılanıyor. Saraç`ın 4 yıla kadar hapsi isteniyor. HABER MERKEZİ Arabasını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın makam aracına doğru sürdüğü ve sözlü hakarette bulunduğu öne sürülen Tekin Saraç`ın 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesi`ndeki duruşmaya, tutuksuz sanık Tekin Saraç ve avukatı Fikret İlkiz katıldı. 66 yaşındaki Saraç, savunmasında 35 yıllık avukat olduğunu belirterek, olay günü Anadolu Yakası`ndaki evinden yanında eşi, kızı, torunu ve bir aile dostu ile birlikte Atatürk Havalimanı`na gitmek üzere otomobille yola çıktığını, Boğaziçi Köprüsü`ne geldiğinde ağır akan bir trafikle karşılaştığını belirterek "Bu trafikte ilerlerken, arkadan yoğun bir siren sesiyle birlikte sol tarafta yol açılması için anonslar yapılmaya başlandı. Ben de çevremdeki diğer araçları da kollayarak yanaşabildiğim kadar yanaştım. Bu sırada yanımdan bir trafik eskortu, ardından makam aracı olduğunu düşündüğüm bir araç geçti. Onların arkasından gelen korumaların içinde bulunduğu araç ise dehşetengiz anonslarla benim yanaşmamı istedi. Ben de `Diğerleri geçti, geç kardeşim` dedim. `Geç` anlamında el kol işareti yaptım." dedi. Daha sonra Çağlayan Kavşağı`nda trafik polislerince durdurulduğunu anlatan Saraç, "Neden durdurulduğumu sorduğumda polisler, `Biz de bilmiyoruz. Telsiz emri aldık` dediler. Bazı telefon görüşmelerinden sonra da Başbakan`a hakaret ettiğim ve trafiği tehlikeye düşürdüğüm söylendi" diye konuştu. Saraç, kendisinden 3 koruma polisinin şikayetçi olduğunu belirterek, yanından 50-60 kilometre hızla geçen polislerin söylediklerini duymalarının olanaksız olduğunu, ayrıca kendisinin trafiği tehlikeye düşürmesinin de mümkün olmadığını savundu. Bu nedenle polislerin ifadelerini kabul etmediğini kaydeden Saraç, "İddianamede yazılan hakaret içerikli o sözler, benim el kol hareketimin yorumudur" dedi. Saraç`ın avukatı Fikret İlkiz de 3 koruma polisinin ifadelerinin birbirinin tıpa tıp aynısı olduğunu söyleyerek, bu nedenle ifadeleri kabul etmediğini bildirdi. Hakim şikayetçi polislerin ifadeleri alınmak üzere ve Saraç"ın olay günü aracında bulunan yakınlarının tanık olarak dinlenmek üzere duruşmaya çağrılmasına karar verdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğünden olay günü ve saatindeki MOBESE kayıtları, Karayolları 17. Bölge Müdürlüğünden de kamera kayıtlarının istenmesine hükmeden hakim, duruşmayı erteledi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı`nca hazırlanan iddianamede, Başbakan Erdoğan, ``mağdur`` sıfatıyla yer alıyor. İddianamede, Tekin Saraç"ın otomobiliyle 11 Haziran 2007 tarihinde Boğaziçi Köprüsü üzerinde olduğu sırada Başbakan Erdoğan`ın aracının bulunduğu konvoyun geçişinin sağlanması amacıyla yoldaki sürücülerin polislerce uyarıldığı, bu sırada konvoy ile aynı yöne giden Saraç`ın, otomobilini Erdoğan`ın içinde bulunduğu makam aracına doğru sürüp sıkıştırmak istediği öne sürülüyor. İddianamede Tekin Saraç`ın polis memurlarının duyacağı şekilde Başbakan Erdoğan`a hakaret ettiği de öne sürülüyor. Saraç`ın, "trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" ve "görevli memura hakaret" suçlarından 1 ile 4 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması isteniyor. birebir tanidik olmasa hadi uydurma, medya abartiyro diycem, adam cidden kac sene su dava ile ugrasti ki kendisi avukat zaten yiginalda meslek arkadasi var, birde normal vatandasi dusunun biriside burda ayzmisti basbakan gecerken metalci selami evrdigi icin gozaltina alinan arkadaslarini, kimdi hatirlamiyorum ama demokrasi iste recepmi yoksa kim jong il mi belli degil egodan kiyaslar isek
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 e zaten bunlar komple elden geçirilmesi gereken şeyler, 'görevli memura hakaret' başka bir olay ama. bürokrasi krallığı memleketimizde bundan önceki hükümetlerin de dokunmadığı bir durum. ama tabii eskiden a kesimini korurken kimseye batmıyordu, şimdi b kesimini koruyunca a'cıların dikkatini çekiyor. eh böyle bir vesile gerekiyormuş demek bu konuların konuşulabilmesi için. hoş gerçi gene mesele kişi üzerinde odaklanıyor ama bu da birşeydir.
mardox Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 pardon... yorumumu siliyorum. genelde amaçsız kısır döngü tartışmalar oluyor bu ve benzeri başlıklarda.
mardox Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 bi de sam yazına ithafen yazıyorum ama gene olarak soyluyorum yanlış anlaşılmasın, biraz okumuş eğitim görmüş insanlarız, rica edicem bişeyi savunurken eskiden onlar da boyle yapıyodu demeyin ya. yani boyle bişeyi dile getirmeyin bile. ülkenin başına ne geldiyse eskiden de diğerleri boyleydi zihniyeti yüzünden geldi. bu kadar kanıksadık mı keriz yerine konmayı da her gelen bizi keriz yerine koyunca eee eskiden de diğerleri yapıyordu diyoruz. lütfen sizleri kırdıysam affola ama bu çok kötü bi zihniyet.
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Annesi babası 70-80lerde fislenmis olanlar bilirler bu işlerin nasıl işlediğini. Komik gelebilir kimisine yahut "saliverilcekler" iste diyebilirsiniz. Önce indirekt olarak hayatınızı karartirlar yani güçlerini kullanarak atamalarda falan atıyorum tip fakültesi mezunusunuz atamazlar sizi bok gibi kalırsınız. Sonra tusa girmenizi engellerler bir sekilde. Bu sekilde ülkeyi ele geçirene kadar devam ederler. Sonra bir gün bir bakmissiniz sosyal bla bla müdürlüğünün bla bla memuru karşısında oturuyorsunuz ve adam size resmen ülkeden sktir çekiyor. Öyle tuzu kuru bir sekilde atıp tutmak kolay. Ameeeeeaaaan nolcak canım polis 2 tokat atar salar gibi basit bir durum degil bu. Bu bir başlangıç
mardox Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 cystein aynen kardeşim, şu ülkede tus soruları kimin elinden kimlere dağıtılıyor o bile muallakta. sorsan seni beni dinsiz ilan ederler ama kul hakkından bihaberler. 10binlerce doktorun en az 20 senesinin hakkını yiyorlar. 34. dhy'de harika(!) bi yere atandım :D bazı kimselerin atamalarına bakınca diycek bişi bulamıyorum. sadece enerjimi kısır döngü tartışmalarda tüketmek istemiyorum. sana da tavsiye ederim :)
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Ben Almanya'da biyokimya ogrencisiyim. Prof dahi olsam donmem abi niye doneyim özellikle su olaylardan sonra. Ben hayatımı gomucem yurt dısında bilim adami olmak için bı tarafımı yirticam sonra bir gün memlekete dönünce bana is vermeyecekler. Bu şimdiden belli hadi is buldum diyelim bir ünide bir gün dusuncelerim yüzünden hapislerde surunmeyecegimin garantisini kim verebilir bana? Sütten ağzı yanan modeli...
Öne çıkan mesajlar